کد خبر: ۵۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۰

پیام سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش به مناسبت روز کارگر

محسن نظر پور در پیامی ضمن تبریک فرارسیدن یازدهم اردیبهشت" روز جهانی کارگر " و تجلیل از زحمات جامعه کارگری کیش ، این انسان های پرتلاش را رکن اصلی تولید و عامل مهمی در توسعه اقتصادی کشور برشمرد.
پیام سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش  به مناسبت روز کارگر

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات، کیش متن کامل پیام محسن نظرپور سرپرست این شرکت به مناسبت گرامیداشت روز کارگر به شرح زیر است:

به نام خدا

پیام سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش  به مناسبت روز کارگرفرارسیدن یازدهم اردیبهشت را به همه کارگران شریف کشوربه ویژه کارگران عزیزجزیره کیش تبریک عرض نموده و به روان پاک کارگران شهید میهن درود مى‌فرستم.
روز جهانی کارگرکه امسال با روز‌های پایانی ماه پرخیر و برکت رمضان وعید سعید فطر مقارن شده است، فرصت ارزشمندی برای تجلیل از کارگران زحمت کشی است که ضمن تلاش برای کسب رزق حلال، با کار و ابتکار سازنده خود نقش موثری درتوسعه و تحول اقتصادی کشور ایفا می‌کنند. کارگرانی که در سال‌های اخیر نیز با رعایت ضوابط بهداشتی و همراهی در کنترل شیوع کرونا ضامن استمرار فعالیت‌های خدماتی و تولیدی و رفاه بیشتر هموطنان بودند.
جزیره زیبای کیش نیزبرای حرکتی مستمر و موثر در مسیر رونق اقتصادی و دستیابی به جایگاهی شایسته در عرصه گردشگری و ایجاد زیرساخت‌ها به تلاش هوشمندانه و هدفمند کارگران این جزیره زیبای مرجانی تکیه کرده است.
امید آن دارم تا در سال " تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" و به یمن تلاش مسئولانه کارگران خدوم این جزیره زیبای مرجانی اجرای طرح‌های نوین و دانش بنیان در حوزه خدمات شهری و تامین زیر ساخت‌ها قرین توفیق شود.
ضمن ارج نهادن به زحمات ارزشمند و تلاش شبانه روزی کارگران ارجمند، از درگاه پروردگار مهربان برای تمامی کارگران پرتلاش شاغل در بخش‌های دولتی و خصوصی جزیره کیش، سلامتی، بهروزی و موفقیت روز افزون خواستارم.

محسن نظرپور

آخرین اخبار
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر