کد خبر: ۵۴۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
هشدار کاهش ۱۲ درجه‌ای دما

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۹/۲۳

سازمان هواشناسی با صدور هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۲۲ استان از جمله تهران از وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و احتمال قطع برق در این مناطق خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۹/۲۳

مخاطب ۲۴-  بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد با فعالیت سامانه بارشی امروز در شمال غرب، غرب سواحل شمالی، برخی مناطق جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران، ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در مناطق سردسیر شمال غرب، ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی، بارش به شکل برف خواهد بود. با فعالیت این سامانه، کاهش غلظت آلاینده‌های جوی از اواسط روز در شهر‌های تهران، کرج، اراک و اصفهان انتظار می‌رود. همچنین از اواخر وقت امروز، با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، تشدید بارش و کاهش دما در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان پیش‌بینی می‌شود.


شنبه در نوار شمالی، برخی مناطق غرب، جنوب غرب، مرکز و شمال شرق کشور و همچنین در شمال بوشهر و غرب فارس، ابرناکی، بارش باران و برف، وزش باد و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود. در شرق گیلان و مازندران بارش باران و در ارتفاعات البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و ارتفاعات خراسان رضوی بارش برف شدت خواهد داشت.

یکشنبه در برخی مناطق شرق، شمال شرق و مرکز، بارش باران و برف، وزش باد شدید و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور، جوی آرام و پایدار مستقر خواهد بود. در این روزها، در شهر‌های صنعتی تهران، کرج، اراک و اصفهان، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود. شایان ذکر است که شنبه و یکشنبه به‌سبب وزش باد شدید در جنوب شرق، خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

همچنین، جمعه و شنبه دریای خزر و یکشنبه هفته آینده خلیج فارس مواج خواهد بود. شنبه و یکشنبه کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور، به‌ویژه در نوار شمالی، حدود ۶ تا ۱۲ درجه پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۲۳

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۵

نوع مخاطره: بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد تگرگ، پدیده مه و کاهش محسوس دما

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۲۳: نیمه جنوبی آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان و ارتفاعات قزوین، البرز، تهران.

شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۴: اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، قم، شرق لرستان، نیمه شمالی و غربی اصفهان، چهارمحال بختیاری، شرق کهگیلویه و بویراحمد، نیمه شرقی خوزستان، شمال غرب فارس، ارتفاعات و شمال استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان.

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۵: خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی.

اثر مخاطره:

اختلال در ناوگان حمل‌ونقل عمومی و زمینی، هوایی و ریلی کشور.

لغزندگی جاده‌ها، به‌ویژه انسداد گردنه‌های برف‌گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به دلیل بارش برف.

احتمال قطع برق.

سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی معابر.

وقوع صاعقه، مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی.

جاری شدن روان‌آب.

وزش باد شدید موقتی و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی.

اختلال در انتقال نهاده‌های انرژی.

توصیه‌ها:

پرهیز از سفر‌های غیرضروری و مجهز کردن خودرو‌ها به وسایل زمستانی.

عدم توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها.

خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، جابه‌جایی عشایر و فعالیت‌های تفریحی مانند طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی.

آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی برای مقابله با شرایط.

پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها.

آمادگی راهداری برای برف‌روبی در محور‌های مواصلاتی، به‌ویژه محور‌های ساحلی دریای خزر.

آمادگی شهرداری‌ها برای برف‌روبی معابر شهری.

جلوگیری از تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها.

کنترل دما و رطوبت در گلخانه‌ها و سالن‌های پرورشی.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.