کد خبر: ۵۵۳۱۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲

همیشه پای سعید جلیلی در میان است؟

شایعه استعفای رئیس‌جمهور بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌های موافق و مخالف ایشان داشته است؛ از جمله این متن محمد مهاجری که معتقد است: «طرفداران آقای ‎سعید جلیلی به ‎رمال و پیشگو وجادوگر متوسل شده‌اند تا او را رئیس‌جمهور کنند....»، اما باید گفت که در شرایطی که کشور با چالش‌های اقتصادی، امنیتی و بین‌المللی مواجه است، چنین اقداماتی تنها به افزایش تنش‌ها و ایجاد شکاف در جامعه منجر می‌شود. این اقدامات می‌تواند تمرکز دولت را از حل مشکلات واقعی منحرف کرده و به تفرقه و بی‌ثباتی دامن بزند.
همیشه پای سعید جلیلی در میان است؟

مخاطب۲۴- در یک هفته گذشته انتشار خبری مبنی بر «استعفای مسعود پزشکیان از جایگاه ریاست‌جمهوری» بر یک خط خبری مشخص در حال ادامه پیدا کردن بود. رفتن پزشکیان از سمت ریاست‌جمهوری البته آرزوی طیف رقیب او و البته اپوزیسیون خارج از کشور است و در حال کلی آرزو بر شکست‌خوردگان عیب نیست، اما اینکه چگونه این شایعه از طریق دو جریان در داخل و خارج از کشور پیگیری می‌شد خود گویای موقعیت ویژه و خاص دولت چهاردهم است.

بیشتر بخوانید


به گزارش اعتماد، از ابتدای امر البته مشخص بود که اصل خبر صحت ندارد، اما تکرار مکرر آن و اصرار اکانت‌های بدون هویت در شبکه‌های اجتماعی اعم از ایتای داخلی تا توییتر با توجه به حضور گسترده نیرو‌های سلطنت‌طلب در آن دور تصاعدی قرار داشت. اول دی‌ماه علی احمدنیا، سرپرست امور اطلاع‌رسانی شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه اولویت دولت رفع ناترازی‌ها، بهبود معیشت و تحقق وعده‌های انتخاباتی «مسعود پزشکیان» است، نسبت به انتشار شایعه استعفای رییس‌جمهور واکنش نشان داد و نوشت: «دولت به دروغ‌های شاخ‌دار مثل استعفای رییس‌جمهور با هدف جذب فالوور، توجه نمی‌کند و گرفتارحاشیه‌ها نمی‌شود.»



بعد از آن علی ربیعی، دستیار اجتماعی رییس‌جمهور نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در صحبتی که با چند کارشناس فضای مجازی داشتم، با پیگیری اولین توییت دریافتیم سرنخ اولیه موضوع استعفای رییس‌جمهور و دولت، ازسوی گروه‌های خارج‌نشین منتشر شده و با یک هدف عملیات روانی در داخل دنبال‌شده است. متاسفم که چقدر با سرعت، مخالفان کینه‌ای دولت همسو با این افراد می‌شوند. به نظر می‌رسد این روزها، جریان‌سازی‌هایی از این نوع در اشکال مختلف را می‌توان شاهد بود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر