کد خبر: ۵۴۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۵
حرکت شاخص کل به سمت سقف تاریخی از سر گرفته می‌شود؟!

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۱۳ آذر ۱۴۰۳

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن در کنار افزایش ۴ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد ورود هزار و ۲۱۱ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام بود.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۱۳ آذر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بود و نقشه بازار سهام در انتهای روز سهم ۹۷ درصدی رنگ سبز را نشان می‌داد.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۱۹۴.۸ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۱۷۷.۳ میلیارد تومان و صنعت فلزات اساسی با ۱۷۷.۲ میلیارد تومان در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. صنایع محصولات غذایی، انبوه‌سازی، سرمایه‌گذاری‌ها، فرآورده‌های نفتی و صنعت مواد و محصولات دارویی از دیگر صنایعی بودند که با ورود جریان پول حقیقی قابل توجهی همراه شدند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۴ درصد افزایش، به سطح ۹ هزار و ۱۵ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام مثبت بود و شاهد افزایش هزار و ۲۱۱ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و هزار و ۲۵۵ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. دیروز ۲۷۳ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا اضافه شد و روند معاملات سهام تغییرات زیادی به نسبت یکشنبه داشت. همچنان شاهد سرازیری سرمایه حقیقی به سمت موقعیت‌های سهامی هستیم.

دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۱۸۰ درصد افزایش یافت و از هزار و ۱۱۰ میلیارد تومان به ۳ هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۷۱ درصد کاهش از ۴۳۳ میلیارد تومان تا سطح ۱۲۵ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه افزایش داشت و از ۴۰.۵ میلیون تومان به ۶۲.۳ میلیون تومان رسید. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۲۹.۸ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و به سطح ۳۲.۵ میلیون تومانی رسیده است.

پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح مقاومتی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۷۹۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد. بازار سهام دیروز بورس تهران با محدودیت دامنه نوسان قیمتی مثبت و منفی ۳ درصدی همراه بود ولی شاهد جهش شاخص‌های سهامی در کنار افزایش ارزش معاملات خرد تا سطح ۹ همتی بودیم. بازار سهام در حال حاضر شاهد انتشار اخبار مثبتی در میان صنعت فلزات اساسی، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، محصولات دارویی و صنعت خودرو و ساخت قطعات می‌باشد که نشان از بهبود حاشیه سود این شرکت‌ها دارد. از سوی دیگر، بورس تهران و معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در این روز‌ها چشم به تحولات سیاسی و نظامی خاورمیانه بسته ولی کاهش ریسک سیستماتیک بورس تهران در کنار اخبار مثبت بنیادی اخیر در جهت سیاست‌گذاری‌های اقتصادی باعث رشد تراز شاخص‌های سهامی شده است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۷ تا ۱۲ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۵۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً رشد تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر