کد خبر: ۵۵۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵

واکنش مخبر به شایعه استعفای پزشکیان

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب به شایعه استعفای رئیس‌جمهور واکنش نشان داد.
واکنش مخبر به شایعه استعفای پزشکیان

مخاطب ۲۴- محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در گفت‌وگویی با تأکید بر ضرورت حمایت از دولت، گفت: تضعیف دولت و رئیس‌جمهور نه تنها به نفع کشور نیست، بلکه دقیقا خواست دشمنان انقلاب اسلامی است.

 

مخبر در واکنش به شایعه استعفای رئیس‌جمهور، انتشار چنین اخباری را حرکتی در مسیر خواست دشمنان دانست که به دنبال ایجاد بی‌اعتمادی در میان مردم و مدیران نظام هستند.

 

وی تصریح کرد: دشمنان همواره در تلاش هستند تا با ایجاد نفاق و تفرقه، اعتماد عمومی را نسبت به نظام کاهش دهند و آثاری منفی بر روحیه مردم بگذارند.

بیشتر بخوانید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان، رمز مقابله با توطئه‌ها و چالش‌های پیش‌رو است افزود: همه باید به دولت کمک کنیم تا بتواند بر مشکلات فائق آمده و به اهداف تعیین شده دست یابد.

 

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب به ضرورت هوشیاری مردم و مسئولان در برابر عملیات روانی و تحرکات دشمن اشاره و بر اهمیت ایجاد جبهه‌ای واحد تأکید کرد.

 

وی، مفهوم وفاق را حضور در خط ولایت، دشمن‌شناسی و خدمت به مردم شریف ایران خواند و خاطرنشان کرد: این همدلی و هم‌افزایی می‌تواند به عنوان الگویی برای نسل‌های آینده نیز مطرح شود.

 

مخبر در پایان از تمامی رسانه‌ها، احزاب و گروه‌های سیاسی خواست تا با حفظ انسجام و همکاری، از دولت چهاردهم حمایت کنند و به دشمنان نشان دهند خواب‌های آشفته آنها در شرایط حساس کنونی تعبیر نخواهد شد.

 

ماجرای استعفای پزشکیان چه بود؟

طی روز‌های اخیر و بعد از سفر مسعود پزشکیان به مصر و شرکت در اجلاس دی ۸ خبر استعفای رئیس‌جمهور در برخی شبکه‌های مجازی منتشر شد، شایعه‌ای که از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت تکذیب شد.

 

در ادامه، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری درباره منشأ انتشار شایعه استعفای رئیس‌جمهور در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: «‏این روز‌ها مطلبی راجع‌به استعفا، هرچند کم‌اثر و محدود در فضای مجازی دیدم. چنین مواضعی در داخل و انتشار آن به این سرعت برایم غریب بود.

 

در صحبتی که با چند کارشناس فضای مجازی داشتم، با پیگیری اولین توییت دریافتیم سرنخ اولیه موضوع استعفای رئیس‌جمهور و دولت، از سوی گروه‌های خارج‌نشین منتشر شده و با یک هدف عملیات روانی در داخل دنبال شده است.

 

متأسفم که چقدر با سرعت مخالفان کینه‌ای دولت همسو با این افراد می‌شوند و به نظر می‌رسد این روزها، جریان‌سازی‌هایی از این نوع در اشکال مختلف را می‌توان شاهد بود».

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنده لاتاری ۱۰ میلیون پوندی رفتگری می‌کند برنده لاتاری ۱۰ میلیون پوندی رفتگری می‌کند
رفتگری که در لاتاری ۱۰ میلیون پوندی برنده شد، تنها هشت سال بعد تمام پولش را از دست داد و دوباره به شغل قبلی‌اش برگشت.
هزینه تفرقه و اختلاف به‌مراتب بیشتر از هزینه وحدت و انسجام خواهد بود هزینه تفرقه و اختلاف به‌مراتب بیشتر از هزینه وحدت و انسجام خواهد بود
رئیس جمهور با اشاره به تغییر رویکرد نهاد‌های امنیتی کشور اظهار داشت: امروز دستگاه‌های امنیتی نیز به این جمع‌بندی رسیده‌اند که یکی از ترفند‌های دشمن، انگ‌زنی به نخبگان و طرد آنها از مسائل کلان کشور است، در حالی که حفظ نخبگان، سرمایه‌گذاری راهبردی برای آینده ایران است.
رمزارز امسال وارد بورس می‌شود رمزارز امسال وارد بورس می‌شود
مدیرعامل بورس کالای ایران در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت گفت: راه‌اندازی بازار ابزار‌های مالی مبتنی بر رمز دارایی‌ها و توکن با پشتوانه گواهی سپرده کالایی از برنامه‌های امسال بورس کالاست.
لایحه برای مقابله با شایعه‌سازی لایحه برای مقابله با شایعه‌سازی
دولت با ارسال لایحه دوفوریتی به مجلس در پی مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی است.
عامل جنگ اصلاحات و مذاکرات التماسی آنها بود! عامل جنگ اصلاحات و مذاکرات التماسی آنها بود!
روزنامه کیهان، تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: محاسبه غلط دشمن برای تجاوز نظامی از جایی شکل گرفت که افراطیون مدعی اصلاحات (برخی به خاطر کج‌فهمی و برخی دیگر به خاطر نفوذ‌زدگی)، کشور را ضعیف وانمود کردند و تنها چاره خروج از مشکلات را هم در مذاکرات التماسی عنوان کردند. آنها ضمناً بار‌ها ثابت کردند که حتی در مذاکرات هم هیچ خط قرمزی در برابر دشمن ندارند و حتی در مقابل پایمال شدن برجام از سوی آمریکا و اروپا هم کمترین حساسیتی نشان نمی‌دهند.
لیست خرید ساپینتو با حضور چهار پرسپولیسی لیست خرید ساپینتو با حضور چهار پرسپولیسی
در فهرست جدید و مدنظر ریکاردو ساپینتو برای حضور در استقلال، نام چهار بازیکن با سابقه حضور در پرسپولیس دیده می‌شود.
سران قوا بعد از حمله اسراییل چه کردند؟ سران قوا بعد از حمله اسراییل چه کردند؟
اژه‌ای در مصاحبه‌ای در مورد روز حمله اسرائیل به جلسه سران قوا ضمن اشاره به اینکه پس از حمله به پناهگاه امن یا خانه نرفتند گفت: «بعد از حمله به جلسۀ شورای‌عالی امنیت ملی، همه به جای اینکه به پناهگاه امن بروند به جلسات دیگری رفتند.»
برگزیده
هزینه تفرقه و اختلاف به‌مراتب بیشتر از هزینه وحدت و انسجام خواهد بود هزینه تفرقه و اختلاف به‌مراتب بیشتر از هزینه وحدت و انسجام خواهد بود
رئیس جمهور با اشاره به تغییر رویکرد نهاد‌های امنیتی کشور اظهار داشت: امروز دستگاه‌های امنیتی نیز به این جمع‌بندی رسیده‌اند که یکی از ترفند‌های دشمن، انگ‌زنی به نخبگان و طرد آنها از مسائل کلان کشور است، در حالی که حفظ نخبگان، سرمایه‌گذاری راهبردی برای آینده ایران است.
آب، دور از توسعه نزدیک به سیاست آب، دور از توسعه نزدیک به سیاست
رانت آبی در ایران دیگر تنها یک پدیده اقتصادی یا اقلیمی نیست؛ بلکه بخشی از ساختار قدرت است. از قنات‌های اشرافی دوران ساسانی تا انتقال آب با لوله‌های فولادی در قرن بیست‌ویکم، همواره گروهی اندک، سهمی بسیار داشته‌اند.
لج‌بازی به جای همبستگی لج‌بازی به جای همبستگی
جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل فرصتی برای همبستگی ملی ایجاد کرد، اما رفتار‌های پس از آتش‌بس، مثل اظهارات جواد لاریجانی در صداوسیما، و بازگشت کاظم صدیقی به نماز جمعه، نشان‌دهنده بی‌توجهی به این همبستگی بود. این روند همراه با تداوم فیلترینگ و پروژه‌هایی مانند عدم کفایت پزشکیان، می‌تواند به ناامیدی عمومی دامن زده و شکاف بین جامعه و نظام حکمرانی را عمیق‌تر کند.
صفحه خبر بالای تصاویر