کد خبر: ۲۸۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۹
نیمه اول استقلال از هم پاشید

نکونام: این برد بخاطر هواداران بود، بدون آنها جام نمی‌خواهم

عملکرد خودم که هیچی چون من نباید نظر بدهم. درباره عملکرد مدیران باید کارشناسان نظر دهند. در مورد تیمم اما، باید بگویم نمره‌شان هزار است.
نکونام: این برد بخاطر هواداران بود، بدون آنها جام نمی‌خواهم

سرمربی استقلال حتی بعداز برد هم جملات اعتراضی برای گفتن دارد! او اعلام کرد اگر تیمش در ورزشگاه آزادی بازی نکند، دست‌شان را بالا می‌گیرند و می‌گویند جام نمی‌خواهند!

به گزارش تابناک ورزشی، جواد نکونام پس از کامبک شیرین و برتری 3 بر 2 تیمش مقابل هوادار تهران در هفته ششم لیگ برتر، اظهار داشت: اول از همه این برد را به هواداران تبریک می‌گویم. این پیروزی قطعاً برای آنهاست و همینطور هواداران خانم که در ورزشگاه حضور داشتند. فوتبال با تماشاگر را امروز دیدیم و آنها لذت بردند. این سه امتیاز تقدیم به آنها می‌شود و از طرف خودم و بازیکنان از هواداران تشکر می‌کنم. امیدوارم در ادامه راه از حضورشان استفاده کنیم و ما نیز بهترین عملکرد را برای آنها داشته باشیم.

15 دقیقه خواب ماندیم و تیم‌مان از هم پاشیده شد

وی افزود: در نیمه اول 15 تا 20 دقیقه خواب ماندیم و تیم‌مان از هم پاشیده شد و باورمان نمی‌شد گل زودهنگام خورده باشیم. پس از گل دوم توانستیم سازماندهی‌مان را حفظ کنیم و موقعیت‌های زیادی در نیمه اول خلق کردیم و پرفشار ادامه دادیم. در نیمه دوم با صحبت‌هایی که با بازیکنان انجام دادیم توانستیم گل بزنیم و حریف را مجبور کردیم اشتباه کنند و سیستم‌شان را تغییر دهند. باز هم می‌گویم این برد برای هواداران است. ما شروع بدی داشتیم، اما در ادامه خوب بودیم. هوادار فوتبال با برنامه‌ای بازی کرد و به نظرم در ادامه راه می‌توانند بهتر نتیجه بگیرند. در ادامه راه، برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم.

 

این حق ماست که با حضور تماشاگران‌مان بازی کنیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره اینکه حضور هواداران یا فشار بازیکنانش باعث کسب این نتیجه شد، گفت: به بازیکنانم گفتم نباید این اتفاق می‌افتاد که 10 دقیقه اول بد بازی کنیم و خواب بمانیم. در ادامه بازیکنان وظیفه‌شان را انجام دادند که از آنها تشکر می‌کنم. نیرو و انگیزه‌ای که هواداران در جریان بازی گذاشتند باعث شد بازیکنان با انرژی بیشتری بازی کنند. این حق ماست که با حضور تماشاگران‌مان بازی کنیم. تیم‌های دیگر در شهرستان‌ها با حضور هواداران‌شان بازی می‌کنند، ولی ما برای اولین بار در خانه خودمان مقابل هواداران بازی کردیم. این اتفاق اصلاً خوب نبوده و نیست. باید شرایط طوری باشد که همه ورزشگاه‌ها پر از تماشاگر باشد و مردم و بازیکنان لذت ببرند. اینها شیرینی و لذت فوتبال برای هواداران و بازیکنان و مربیان است.

 

باید از محمدی مراقبت کنیم تا در هر بازی بهتر شود

نکونام راجع به اوج گرفتن مهرداد محمدی در ترکیب استقلال و حتی تیم ملی یادآور شد: اولاً که مهرداد بازیکن باکیفیتی است. بازیکنان گرانقیمت در دنیا بیشتر در خط حمله بازی می‌کنند. در ایران نیز همین‌طور است. سال گذشته دیدید که 20 گل استقلال را چه بازیکنانی به ثمر رساندند یا چند پاس گل دادند. محمدی کیفیت فوتبالش بالاست و به او اعتقاد دارم. نه الان بلکه در فولاد خوزستان نیز با او صحبت کردم که بیاید و قرارداد ببندد، ولی در قطر ماند. مهرداد هم خوب بازی می‌کند و هم زحمت می‌کشد. او در تیم ملی نیز گلزنی کرد. ما باید از مهرداد مراقبت کنیم تا هر بازی بهترین عملکرد را داشته باشد.

 

سلیمی باکیفیت است و کاری که می‌خواهیم انجام می‌دهد

وی در مورد اشتباه ایمان سلیمی که گل به خودی زد، اظهار داشت: یک به یک درباره بازیکنان صحبت نکنیم، همه بازیکنان زحمت کشیدند. سلیمی اشتباه کرد ولی مهم نیست. او بازیکن باکیفیتی است و کاری که می‌خواهیم انجام می‌دهد. اشتباه برای هر بازیکنی پیش می‌آید.

 

وظیفه داریم هر بازی پیش هواداران شرمنده نباشیم

نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه اگر همه بازیکنان لیست نقل‌وانتقالاتی‌اش جذب می‌شدند، تیمش چه شرایطی پیدا می‌کرد، گفت: تنها مهرداد محمدی در لیست‌مان نبود و دو سه بازیکنی بودند که می‌توانستیم آنها را بگیریم. قطعاً خلاقیت و تمرکز بازیکن می‌تواند فرق دو تیم را مشخص می‌کند. زمانی که صحبت می‌کردم که بهترین‌ها را بگیریم برای این بود در لیگ پرفشار که وقفه‌های طولانی دارد، از بازیکنان باکیفیت استفاده کنیم. ما نتوانستیم بازیکنان را بگیریم، ولی نگاه‌مان مثبت است. امید حامدی‌فر را کنار گذاشته بودیم که دوباره برگشت و امروز بازی کرد. در دیدارهای قبلی به هافبک‌های‌مان می‌گفتم سر جای‌تان بایستید، چون بازیکن تعویضی نداشتیم. ما وظیفه داریم هر بازی بهترین عملکرد را داشته باشیم تا پیش هواداران شرمنده نباشیم.

نمره بازیکنان تیمم هزار است

وی درباره اینکه چه نمره‌ای به عملکرد خودش، بازیکنان و مدیران باشگاه می‌دهد، تصریح کرد: عملکرد خودم که هیچی چون من نباید نظر بدهم. درباره عملکرد مدیران باید کارشناسان نظر دهند. در مورد تیمم اما، باید بگویم نمره‌شان هزار است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر