کد خبر: ۵۶۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶

این افراد نباید سرکه سیب بخورند

سرکه سیب آب تخمیر شده از سیب سبز است و حاوی چند ویتامین، مواد معدنی و اسید است که به طور سنتی به دلایل مختلف پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این افراد نباید سرکه سیب بخورند

مخاطب ۲۴- مزایای بالقوه سرکه سیب برای سلامتی شامل بهبود سلامت پوست، سطح قند خون و مدیریت وزن است، با این حال این آب میوه تخمیر شده ممکن است با برخی از دارو‌ها تداخل داشته باشد.

 

سرکه سیب به دلیل ماهیت اسیدی و نحوه عملکرد آن در بدن، این پتانسیل را دارد که با سایر دارو‌هایی که مصرف می‌کنید تداخل داشته باشد. دارو‌هایی که ممکن است با سرکه سیب تداخل داشته باشند عبارتند از دارو‌های دیابت، دیگوکسین و ملین‌ها.

 

۱. دیابت و دارو‌های کاهنده قند خون

 

سرکه سیب می‌تواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهد این اثر ممکن است به این دلیل باشد که سرکه سیب تخلیه معده را کند می‌کند. سرکه سیب همچنین می‌تواند میزان جذب کربوهیدرات‌ها توسط بدن را بهبود بخشد، که بر سطح قند خون تأثیر می‌گذارد. مصرف سرکه سیب با سایر دارو‌هایی که قند خون شما را کاهش می‌دهند ممکن است خطر هیپوگلیسمی (قند خون پایین) را افزایش دهد. نمونه‌هایی از دارو‌های کاهش دهنده قند خون عبارتند از: گلوکوفاژ، ریومت یا گلومتزا (متفورمین)، گلوکترول (گلیپیزید)، انسولین، اوزمپیک یا ویگووی (سماگلوتید). گیاهان و مکمل‌هایی که می‌توانند قند خون شما را کاهش دهند عبارتند از: دارچین، چای سبز و خیار چنبر تلخ.

 

هیپوگلیسمی زمانی اتفاق می‌افتد که قند خون شما به زیر ۷۰ میلی گرم در دسی لیتر برسد. قند خون ناشتا (پس از حداقل ۸ ساعت غذا نخوردن) ۷۰-۹۹ میلی گرم در دسی لیتر است. علائم هیپوگلیسمی شامل احساس ضعف، ضربان قلب سریع، تعریق، گرسنگی، گیجی، غش کردن و تشنج است. قند خون پایین به عنوان یک حالت اورژانسی در نظر گرفته می‌شود و اغلب می‌توان آن را با نوشیدن یا خوردن مواد غذایی برای افزایش قند خون درمان کرد. اگر مرتباً دوره‌های هیپوگلیسمی را تجربه می‌کنید، بهتر است با یک پزشک در مورد راه‌های جلوگیری از کاهش قند خون صحبت کنید.

 

۲. دیگوکسین

 

دیگوکسین دارویی است که برای درمان بیماری‌های قلبی مانند فیبریلاسیون دهلیزی (نوعی آریتمی یا ضربان قلب نامنظم) و نارسایی قلبی تجویز می‌شود. مسمومیت با دیژیتال یک عارضه جانبی خطرناک است که می‌تواند با داشتن دیگوکسین بیش از حد در بدن شما ایجاد شود. همچنین در صورت مصرف دیگوکسین، اگر سطح پتاسیم پایینی داشته باشید، بروز خواهد کرد. علائم مسمومیت با دیگوکسین عبارتند از: گیجی، کاهش هوشیاری، دشواری در تنفس، ضربان قلب بالا، از دست دادن اشتها، حالت تهوع، استفراغ، اسهال و مشکلات بینایی. اگر دیگوکسین و سرکه سیب مصرف میکنید، به پزشک خود اطلاع دهید تا به دقت سطح دیگوکسین و پتاسیم شما را کنترل کند.

 

۳. دیورتیک‌ها

 

دیورتیک‌ها بیماری‌های قلب و عروق خونی را درمان می‌کنند و به بدن شما کمک می‌کنند تا از شر مایعات اضافی خلاص شود. دیورتیک‌ها با عبور آب و الکترولیت‌هایی مانند سدیم و پتاسیم از طریق ادرار عمل می‌کنند. نمونه‌هایی از دیورتیک‌ها عبارتند از هیدروکلروتیازید، دیوریل (کلروتیازید) و لازیکس (فروزماید). همانطور که قبلا گفته شد، هیپوکالمی (سطح پتاسیم پایین) با دوز‌های بالای سرکه سیب مرتبط است. برخی از دیورتیک‌ها نیز سطح پتاسیم را کاهش می‌دهند. اگر سرکه سیب را با یک دیورتیک مصرف کنید که پتاسیم را کاهش می‌دهد، در معرض خطر ابتلا به هیپوکالمی هستید. هیپوکالمی زمانی رخ می‌دهد که سطح پتاسیم شما کمتر از ۳.۵ میلی مول در هر لیتر خون باشد. علائم به میزان پایین بودن سطح پتاسیم شما بستگی دارد و ممکن است شامل موارد زیر باشد: گیجی، خستگی، گرفتگی عضلات، تپش قلب یا ضربان غیر طبیعی قلب، ضعف یا فلج عضلانی.

 

درمان هیپوکالمی به شدت علائم و عوارضی که دارید بستگی دارد. به عنوان مثال، شما می‌توانید سطح پتاسیم پایینی داشته باشید و هیچ علامتی نداشته باشید. این حالت معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد، اما نیاز به نظارت دارد در صورت مشاهده علائم بالا لازم است به پزشک مراجعه کنید. هدف از درمان پیشگیری یا درمان عوارض تهدید کننده زندگی، جایگزینی سطح پتاسیم و رفع علت اصلی تغییر است. بسته به میزان پایین بودن سطح پتاسیم و علائم شما، می‌توانید سطح پتاسیم خود را با مصرف پتاسیم خوراکی جبران کنید. اگر در مورد تداخل دارویی بین دارو‌های ادرارآور و سرکه سیب نگران هستید، با پزشک خود صحبت کنید.

 

۴. ملین‌های محرک

 

ملین‌ها گروهی از دارو‌ها هستند که به تقویت حرکات روده کمک می‌کنند. این دارو‌ها اغلب برای درمان یبوست و سایر نگرانی‌های مربوط به سلامت دستگاه گوارش استفاده می‌شوند. ملین‌های محرک نوعی ملین هستند که حرکت روده‌ها را افزایش می‌دهند و میزان جذب آب بدن از روده را کاهش می‌دهند. نمونه‌هایی از ملین‌ها عبارتند از سنا و دولکولاکس (بیزاکودیل). گیاهانی که می‌توانند اثر ملین داشته باشند عبارتند از: بذر کتان، گاردنیا و گل رز. مصرف برخی ملین‌ها و سرکه سیب ممکن است خطر سطوح پایین پتاسیم را افزایش دهد. به دلیل از دست دادن مایعات از طریق حرکات روده، الکترولیت‌هایی مانند پتاسیم به راحتی از بدن خارج می‌شوند. مصرف سرکه سیب نیز می‌تواند خطر ابتلا به هیپوکالمی را افزایش دهد. اگر در مورد تداخل میان ملینی که مصرف می‌کنید و سرکه سیب نگران هستید، پزشک خود صحبت کنید.

 

۵. گیاهان و مکمل‌های حاوی گلیکوزید‌های قلبی

 

گیاهان و مکمل‌های گلیکوزید قلبی برای درمان بیماری‌های قلبی مانند فیبریلاسیون دهلیزی یا نارسایی قلبی استفاده می‌شود. این مکمل‌ها مانند دیگوکسین هستند و عوارض جانبی مشابهی دارند. مشابه دیگوکسین، مصرف دوز‌های بالای سرکه سیب همراه با گلیکوزید‌های قلبی می‌تواند منجر به عوارض جانبی خطرناک مربوط به سطوح پایین پتاسیم شود.

