کد خبر: ۵۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲

مستند سازی تجربیات رییس شورای فنی بیمه البرز منتشر شد

اولین کتاب از سری کتاب های" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" که به مستندسازی تجربیات علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز پرداخته است، از سوی پژوهشکده بیمه منتشر شد.
مستند سازی تجربیات رییس شورای فنی بیمه البرز منتشر شد

مستند سازی تجربیات رییس شورای فنی بیمه البرز منتشر شدمخاطب۲۴- اولین کتاب از سری کتاب های" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" که به مستندسازی تجربیات علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز پرداخته است، از سوی پژوهشکده بیمه منتشر شد.

اولین کتاب از سری کتاب های" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" که به مستندسازی تجربیات علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز پرداخته است، از سوی پژوهشکده بیمه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه البرز، شبنم رفوآ، گردآورنده کتاب" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" در توصیف این کتاب می گوید: کتاب حاضر نتیجه جلسات استخراج و مستندسازی تجارب و دیدگاه های گران بها و ارزشمند آقای علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز در طی سال ها فعالیت و خدمات ایشان در صنعت بیمه است. حاصل این تلاش و مشارکت، شکل گیری اولین کتاب از سری مجموعه کتاب های تجربه نگاری افراد فعال در صنعت بیمه است.

این گزارش حاکی است، حمید کردبچه، رییس پژوهشکده بیمه نیز با ابراز امیدورای از این که این تجربه نگاری به مرجعی ارزشمند در صنعت بیمه تبدیل شود و فعالان این حوزه بتوانند از این گنجینه تجارب بهره مند شوند، هدف اصلی انتشار این کتاب را تدوین آموخته ها دست اندرکاران صنعت بیمه در قالب مجموعه کتاب های " گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" دانست تا در اختیار سیاست گذاران و ناظران، مدیران و کارشناسان صنعت بیمه قرار دهد.

بنا بر این گزارش، کتاب " گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" در فصول مختلف به بررسی درس آموخته های علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز با تمرکز بر تجارب وی در بیمه های آتش سوزی پرداخته است. 

تجارب و درس آموخته های رییس شورای فنی بیمه البرز در این کتاب در قالب سیزده محور بررسی وضعیت کلان صنعت بیمه، دلایل عدم رشد کافی در حوزه بیمه های آتش سوزی، عوامل کلیدی موفقیت شرکت های بیمه، استاندارد سازی صدور بیمه نامه های آتش سوزی، نقص نظارت و رگولاتوری، بازاریابی بیمه آتش سوزی، صدور بیمه نامه های مرهوناتی در حوزه بیمه های آتش سوزی، بحران های اقتصادی، تحریم و کرونا، نظارت بر عملکرد شرکت بیمه و بیمه نامه ها، شناسایی خسارت های غیرواقعی، مدیریت دعاوی بین بیمه گر و بیمه گزار، بیمه های اتکایی و بیمه مشترک و ارتقای فرهنگ بیمه گزار درباره بیمه کردن اموال ارایه شده است.

این گزارش حاکی است، علیرضا مقرب بیش از 33 سال در شرکت بیمه البرز در سمت مدیریت بیمه های اشخاص، مدیریت بیمه های خودرو و مدیریت بیمه های آتش سوزی فعالیت داشت و هم اکنون به عنوان رییس شورای فنی بیمه البرز مشغول به فعالیت است. 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر