کد خبر: ۴۶۷۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵

سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات بر ضرورت معرفی نمایندگان جامعه کارگری تاکید کرد

محسن نظرپور در بازدید از شهرک مسکونی سحر خواستار انتخاب و معرفی نمایندگان کارگری و ایجاد بانک اطلاعاتی کارگران شد.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات بر ضرورت معرفی نمایندگان جامعه کارگری تاکید کرد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات، محسن نظر پور سرپرست این شرکت شامگاه شنبه ۳۰ بهمن در بازدید از شهرک مسکونی سحر با کارگران ساکن این شهرک گفتگو کرد و با مشکلات آنان آشنا شد.

 

سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات بر ضرورت معرفی نمایندگان جامعه کارگری تاکید کرد


اجرای کامل طرح طبقه بندی مشاغل، عدم نظم در پرداخت حقوق و دستمزد توسط پیمانکاران، بی توجهی به پایه سنواتی در پرداخت حقوق، بهره مندی از حق بیمه در زمان مرخصی، بهبود امکانات رفاهی محل زندگی کارگران، عدم بهره مندی از پاداش‌های مناسبتی و تشکیل تعاونی کارگری از جمله مواردی بود که کارگران خدماتی و فضای سبز در این دیدار مطرح کردند.


محسن نظر پور نیز با تقدیر از زحمات کارگران، آن‌ها را از مهم‌ترین عوامل سرسبزی و شادابی فضای شهری کیش عنوان کرد و اظهار داشت: انتخاب و معرفی چند نماینده از بین کارگران نخستین گام برای برقراری ارتباط صحیح و منسجم با شرکت عمران، آب و خدمات است تا ما بتوانیم از طریق این نمایندگان و در راستای صیانت از حقوق کارگران بر چگونگی عملکرد پیمانکاران نظارت کنیم.
وی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌ها و حضور افراد واجد شرایط برای تاسیس تعاونی کارگری روندی زمان بر بوده و در حال حاضر نیز امکان آن مهیا نیست گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی شامل اسامی و شماره تماس کارگران شاغل در بخش‌های مختلف خدماتی و فضای سبز کیش راهکار سریع‌تر و مناسبی برای ارتباط تنگاتنگ با کارگران خواهد بود تا چنانچه تخلف پیمانکاری در خصوص رعایت حقوق کارگران و تامین شرایط مناسب کار و فعالیت آن‌ها مشخص شود، شرکت عمران، آب و خدمات با آن پیمانکار برخورد کرده و برای بهبود شرایط فعالیت کارگران تلاش کند.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش تصریح کرد: چنانچه نیرو‌های خدماتی و فضای سبز باید با قانونمداری و توجه به حقوق قانونی خود فعالیت منظم و اثر بخش داشته باشند شرکت عمران، آب و خدمات نیز برای حفظ حقوق آنان از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.
نظرپور با بیان اینکه حل تمامی مشکلات معیشتی و رفاهی کارگران در بازه زمانی کوتاه ممکن نیست و برخی از درخواست‌های آنان نیز خارج از اختیارات قانونی کارفرما و پیمانکار است اظهار داشت: مسائل جمعی که مطالبات گروه بیشتری از کارگران است نسبت به درخواست‌های موردی و شخصی اولویت دارند.
لازم به ذکر است محسن نظر پور با حضور در شهرک مسکونی سحر از برخی واحد‌های این مجتمع بازدید کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر