کد خبر: ۵۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲

مستند سازی تجربیات رییس شورای فنی بیمه البرز منتشر شد

اولین کتاب از سری کتاب های" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" که به مستندسازی تجربیات علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز پرداخته است، از سوی پژوهشکده بیمه منتشر شد.
مستند سازی تجربیات رییس شورای فنی بیمه البرز منتشر شد

مستند سازی تجربیات رییس شورای فنی بیمه البرز منتشر شدمخاطب۲۴- اولین کتاب از سری کتاب های" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" که به مستندسازی تجربیات علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز پرداخته است، از سوی پژوهشکده بیمه منتشر شد.

اولین کتاب از سری کتاب های" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" که به مستندسازی تجربیات علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز پرداخته است، از سوی پژوهشکده بیمه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه البرز، شبنم رفوآ، گردآورنده کتاب" گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" در توصیف این کتاب می گوید: کتاب حاضر نتیجه جلسات استخراج و مستندسازی تجارب و دیدگاه های گران بها و ارزشمند آقای علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز در طی سال ها فعالیت و خدمات ایشان در صنعت بیمه است. حاصل این تلاش و مشارکت، شکل گیری اولین کتاب از سری مجموعه کتاب های تجربه نگاری افراد فعال در صنعت بیمه است.

این گزارش حاکی است، حمید کردبچه، رییس پژوهشکده بیمه نیز با ابراز امیدورای از این که این تجربه نگاری به مرجعی ارزشمند در صنعت بیمه تبدیل شود و فعالان این حوزه بتوانند از این گنجینه تجارب بهره مند شوند، هدف اصلی انتشار این کتاب را تدوین آموخته ها دست اندرکاران صنعت بیمه در قالب مجموعه کتاب های " گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" دانست تا در اختیار سیاست گذاران و ناظران، مدیران و کارشناسان صنعت بیمه قرار دهد.

بنا بر این گزارش، کتاب " گنجینه دانش خبرگان در صنعت بیمه" در فصول مختلف به بررسی درس آموخته های علیرضا مقرب، رییس شورای فنی شرکت بیمه البرز با تمرکز بر تجارب وی در بیمه های آتش سوزی پرداخته است. 

تجارب و درس آموخته های رییس شورای فنی بیمه البرز در این کتاب در قالب سیزده محور بررسی وضعیت کلان صنعت بیمه، دلایل عدم رشد کافی در حوزه بیمه های آتش سوزی، عوامل کلیدی موفقیت شرکت های بیمه، استاندارد سازی صدور بیمه نامه های آتش سوزی، نقص نظارت و رگولاتوری، بازاریابی بیمه آتش سوزی، صدور بیمه نامه های مرهوناتی در حوزه بیمه های آتش سوزی، بحران های اقتصادی، تحریم و کرونا، نظارت بر عملکرد شرکت بیمه و بیمه نامه ها، شناسایی خسارت های غیرواقعی، مدیریت دعاوی بین بیمه گر و بیمه گزار، بیمه های اتکایی و بیمه مشترک و ارتقای فرهنگ بیمه گزار درباره بیمه کردن اموال ارایه شده است.

این گزارش حاکی است، علیرضا مقرب بیش از 33 سال در شرکت بیمه البرز در سمت مدیریت بیمه های اشخاص، مدیریت بیمه های خودرو و مدیریت بیمه های آتش سوزی فعالیت داشت و هم اکنون به عنوان رییس شورای فنی بیمه البرز مشغول به فعالیت است. 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر