کد خبر: ۵۳۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴

موسیمانه نمی‌تواند معجزه کند

منصور رشیدی پیکشسوت استقلال می‌گوید در شرایط فعلی موسیمانه هم نمی‌تواند معجزه کند.

مخاطب۲۴- منصور رشیدی درباره شرایط فعلی استقلال گفت: وضعیت استقلال کمی بهتر شده و بازی های قبل خیلی شرایط بد بود. موسیمانه نمی تواند معجزه کند، بازیکن وقتی نمی تواند خواسته های سرمربی را  اجرا کند او هم نمی تواند کاری کند. خط دفاع استقلال واقعا کند است و یک جوان ۱۸ ساله هم می تواند آنها را جا بگذارد و گل بزند. سال های قبل بازیکنان خوبی در خط هافبک بازی می کردند ولی الان نفراتی که بازی می کنند نمی توانند کاری کنند و در دادن پاس گل و زدن گل ناکام هستند. در خط حمله فقط بازیکنان سرزن هستند اما روی زمین نمی توانند کاری کنند. این تیم مشکل دارد و موسیمانه نمی تواند معجزه کند.

بیشتر بخوانید

پیشکسوت استقلال در مورد اینکه آیا شانسی برای موفقیت استقلال قائل است یا نه هم گفت: خیر متاسفانه شانسی قائل نیستم. امیدوارم معجزه شود ولی با بازیکنان فعلی کار خیلی سخت است. باید ببینیم مسعود جوما چطور است و آیا می تواند در دریبل زن و کارهای سرعتی موفق باشد یا نه. فیلم هایی که من از این بازیکن دیده ام، او هم سرزن است و چندان تکنیکی نیست.

رشیدی می گوید استقلال برای تغییر شرایط به ۸ بازیکن نیاز دارد: به نظر من استقلال ۸ بازیکن می خواهد، هم دفاع، هم هافبک، هم وینگر و هم در پست مهاجم بازیکن می خواهد. مهرداد محمدی بازیکن خوبی بود که در حال حاضر در خدمت تیم نیست و حتی باشگاه باید به جای او هم بازیکن جذب کند. شاید فقط در این شرایط بتوانیم کاری از پیش ببریم و شرایط تیم را بهتر کنیم.

او در پایان گفت: فقط می توانم بگویم موسیانه از نظر بدنی کمی شرایط را بهتر کرده است. استقلال از دقیقه ۷۵ کم می آورد و دو سال است شرایط این طوری است. بدنسازی استقلال واقعا بد بود کار کرده است و کاملا مشخص این تیم در ۲۰ دقیقه آخر از جریان بازی محو می شود.

برچسب ها: منصور رشیدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
اختلاف سنی عجیب رقبا در جام جهانی شطرنج زنان اختلاف سنی عجیب رقبا در جام جهانی شطرنج زنان
در مسابقات جام جهانی شطرنج بانوان ۲۰۲۵، اختلاف سنی دو شرکت کننده بسیار قابل توجه است.
رونالدو هزینه تحصیل فرزندان ژوتا را می‌پردازد رونالدو هزینه تحصیل فرزندان ژوتا را می‌پردازد
کاپیتان تیم ملی پرتغال تمایل خود را برای پرداخت هزینه‌های کامل تحصیلی سه فرزند دیگو ژوتا ابراز کرده است.
طارمی ارزان‌ترین بازیکن لیست فروش اینتر طارمی ارزان‌ترین بازیکن لیست فروش اینتر
به‌نظر می‌رسد امسال، اینتر تصمیم گرفته نقاب محافظه‌کاری را کنار بگذارد. برخلاف سال‌های گذشته که باشگاه بیشتر اهل حساب‌وکتاب بود، حالا دست در جیب کرده و چیزی حدود ۷۰ میلیون یورو خرج کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر