کد خبر: ۵۶۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
هشدار ویژه هواشناسی برای ۱۷ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۲۶

سازمان هواشناسی با صدور هشدار ویژه نارنجی برای ۱۷ استان از کاهش ۸ درجه‌ای دما، کاهش منابع انرژی، یخ‌زدگی جاده‌های مواصلاتی و لغزندگی جاده‌ها خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۲۶

مخاطب۲۴- بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز چهارشنبه در برخی مناطق گیلان و مازندران بارش باران وزش باد و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.



فردا پنجشنبه در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، اردبیل، برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ارتفاعات زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان بارش باران و در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف پیش بینی شده است.



روز جمعه در مناطقی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق، شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی ارتفاعات و دامنه‌های البرز و شنبه هفته آینده در برخی مناطق شمال شرق شرق جنوب شرق جنوب غرب شمال غرب و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و غربی بارش باران و برف و وزش باد روی می‌دهد.



یکشنبه بارش برف و باران در شمال غرب غرب ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و غربی ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمالی استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکز، سواحل غربی دریای خزر، شرق و جنوب شرق کشور ادامه دارد.



هوای شهر‌های تهران، اصفهان، کرج و تبریز از امروز تا اواسط روز پنجشنبه در برخی ساعات غبار آلود است. دمای هوا از امروز تا شنبه در بیشتر مناطق واقع در نیمه شمالی کشور بین ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد. تنگه هرمز پنجشنبه و جمعه و دریای خزر جمعه مواج است.



توصیف سامانه: نفوذ توده هوای سرد

زمان شروع: جمعه ۱۴۰۳/۱۰/۲۸

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۹

نوع مخاطره: کاهش محسوس دما به طور میانگین بین ۴ تا ۸ درجه



منطقه اثر: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گلستان، گیلان، مازندران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، تهران، البرز، قم، قزوین، زنجان، مرکزی، همدان، کردستان.



اثر مخاطره: افزایش مصرف حامل‌های انرژی، احتمال کاهش منابع انرژی با توجه به ناترازی انرژی موجود، یخ‌زدگی سطح جاده‌های مواصلاتی، لغزندگی جاده‌ها.



توصیه: صرفه جویی در مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعتی، تمهیدات لازم جهت عدم لغزندگی معابر و جاده‌ها و عایق‌بندی مناسب برای لوله‌های آب و استفاده از ضد یخ در رادیاتور خودرو و ماشین‌آلات کشاورزی، تنظیم دمای گلخانه‌ها و دامداری ها، مدیریت مصرف انرژی.



توصیف سامانه: تشدید پایداری جو

زمان شروع: چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

نوع مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا



منطقه اثر: تهران، کرج



اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک)، بویژه در نقاط صنعتی و پرتردد، افزایش شاخص آلودگی به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک.



توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای تمام گروه‌ها. کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
اینترنت در همسایگی ایران ۳۳ برابر سریع‌تر است اینترنت در همسایگی ایران ۳۳ برابر سریع‌تر است
گزارش جدید Speedtest Global Index از سرعت اینترنت کشور‌ها در سال ۲۰۲۵ منتشر شد؛ جایی که کشور‌های کوچک و پیشرفته اروپایی در صدر ایستاده‌اند و ایران، با سرعتی چندین برابر پایین‌تر، در کنار کندترین‌های جهان قرار گرفته است؛ این گزارش، تصویری نگران‌کننده از شکاف دیجیتال و توسعه‌نیافتگی زیرساختی در ایران ارائه می‌دهد.
فصل بحرانی دریاچه ارومیه فصل بحرانی دریاچه ارومیه
معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به کاهش بارش‌ها انتظار می‌رود که شرایط دریاچه ارومیه در فصل پاییز بحرانی شود.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر