کد خبر: ۵۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۹

نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران وزارت اقتصاد برگزارشد

شصتمین نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران دستگاه های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی به میزبانی شرکت بیمه البرز برگزار شد.
نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران وزارت اقتصاد برگزارشد

نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران وزارت اقتصاد برگزارشدبه گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه البرز، در این نشست که با حضور مشاور وزیر اقتصاد در امور ایثارگران، رییس هیات مدیره، مدیرعامل و قائم مقام مدیرعامل شرکت بیمه البرز و نمایندگان دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد در امور ایثارگران، برگزار شد، محسن پورکیانی، مدیرعامل بیمه البرز، گفت: حضرت علی (ع) اولین ایثارگر جهان بودند و امیدورام همه ما ایثارگران دفاع مقدس به تاسی از ایشان، الگوی رفتاری برای همکاران خود و کل جامعه باشیم.

وی ادامه داد: از آنجایی که ایثارگری با بداخلاقی سازگار نیست امیدوارم ما ایثارگران در محیط کاری خود با بهره مندی از فضایل اخلاقی، الگو برای دیگران باشیم و همیشه در چارچوب اخلاقیات عمل کنیم.

حجت الاسلام لطف الله ثقفی، مشاور وزیر امور اقتصادی و دارائی در امور ایثارگران نیز در نشست مذکور، گفت: امیدوارم همه ما ایثارگران پیروان حقیقی حضرت علی (ع) باشیم و با همان روحیه جانفشانی و ایثارگری که در ۸ سال دفاع مقدس داشتیم همچنان جزو ولایتمداران اصلی باشیم.

وی با قدردانی از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت بیمه البرز به خاطر میزبانی نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران وزارت اقتصاد، اظهار داشت: مدیرعامل بیمه البرز که خود از جانبازان معزز کشور است به حمدالله در تمام سازمان‌هایی که فعالیت کرده است مایه خیر و برکت بوده و همیشه در مسیر ارزش‌های انقلاب اسلامی و در راستای حفظ منافع میهن عزیز اسلامیان قدم برداشته است که موجب قدردانی است.

نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران وزارت اقتصاد برگزارشد

وی ضمن ارایه گزارش فعالیت امور ایثارگران وزارت اقتصاد، گفت: اصلی‌ترین وظیفه امور ایثارگران اجرای قوانین مربوطه و پیگیری مطالبات ایثارگران شاغل و بازنشسته تابعه است. البته پس از اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و خصوصی سازی شرکت‌های بیمه و بانک ها، تفاوت‌هایی در بین دستگاه‌های دولتی و خصوصی بوجود آمد که شرکت بیمه البرز در این زمینه پیشرو و سرآمد بود، چون بلافاصله پس از خصوصی شدن سریعا به تبدیل وضعیت ایثارگران اقدام کرد که قابل قدردانی ویژه است.

وی تاکید کرد: ایثارگران در ۸ سال دفاع مقدس جانفشانی کردند و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید در خط مقدم باشند. فرمایش ایشان بدین معنی است که این عزیزان نباید دغدغه مالی و معیشتی داشته باشند.

حجت الاسلام ثقفی با بیان این که تبلیغ و نشر فرهنگ ایثارگری و شهادت باید یکی از محور‌های اصلی امور ایثارگران دستگاه‌ها و سازمان‌ها باشد، گفت: یکی از مشکلات اداری ما عدم نگاه ایثارگری در مجموعه‌های تابعه است. هدف ما ایجاد فرهنگ و نگاه ایثارگری است و تکریم ارباب رجوع و باری از دوش آن‌ها برداشتن در همین فرهنگ نهفته است.

نشست هم اندیشی مسوولان امور ایثارگران وزارت اقتصاد برگزارشد

این گزارش حاکی است، حجت الاسلام لطف الله ثقفی، مشاور وزیر امور اقتصادی و دارائی در امور ایثارگران در پایان از محسن پورکیانی، مدیرعامل و مجید نادری، قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره بیمه البرز که از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس هستند تجلیل کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر