کد خبر: ۵۵۲۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹

پرواز‌های ایران به بیروت در جریان است

«آمار اعلام شده برای واردات ١٠٠ فروند پرنده در سه سال دولت سیزدهم در سه گروه هواپیما‌های سبک، سنگین و بالگرد غلط نبود، اما در بخش هواپیما‌های مسافری ٧۵ هواپیما وارد شده که در حال حاضر ۴۵ فروند آن فعال است و بخشی از این تعداد هواپیما انبار قطعه بودند و قرار نبود جنبه پروازی داشته باشند و تعدادی از این هواپیما‌ها هم هر چند برای انجام پرواز وارد کشور شدند، اما فعلا در مرحله چک هستند و فعال شدن آنها چند ماه زمان می‌برد.»
پرواز‌های ایران به بیروت در جریان است

مخاطب۲۴- رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: حتما باید کشور مقصد اجازه پرواز را به ما بدهد و سوریه تا ۲۲ ژانویه پرواز‌های ایران را معلق کرده البته در ایام تنش سوریه هم با مجوز‌های خاص پرواز‌های ایران برقرار بود. همچنین درباره لبنان پرواز‌ها برقرار شده است.



حسین پورفرزانه در نشست خبری امروز اظهار داشت: هدف از امضای توافقنامه شیکاگو این بوده که کشور‌ها بتوانند از صنعت هوانوردی در جهان بهره‌مند شوند و ایران هم از گذشته عضو این پیمان بوده و به آن متعهد است. اعضای این پیمان انتظار دارند که کشور‌ها دو اصل امنیت و ایمنی پرواز را رعایت کنند که برای این کیفیت پرواز مهم است و برای کیفیت پرواز به کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری نیاز داریم و موضوعات از آموزش نیروی انسانی گرفته تا تعمیر و نگهداری و نوسازی ناوگان اهمیت دارد.



وی ادامه داد: موضوع دیگر امنیت پرواز است و در این حوزه یک واحد تخصصی وجود دارد که صلاحیت امنیتی تا بازرسی و کنترل کیفی را بررسی می‌کند و این اقدام از وظایف سازمان هواپیمایی کشوری محسوب می‌شود. البته در کشورمان به دلیل مسائل سیاسی وظایفی هم به وظایف سازمان اضافه شده از جمله اینکه بتوانیم واحد‌های طراحی و ساخت را حمایت کنیم، در حالی که در دنیا کشور‌ها می‌توانند از بویینگ و ایرباس خدمات را به راحتی دریافت کنند.


رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در ایران از تامین مالی محروم هستیم نمی‌توانیم از مدل‌های مالی جهانی و بیمه‌ای استفاده کنیم و اگر از این صنعت مراقبت نکنیم اقتصاد هوایی در ایران سقوط می‌کند.



معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه صنعت لوکسی نیست و محور توسعه یک کشور است، گفت: به هر حال دلیلی هر یک فروند هواپیما از ناوگان خارج شود دسترسی به یک منطقه از دنیا و یا داخل کشور قطع می‌شود.

 

پورفرزانه درباره بومی‌سازی قطعات اظهار داشت: در صنعت هوانوردی برای اینکه ناوگان را زنده نگه داریم اولویت این است که پرواز امن و ایمن داشته باشیم و باید در مرکز تعمیر استاندارد تعمیرات و نگهداری شود و شرکت‌های سازنده هواپیما و قطعات به مراکز مجوز می‌دهند و اگر به آن مراکز دسترسی نداشته باشیم باید در مراکز بومی این اقدامات را انجام دهیم و قبل از تحریم‌ها این ارتباطات بین‌المللی برقرار بود و به این مراسم دسترسی داشتیم و قبل از انقلاب یکی از بزرگ‌ترین مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما در دنیا را در کشور داشتیم.



وی افزود: بعد از انقلاب با توجه با تحریم‌ها باید این مشکل را حل می‌کردیم چراکه دسترسی به تعمیرات در مراکز خارجی را نداریم و باید در داخل این تعمیرات انجام شود. در پیمان شیکاگو به صراحت آمده است که هیچ گونه تنشی نباید باعث شود جان مسافر را به خطر بیندازد بنابراین این تحریم‌ها برخلاف پیمان شیکاگو است.



پورفرزانه تاکید کرد: پس از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران ایر با مشکل تامین دارو و نقل و انتقالات دارو به کشور مواجه شدیم بنابراین تحریم ایران ایر و صنعت هوانوردی تحریم مردم و تحریم بیماران ایرانی است و در واقع تحریم کنندگان متوجه موضوعات حقوق بشری نیستند.



وی افزود: پس از تحریم ایران ایر به صورت رسمی از تحریم کنندگان شکایت کردیم.

بیشتر بخوانید


معاون وزیر راه و شهرسازی بیش از ۴۰۰ شرکت دانش بنیان دربخش تعمیر و نگهداری و قطعات هواپیما در کشور در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: دنبال این نیستیم که ریسکی به پرواز‌ها اضافه کنیم تا زمانی که بتوانیم از هواپیمای به روز دنیا ناوگان را مجهز کنیم، اما اگر روزی این راه بسته شود باید به سمت هوایپمای داخلی برویم. هر چند اولویت اسن است که از شرکت‌های بزرگ و معتبر دنیا هواپیما بخریم و وارد کنیم، اما به هیچ وجه پرچم این صنعت را زمین نمی‌گذاریم و متوقف نخواهیم شد.



پورفرزانه درباره پرواز‌های لبنان و سوریه گفت: حتما باید کشور مقصد اجازه پرواز را به ما بدهد و سوریه تا ۲۲ ژانویه پرواز‌های ایران را معلق کرده البته در ایام تنش سوریه هم با مجوز‌های خاص پرواز‌های ایران برقرار بود. همچنین درباره لبنان پرواز‌ها برقرار شده است.



وی تاکید کرد: درباره برقراری پرواز‌های مصر دو کشور باید به توافق برسند.



رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به سوالی تعداد هواپیما‌هایی که در دولت سیزدهم وارد کشور شده و آیا آمار واردات ۱۰۰ فروند هواپیما درست بوده گفت: آمار اعلام شده برای واردات ۱۰۰ فروند پرنده در سه سال دولت سیزدهم در سه گروه هواپیما‌های سبک، سنگین و بالگرد غلط نبود، اما در بخش هواپیما‌های مسافری ۷۵ هواپیما وارد شده که در حال حاضر ۴۵ فروند آن فعال است و بخشی از این تعداد هواپیما انبار قطعه بودند و قرار نبود جنبه پروازی داشته باشند و تعدادی از این هواپیما‌ها هم هر چند برای انجام پرواز وارد کشور شدند، اما فعلا در مرحله چک هستند و فعال شدن آنها چند ماه زمان می‌برد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آخرین وضعیت دریاچه ارومیه آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
اقدامات احیایی مانند انتقال آب از رودخانه‌ها و کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی همچنان ادامه دارد، اما چالش‌های بزرگی پیش روی دریاچه ارومیه قرار دارد
داستان تولد اولین جنگنده مافوق صوت داستان تولد اولین جنگنده مافوق صوت
ساخت یک موتور جت مافوق صوت عملیاتی چیزی کمتر از یک شاهکار تکنولوژیکی نبود. این موتور نه تنها به عنوان سنگ بنایی برای رسیدن به آسمان عمل کرد بلکه پیش درآمدی بر نسل جدیدی از هواپیما‌های جنگنده نیز شد.
کارایی آرایش صورت در گذشته چه بود؟ کارایی آرایش صورت در گذشته چه بود؟
آرایش صورت می‌تواند به زیبایی اضافه کند و صنعت لوازم آرایش، به خاطر زیباجویی زنان و حتی مردان بسیاری از سراسر جهان، یک صنعت بزرگ و پولساز است. با این حال ما فکر می‌کنیم اگر درباره لوازم آرایش عمیق‌تر باشیم ممکن است سبک آرایشمان تفاوت کند و یا اصلا سراغش نرویم...
آرینا، دختر فوتبالیست ایرانی پلیس جنایی در انگلیس آرینا، دختر فوتبالیست ایرانی پلیس جنایی در انگلیس
خبر‌هایی در رسانه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که نشان می‌دهد ظاهرا تنها دختر بازیکن اسبق و نامدار و محبوب پرسپولیس در انگلیس به یک موفقیت فردی و شغلی خوب دست پیدا کرده است.
جراحی لوزه چه تاثیری بر روان انسان ها دارد؟ جراحی لوزه چه تاثیری بر روان انسان ها دارد؟
هدف از جراحی لوزه بهبود کیفیت زندگی و کاهش مشکلات تنفسی و عفونت‌هاست. اما یافته‌های یک تحقیق جدید، ابعاد دیگری از این جراحی را آشکار می‌کند.
تجربه کاهش وزن با مصرف یک نوشیدنی تجربه کاهش وزن با مصرف یک نوشیدنی
از نظر بهداشت عمومی نوشیدن هشت فنجان آب در روز توصیه می‌شود و بسیاری مردم تصور می‌کنند نوشیدن مقدار زیادی آب مفید است.
بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران شد بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران شد
طی حکمی از سوی رئیس سازمان سینمایی، بهروز شعیبی به عنوان مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران منصوب شد.
برگزیده
سها قمریان: پوشش دانشجویان دختر هر روز تحت بررسی نیروی حراست دانشگاه قرار می‌گیرد سها قمریان: پوشش دانشجویان دختر هر روز تحت بررسی نیروی حراست دانشگاه قرار می‌گیرد
سها قمریان عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه تهران در سخنان خود در حضور مسعود پزشکیان، رییس جمهور گفت: پوشش دانشجویان دختر هر روز تحت بررسی نیروی حراست دانشگاه قرار می‌گیرد و این البته علاوه بر مواجه با گشت ارشاد و توقیف خودرو‌های شخصی است.
پرچم جدید سوریه در مسکو برافراشته شد پرچم جدید سوریه در مسکو برافراشته شد
پرچم جدید سوریه بر فراز سفارت این کشور در مسکو برافراشته شد.
دیدار زلنسکی با ماکرون و ترامپ +فیلم دیدار زلنسکی با ماکرون و ترامپ +فیلم
امانوئل ماکرون رئیس‌ جمهور فرانسه امروز میزبان مذاکرات سه‌جانبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، و دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور منتخب آمریکا در پاریس بود.
صفحه خبر بالای تصاویر