 

۶. ریشه شیرین بیان

 

ریشه شیرین بیان یک محصول گیاهی است که در غذا استفاده می‌شود و به عنوان مکمل مصرف می‌شود. این مکمل برای کمک به شرایطی مانند مشکلات گوارشی، علائم یائسگی و عفونت‌ها استفاده می‌شود. وقتی شیرین بیان به مدت طولانی یا در دوز‌های بالا مصرف شود، می‌تواند فشار خون شما را افزایش داده و سطح پتاسیم را کاهش دهد. مصرف شیرین بیان و سرکه سیب با هم ممکن است خطر ابتلا به هیپوکالمی را افزایش دهد. قبل از مصرف سرکه سیب و شیرین بیان با پزشک خود صحبت کنید. آنها احتمالاً سطح پتاسیم شما را کنترل می‌کنند یا یک گزینه درمانی متفاوت توصیه می‌کنند.

 

۷. گیاه دم اسب

 

دم اسب گیاهی از دسته گیاهان دم اسبی با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. این گیاه برای کمک به حذف مایعات از بدن، درمان عفونت‌های دستگاه ادراری و بهبود سلامت پوست، مو و استخوان استفاده می‌شود. یک عارضه جانبی بالقوه مصرف گیاهان دم اسبی سطوح پایین پتاسیم است، احتمالاً به این دلیل که مایعات را از بدن خارج می‌کند. مصرف دم اسب و سرکه سیب ممکن است خطر ابتلا به هیپوکالمی را افزایش دهد اگر سرکه سیب و دم اسب مصرف می‌کنید نیز بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

برچسب ها: پوست
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟ آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟
آیا انسان با مرگ، همه تجربه‌ها را با خود از بین خواهد برد یا دانشمندان راهی برای بازیابی خاطره و تجربه از مغز انسان مرده پیدا کرده‌اند؟
مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟ مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد شرایط نگهداری مسواک، توضیحاتی داد.
ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی! ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی!
لاکچری‌فروشی حتی به بازار جوراب روز پدر هم کشیده شده است؛ باور نمی‌کنید؟
اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟ اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟
نهنگ به‌عنوان بزرگترین جانور زمین شناخته می‌شود و ابعاد حیرت‌انگیزی دارد. اگر انسان توسط یک نهنگ بلعیده شود، چه اتفافی رخ می‌دهد؛ آیا امکان زنده ماندن وجود دارد؟
بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟ بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟
چای یکی از نوشیدنی‌هایی است که تقریبا در همه دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد
شماری از بیمارستان‌های خصوصی در کابل و هرات گفتند که حکومت طالبان از یک ماه به این سو عمل پیوند کلیه را در بیمارستان‌های افغانستان ممنوع کرده است.
بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟ بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟
متخصص اطفال با حصور در برنامه مادر و کودک در مورد سن بلوغ نکاتی را بیان کرد.
برگزیده
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین
«قریب به اتفاق خانواده‏ قربانیان که بالای ۱۰۰ خانواده بودند، شکایت کرده بودند، اما دو جلسه مانده به آخرین جلسه دادگاه، بیشترشان از روی ناامیدی به رسیدگی منصفانه، شکایت‏شان را پس گرفتند و تنها ۷ تا ۸ خانواده باقی ماندند.»
ایران چندمین کشور باهوش جهان؟ ایران چندمین کشور باهوش جهان؟
تا چند هفته پیش و براساس اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ایرانی‌ها به‌عنوان سومین کشور باهوش جهان شناخته می‌شدند اما در به‌روزرسانی سال جدید میلادی (۲۰۲۵) رتبه‌بندی آی‌کیو کشورها با تغییرات اندکی همراه شد و ایرانی‌ها هم با یک پله جهش به رتبه دوم دست پیدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر