کد خبر: ۶۹۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۳

ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل ملوان

عصر یکشنبه میزبان یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته بیستم است. پرسپولیس که با ۳۴ امتیاز در رتبه چهارم قرار دارد، برای جا نماندن از کورس قهرمانی مقابل ملوانی صف‌آرایی می‌کند که در این فصل نمایشی تحسین‌برانگیز در تقابل با تیم‌های بزرگ داشته است
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل ملوان

به گزارش مخاطب24، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال مقابل ملوان بندرانزلی قرار می‌گیرد و در صورت کسب برتری، صدرنشین خواهد شد.

ورزشگاه انزلی عصر یکشنبه میزبان یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته بیستم است. پرسپولیس که با ۳۴ امتیاز در رتبه چهارم قرار دارد، برای جا نماندن از کورس قهرمانی مقابل ملوانی صف‌آرایی می‌کند که در این فصل نمایشی تحسین‌برانگیز در تقابل با تیم‌های بزرگ داشته است.

دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندرانزلی و پرسپولیس در چهارچوب هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، فردا یکشنبه از ساعت ۱۶ در ورزشگاه سیروس قایقران برگزار می‌شود

دو تیم در شرایطی مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند که برتری در این دیدار مخصوصا برای سرخ‌پوشان با توجه به سایر نتایج کسب شده توسط مدعیان، اهمیت بالایی دارد. انزلی‌چی‌ها در حال حاضر با ۲۵ امتیاز در رتبه هشتم قرار دارند و در صورت برتری در این دیدار می‌توانند حداکثر ۲ پله در جدول بالاتر بروند و در صورت شکست نیز حداکثر ۲ پله سقوط می‌کنند.

اما پرسپولیس که در حال حاضر با ۳۴ امتیاز در رتبه چهارم قرار دارد، در صورت کسب ۳ امتیاز این دیدار می‌تواند به تنهایی بالاتر از تراکتور، استقلال و سپاهان ۳۵ امتیازی در صدر جدول قرار بگیرد، اما اگر در این دیدار شکست بخورد و گل‌گهر بتواند فولاد را مغلوب کند این شاگردان مهدی تارتار هستند که صدرنشین می‌شوند و سرخ‌پوشان به رتبه پنجم سقوط می‌کنند و این فرصت طلایی را از دست می‌دهند. پرسپولیس هفته گذشته توانست به سختی با تک گل ستاره جوان خود(امیرحسین محمودی) چادرملو اردکان را مغلوب کند و ملوان نیز با یک گل مقابل گل‌گهر مغلوب شد.

انزلی‌چی‌ها حریف محبوب پرسپولیس

ملوان در این فصل مقابل تیم‌های مدعی نمایش خوبی داشته و اگر اشتباهات اداری نبود، قوهای انزلی برابر تراکتور و استقلال نیز مغلوب نشده بودند. دیدار رفت آن‌ها در تهران با تساوی بدون گل به پایان رسید. البته ملوان در سال‌های اخیر برابر پرسپولیس نتایج درخشانی کسب نکرده است. آن‌ها ۷ بازی از ۹ مصاف آخر خود برابر پرسپولیس را با شکست از زمین بازی خارج شدند و تنها ۲ مساوی بدست آوردند. از آخرین باری که توانستند دروازه پرسپولیس را باز کنند ۷۱۰ دقیقه می‌گذرد.

این دو تیم تاکنون ۳۴ مرتبه در رقابت‌های لیگ برتر برابر یکدیگر قرار گرفتند که پرسپولیس ۱۶ مرتبه موفق شده با برد زمین بازی را ترک کند و ۴۷ مرتبه نیز دروازه ملوان را باز کرده، در مقابل ملوان تنها ۸ برد و ۳۳ گل برابر سرخ‌پوشان به ثمر رسانده است. ۱۱ دیدار نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. در تقابل‌های دو تیم که در انزلی برگزار شده نیز ۶ برد پرسپولیس، ۳ برد ملوان و ۸ مساوی کسب شده است.

اوسمار به تیم برنده دست نمی‌زند

به نظر می‌رسد اوسمار ویرا قصد ندارد به ترکیب برنده خود دست بزند و سرخ‌پوشان را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند. همانند سایر دیدارهای گذشته پیام نیازمند در این دیدار نیز در چهارچوب دروازه سرخ‌پوشان مسئولیت حفاظت از قفس توری این تیم را برعهده دارد. او قبل از شروع این هفته در کنار فرزین گروسیان، علیرضا جعفرپور، فرزاد طیبی‌پور و علیرضا بیرانوند با ۱۰ کلین‌شیت در صدر جدول دستکش طلایی قرار دارد و در صورت کلین‌شیت دوباره می‌تواند حداقل بیرانوند و جعفرپور را پشت‌سر بگذارد، به این دلیل که آن‌ها در این هفته نتوانستند کلین‌شیت کنند.

همانند دیدار قبل یک بار دیگر شاهد زوج حسین کنعانی زادگان و حسین ابرقویی در قلب خط دفاعی خواهیم بود. میلاد محمدی که زیر نظر اوسمار به روزهای اوج خود بازگشته نیز به عنوان مدافع از جناح چپ به میدان می‌رود. دنیل گرا مدافع مجارستانی و جدید پرسپولیس نیز که در ۲ دیدار گذشته در ترکیب اصلی قرار داشت نیز به عنوان مدافع راست خط دفاعی این تیم را تکمیل می‌کند.

مارکو باکیچ بعد از پشت‌سر گذاشتن دوران مصدومیت خود یک‌بار دیگر در کنار سروش رفیعی زوج خط میانی پرسپولیس را تشکیل می‌دهند. امیرحسین محمودی پدیده جوان پرسپولیس که بعد از مصدومیت امید عالیشاه به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد و عملکرد خوبی داشت، در دیدار قبل نیز در ترکیب اصلی قرار گرفت و با ارائه یک نمایش عالی توانست گل ۳ امتیازی شارگردان اوسمار را به ثمر برساند. او به عنوان وینگر یک‌بار دیگر در این دیدار نیز در سمت راست به میدان می‌رود، اوستون ارونوف ستاره ازبکستانی پرسپولیس نیز به عنوان وینگر از جناح چپ به میدان می‌رود. در نهایت علی‌علیپور پشت‌سر ایگور سرگی‌اف دیگر ستار ازبکستانی این تیم، ۱۱ بازیکن منتخب پرسپولیس برای تقابل با ملوان تکمیل می‌کنند.

ترکیب احتمالی پرسپولیس:

پیام نیازمند، حسین ابرقویی، محمد حسین کنعانی‌زادگان، میلاد محمدی، دنیل گرا، مارکو باکیچ، سروش رفیعی، امیرحسین محمودی، اوستون ارونوف، ایگور سرگی‌اف و علی علیپور.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
تیم ملی جودو ایران کاپ آسیا را برای خودش کرد! تیم ملی جودو ایران کاپ آسیا را برای خودش کرد!
تیم ملی جودو ایران در مجموع زنان و مردان با کسب ۸ مدال طلا، نقره و برنز عنوان قهرمانی کاپ آسیا را به خود اختصاص داد و روی سکوی نخست ایستاد.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.