کد خبر: ۵۵۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۸

رونالدو ماندن در عربستان را تائید کرد

فوق‌ستاره پرتغالی تیم فوتبال النصر به صورت غیر مستقیم ماندنش را در لیگ حرفه‌ای عربستان سعودی تائید کرد.
رونالدو ماندن در عربستان را تائید کرد

مخاطب ۲۴- نزدیک شدن به پایان قرارداد کریستیانو رونالدو با النصر عربستان که تابستان ۲۰۲۵ تمام شود، گمانه‌زنی‌ها درباره آینده فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال کشورمان را افزایش داده است.

 

با وجود شایعاتی که درباره بازگشت رونالدو به فوتبال اروپا به گوش می‌رسید، اما صحبت‌های جدید رونالدو با رسانه رسمی لیگ حرفه‎‌ای عربستان نشان می‌دهد که او قصد ماندن در ریاض را دارد. وی متعهد به یک پروژه بلندمدت در عربستان سعودی است و قصد دارد آن را به پایان برساند.

 

رونالدو با اشاره به اینکه از حضور در عربستان لذت می‎‌برد، گفت: برایم افتخار بوده که لیگ عربستان در حال رشد است و ستاره‌های زیادی می‌آیند تا لیگ را بهتر و رقابتی‎‌تر کنند و علاوه بر لیگ، آکادمی‌ها هم در حال توسعه و پیشرفت هستند.

بیشتر بخوانید

فوق‌ستاره پرتغالی النصر افزود: رویای من است که بازیکنان و لیگ کشور عربستان برای رقابت با لیگ‌های دیگر کمک کنم.

 

رونالدو با بیان اینکه به دنبال جام‌های بیشتری در عربستان است، افزود: وقتی عناوین را به دست می‌آورید، همه چیز آسان‌تر می‌شود و این که در اولین سال حضورم در اینجا افتخار قهرمانی را داشته باشم، شگفت‌انگیز بود. من جام‌های بیشتری می‌خواهم. هدفم این است به پیروزهایم در النصر ادامه بدهم و معتقدم امسال سال خوبی برای النصر خواهد بود.

 

النصر با ۱۱ امتیاز کمتر از الاتحاد در رده چهارم لیگ برتر عربستان قرار دارد، اما آنها همچنان در لیگ نخبگان آسیا هستند و موفقیت در این مسابقات را هم دنبال می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد
اپلیکیشن هوش مصنوعی جمینای (Gemini) شرکت گوگل اکنون می‌تواند از تصاویر ثابت، ویدئو تولید کند. البته برای این کار به اشتراک گوگل «AI Pro» یا «AI Ultra» نیاز است.
چالش‌های نگران‌کننده پیش‌روی مشاغل سخت و زیان‌آور چالش‌های نگران‌کننده پیش‌روی مشاغل سخت و زیان‌آور
سالنامه آماری تأمین اجتماعی در سال ۱۳۹۹ پرده از ابعاد نگران کننده‌ای از وضعیت فعلی بزرگترین نهاد بیمه‌گر کشور برداشته و ادعا کرده بیش از یک میلیون و صد هزار نفر از بازنشستگان فعلی پیش از موعد بازنشسته شده‌اند.
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
برگزیده
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
صفحه خبر بالای تصاویر