کد خبر: ۵۴۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
هشدار بارش باران و برف در ۱۷ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۹/۱۹

سازمان هواشناسی با صدور هشدار فعالیت سامانه بارشی در ۱۷ استان از افزایش مجدد آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پُرجمعیت تا پنجشنبه خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۹/۱۹

مخاطب۲۴-  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی نقاط استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال سمنان، جنوب و شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، لرستان، همدان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان و شمال شرق خوزستان، در بعضی ساعات رگبار پراکنده باران، گاهی وزش باد و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

در روز سه‌شنبه، این شرایط در شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ادامه خواهد داشت. چهارشنبه و پنج‌شنبه، در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود.

جمعه، با عبور موج کم‌دامنه از شمال غرب کشور، بارش پراکنده از شمال غرب آغاز می‌شود که به تدریج به سواحل دریای خزر و مناطقی از غرب کشور نیز گسترش خواهد یافت.

شایان ذکر است که تا پنج‌شنبه، همچنان افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت ادامه خواهد داشت.

همچنین، دوشنبه در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، سه‌شنبه و چهارشنبه در شرق و جنوب شرق، و پنج‌شنبه در مناطقی از غرب و شمال غرب، وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد، پدیده گرد و خاک دور از انتظار نیست. دوشنبه، دریای خزر و از دوشنبه تا چهارشنبه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان نیز مواج می‌شود.

هشدار فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۰

نوع مخاطره: رگبار باران، در نواحی گرمسیر همراه با رعد و برق، وزش باد شدید موقت، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف.

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۹: کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، لرستان، همدان، مرکزی، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، شمال شرق خوزستان، شمال سمنان، گیلان، مازندران و گلستان.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۰: شرق گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات سمنان.

اثر مخاطره:

اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه،   لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنرها، تابلو‌های تبلیغاتی و داربست‌ها

توصیه‌ها:

احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای به ویژه در نواحی کوهستانی.

پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها.

احتیاط (ترجیحاً پرهیز) از فعالیت‌های کوهنوردی.

خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع.

لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها.

تسریع در برداشت محصولات کشاورزی.

تنظیم ارتفاع کندو‌های زنبور عسل از سطح زمین.

آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف‌گیر.

هشدار افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۱

نوع مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید، در نواحی مستعد با گرد و خاک و در جنوب‌شرق با کاهش نسبی دما

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۹: مرکزی، چهارمحال و بختیاری، غربی اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۰: نوار شرقی خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی استان‌های کرمان و هرمزگان.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۱: نوار شرقی خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی استان‌های کرمان و هرمزگان.

اثر مخاطره:

در نواحی مستعد گرد و خاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا.

احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنرها، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت.

احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات.

احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه‌ها:

پرهیز از کویرنوردی.

احتیاط در تردد جاده‌ای.

عدم انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد و پرواز‌های آموزشی.

احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی.

احتیاط در فعالیت‌های عمرانی.

عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال.

اطمینان از سالم بودن پوشش پلاستیکی در گلخانه‌ها و استحکام سازه‌ها در سالن‌های پرورشی.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر