کد خبر: ۵۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳

مدیرعامل مخابرات ایران: خبر‌های خوبی از توسعه اینترنت ثابت در راه است

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از افزایش چند برابری سرعت توسعه فیبر نوری در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: توسعه فیبر نوری رویکرد اصلی شرکت مخابرات ایران است. در تلاشیم توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها در کهگیلویه و بویراحمد را چندبرابر کنیم.
مدیرعامل مخابرات ایران: خبر‌های خوبی از توسعه اینترنت ثابت در راه است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس جعفر پور مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه خبر‌های خوبی برای توسعه اینترنت ثابت در راه است، گفت: هم اکنون بیش از ۲۸ میلیون مشترک تلفن ثابت در کشور وجود دارد و دغدغه کاهش آن وجود ندارد.

وی به موضوع توسعه و بهبود کیفیت ارتباط در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: برنامه ویژه و خاصی برای توسعه تلفن ثابت در دستور کار قرار دارد. در تمام دنیا حدود ۷۰ درصد مصرف اینترنت را روی شبکه ثابت می‌گذارند و ۳۰ درصد را روی تلفن همراه، اما در ایران به دلیل عدم توسعه زیرساخت‌های اینترنت ثابت این نسبت بر عکس است که البته ما بنا داریم این نسبت را به استاندارد‌های جهانی نزدیک کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران که با خبرنگاران به گفت‌و‌گو نشسته بود اظهار کرد: هفته گذشته در نمایشگاه تلکام از برنامه اتصال یک میلیون پورت فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها رونمایی شد. ۴۳۰ هزار اتصال فیبر نوری در کشور وجود دارد که این یک میلیونی که ما در یک سال هدفگذاری کرده‌ایم عدد بسیار قابل توجهی است. امید است که با همکاری نهاد‌های محلی این هدفگذاری محقق خواهد شد.

وی افزود: توسعه فیبر نوری در استان کهگیلویه و بویراحمد به خوبی انجام نشده است و ما شاهد یک سری عقب افتادگی و کندی پیشرفت کار در گذشته بودیم.

مهندس جعفر پور تاکید کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته بناست که سرعت توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها را در استان کهگیلویه و بویراحمد چندین برابر کنیم و هر آنچه که کشش داشته باشد و برای جذب اتصال ظرفیت داشته باشد، فیبر نوری اجرایی شود.

وی تصریح کرد: بدون محدودیت در زمینه تجهیزات اکتیو و پسیو این ماموریت پیش خواهد رفت و این موضوع لازمه این را دارد که در استان شهرداری‌ها و اداره کل راه‌ها در سطح جاده‌ها همکاری لازم داشته باشند اگر این همکاری به صورت مناسب انجام نشود باعث عقب افتادگی بیشتر استان خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: در رابطه با موضوعات (uso) و توسعه روستایی آمادگی این را داریم که هر آنچه از سوی وزارت ارتباطات ابلاغ ایجاد سایت انجام شود، کار را انجام بدهیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ادامه داد: از ابتدای سال جاری حدود ۲۵۰ کیلومتر کابل فیبر نوری روستایی انجام شده است و تا انتهای سال این عدد به حدود ۳۵۰ کیلومتر خواهد رسید. در سال ۱۴۰۴ آمادگی اجرای عدد بیشتر از این را هم خواهیم داشت.

توسعه فیبر نوری روستایی

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در بخش بعدی سخنان خود و در خصوص سهم روستا‌ها از توسعه زیرساخت‌های مخابراتی ارتباطات، اظهار داشت: این شرکت آمادگی اجرای همه ابلاغیه‌های وزارت ارتباطات در خصوص اجرای سایت‌های جدید را داریم.

مهندس جعفرپور ادامه داد: از ابتدای سال جدید تاکنون ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری روستایی اجرا شده که تا پایان سال این عدد به ۳۵۰ کیلومتر افزایش خواهد داشت.

اتفاقات خوبی در کهگیلویه و بویراحمد خواهد افتاد

در ادامه سفر مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درآیین افتتاحیه ایستگاه موبایل روستای امیرآباد از توابع شهرستان بویراحمد نیز در سخنانی گفت: شرکت مخابرات ایران و همراه اول و در نظر دارند تا توسعه مناسبی در سطح استان داشته باشند و با توجه به رویکرد اتصال و افزایش کیفیت مدنظر وزیر ارتباطات، اتفاقات خوبی در استان خواهد افتاد.

وی افزود: ما در استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد هزار و ۲۶۰ اتصال FTTH داریم و با برنامه ریزی انجام شده این عدد تا سال آینده به ۶ هزار اتصال خواهد رسید. البته اگر حمایت لازم در سطح استان وجود داشته باشد توان افزایش این عدد به ۱۰ هزار اتصال نیز وجود دارد.

جعفرپور همچنین تعداد اتصال پهن باند استان را در حدود ۷ هزار اتصال برشمرد.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر