کد خبر: ۵۵۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

تاکید فرماندار معمولان بر همراهی با مخابرات در توسعه زیرساخت‌های این شهرستان

فرماندار معمولان گفت: بهره مندی از زیرساخت‌های باکیفیت همچون فیبرنوری به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.
تاکید فرماندار معمولان بر همراهی با مخابرات در توسعه زیرساخت‌های این شهرستان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:محمد ناظری فرماندار شهرستان معمولان در محل دفتر کار خود میزبان احسان کرم‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری، نبی‌اله شمسی‌فر مدیر مخابرات منطقه لرستان و هیئت همراه بود.

در این دیدار نبی‌اله شمسی‌فر مدیر مخابرات منطقه لرستان برنامه‌ها و طرح‌های مخابرات منطقه لرستان در شهر معمولان را تشریح کرد.

وی همچنین در سخنانی به تشریح سرویس FTTH (فیبرنوری تا منزل) در راستای بهره مندی شهروندان از مزایای فیبرنوری از جمله افزایش سرعت اینترنت جهت استفاده از خدمات غیرحضوری دستگاه‌های اجرایی پرداخت.

مدیر مخابرات منطقه لرستان همچنین ارتقای جایگاه سازمانی مخابرات مرکز معمولان را را از جمله اقدامات سال جاری مخابرات دانست.

شمسی فر در پایان با تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در دنیای امروز، خواهان گسترش تعاملات بین دستگاه‌های اجرایی شد.

فرماندار معمولان نیز در این دیدار ضمن تقدیر از عزم جدی مخابرات منطقه لرستان برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهرگفت: فرمانداری معمولان با همراهی کامل از این اقدامات جهادی حمایت میکند.

وی افزود: امروز نیاز عمومی به زیرساخت‌های ارتباطی بیش از هر زمان دیگر احساس میشود و بهره مندی از زیرساخت‌های باکیفیت همچون فیبرنوری به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

فرماندار شهر معمولان رفع مشکل آنتن دهی تلفن همراه را یکی دیگر از مطالبات مردم خواند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: عمان محل مذاکرات را تعیین می‌کند عراقچی: عمان محل مذاکرات را تعیین می‌کند
وزیر امور خارجه ایران با سازنده خواندن گفت‌و‌گو با مدیرکل آژانس، تاکید کرد: عمان به‌عنوان میزبان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن تعیین خواهد کرد که محل برگزاری دور بعدی مذاکرات کجاست.
خطر بازگشت سقط جنین در مادران باردار! خطر بازگشت سقط جنین در مادران باردار!
طبق نتایج این بررسی، در سال ۱۴۰۲ میانه غلظت ید ادرار مادران باردار فقط در ۸ استان گلستان، مرکزی، همدان، سمنان، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، خراسان جنوبی و یزد بالاتر از کف مطلوب و بین ۱۵۱ (گلستان) تا ۱۹۱ (یزد) بوده، اما استان‌های قم با عدد ۱۰۲، سیستان وبلوچستان و آذربایجان غربی با عدد ۱۰۳ و آذربایجان شرقی با عدد ۱۰۸، بدترین وضعیت را دارند و ۵ استان با میانه ۱۱۰ تا ۱۱۸ و ۱۴ استان با میانه ۱۲۳ تا ۱۴۶ در ردیف‌های بعد قرار گرفته‌اند.
اسرائیل باید احتمال برخورداری ایران از قابلیت‌های هسته‌ای را از بین ببرد! اسرائیل باید احتمال برخورداری ایران از قابلیت‌های هسته‌ای را از بین ببرد!
وزیر جنگ پیشین و رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی به بیان اظهارات جنگ‌طلبانه و خصمانه علیه ایران پرداختند.
پایتخت ۷ رسانه ملی را به صدر اخبار برد پایتخت ۷ رسانه ملی را به صدر اخبار برد
سریال «پایتخت ۷» در تلوبیون، بزرگترین رکوردشکنی تاریخ پخش محتوای نمایشی در بستر آنلاین را به ثبت رساند.
بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز جمعه رایگان است بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز جمعه رایگان است
بازدید از موزه‌ها، محوطه‌ها و بنا‌های تاریخی زیرنظر وزارت میراث فرهنگی، روز جمعه ۲۹ فروردین رایگان است.
طارمی دومین بازیکن ایرانی که به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید طارمی دومین بازیکن ایرانی که به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید
با صعود تیم اینتر به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، دومین ستاره فوتبال ایران گام به این مرحله حساس این رویداد بزرگ گذاشت.
امضای توافقنامه برگزاری اجلاس جهانی گردشگری شهری برای نخستین‌بار در ایران امضای توافقنامه برگزاری اجلاس جهانی گردشگری شهری برای نخستین‌بار در ایران
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد (UN Tourism) با امضای توافقنامه برگزاری اجلاس بین‌المللی برای برپایی مجمع جهانی گردشگری شهری در تهران، توافق کردند.
برگزیده
فروش نمک خوراکی بدون ید برای مصارف خانگی ممنوع است فروش نمک خوراکی بدون ید برای مصارف خانگی ممنوع است
طبق نتایج این بررسی، در سال ۱۴۰۲ میانه غلظت ید ادرار مادران باردار فقط در ۸ استان گلستان، مرکزی، همدان، سمنان، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، خراسان جنوبی و یزد بالاتر از کف مطلوب و بین ۱۵۱ (گلستان) تا ۱۹۱ (یزد) بوده، اما استان‌های قم با عدد ۱۰۲، سیستان وبلوچستان و آذربایجان غربی با عدد ۱۰۳ و آذربایجان شرقی با عدد ۱۰۸، بدترین وضعیت را دارند و ۵ استان با میانه ۱۱۰ تا ۱۱۸ و ۱۴ استان با میانه ۱۲۳ تا ۱۴۶ در ردیف‌های بعد قرار گرفته‌اند.
آشنایی با جانشین سوئدی جنگنده اف ۳۵ آشنایی با جانشین سوئدی جنگنده اف ۳۵
آیا ه جنگنده JAS ۳۹ Gripen ساخت سوئد می‌تواند جایگزین مناسبی برای اف ۳۵ باشد؟ اگر نه، آیا گزینه اروپایی دیگری وجود دارد؟
اگر دیسک کمر دارید حتما بخوانید! اگر دیسک کمر دارید حتما بخوانید!
جراح مغز و اعصاب درباره آسیب‌های استفاده نادرست از موبایل به گردن و ستون فقرات هشدار داد.
صفحه خبر بالای تصاویر