کد خبر: ۵۳۸۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶

افزایش حداقل حقوق کارمندان از ۱۲ به ۱۳ میلیون

فاطمی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ خبر داد: افزایش حداقل حقوق کارمندان از ۱۲ به ۱۳ میلیون و حذف برخی از احکام بودجه که باعث تقلیل حقوق کارکنان می‌شد.
افزایش حداقل حقوق کارمندان از ۱۲ به ۱۳ میلیون

مخاطب۲۴- فاطمی عضو کمیسیون تلفیق بودجه در تشریح مهم‌ترین پیشنهادات بودجه‌ای کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب رسید؛ گفت: افزایش حداقل حقوق از ۱۲ به ۱۳ میلیون از پیشنهادات مهم بودجه‌ای کمیسیون اجتماعی بود که با تصویب در کمیسیون تلفیق بودجه به صحن مجلس ارائه شد. پیشنهاد دیگر کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه هم به تصویب رسید، حذف برخی از احکام لایحه بودجه دولت بود که باعث تقلیل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان می‌شد.

بیشتر بخوانید

احمد فاطمی، نماینده مردم بابل و نماینده کمیسیون اجتماعی در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴، در گفتگو با خانه ملت، در بیان مهم‌ترین پیشنهادات کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب رسیده است؛ عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین پیشنهادات ما که در کمیسیون تلفیق هم مصوب شد، حذف رفاهیات و اقلام بهره‌وری از معافیت مالیاتی حقوق بود که در لایحه دولت همه اینها در داخل حکم و با احتساب این موارد معافیت مالیاتی تا حقوق ۲۴ میلیون پیشنهاد شده بود؛ طبق پیشنهاد کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسد، این موارد را خارج از حکم قرار دادیم.

رئیس کمیته اجتماعی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ ادامه داد: اختصاص ۳۰ میلیون یورو از یازده میلیارد یورو ارز ترجیحی یارانه برای معلولین، برای واردات تجهیزات توانبخشی و پزشکی مورد نیاز جانبازان از دیگر پیشنهادات مهم بودجه‌ای کمیسیون اجتماعی بود که خوشبختانه با موافقت کمیسیون تلفیق به صحن راه یافت.

فاطمی افزایش حداقل حقوق از ۱۲ به ۱۳ میلیون را از دیگر پیشنهادات مهم بودجه‌ای کمیسیون اجتماعی خواند که با تصویب در کمیسیون تلفیق بودجه به صحن مجلس ارائه شده است، اضافه کرد: خوشبختانه افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را از ۲۰ درصد پیشنهادی دولت به ۳۰ درصد حسب مورد رساندیم به این معنی که افرادی که بیش‌ترین حقوق را دریافت می‌کنند در سال آینده افزایش ۲۰ درصدی و افرادی که کم‌ترین حقوق را دریافت می‌کنند در سال آینده افزایش ۳۰ درصدی در حقوق خواهند داشت. دیگر حقوق‌بگیران هم با توجه به دریافتی حاضر در رنج بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش حقوق خواهند داشت.

وی افزود: پیشنهاد دیگر کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه هم به تصویب رسید، حذف برخی از احکام لایحه بودجه دولت بود که باعث تقلیل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان می‌شد، که برای دفاع از حق و حقوق کارکنان از لایحه برنامه حذف شد.

نماینده کمیسیون اجتماعی در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ همچنین از تصویب افزایش حقوق مستمری‌بگیران تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) از ۲۰ درصد به ۴۰ درصد در کمیسیون تلفیق بودجه خبر داد و افزود: علاوه بر این تسهیلات اشتغال برای کمیته امداد امام خمینی (ره) ۳۰ همت؛ برای سازمان بهزیستی ۱۲ همت، برای بنیاد شهید و امور ایثارگران، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان بسیج سازندگی هر کدام ۳.۲ همت و برای سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، ۱.۸ همت به تصویب رسید که همه جزو تسهیلات جزء (۹) بند (الف) تبصره ۱۵ لایحه بودجه است.

فاطمی با اشاره به برخی پیشنهادات مهم کمیسیون اجتماعی که در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب نرسید، گفت: یک پیشنهاد بسیار مهم که ما در کمیسیون اجتماعی مجلس طرح و تصویب کردیم؛ پیش‌بینی منابع قابل توجه برای بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار در بودجه ۱۴۰۴ بود که در کمیسیون تلفیق بودجه رد شد، اما همچنان بر آن اصرار داریم و در صحن علنی مطرح خواهیم کرد.

وی ادامه داد: درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی هم در دو حکم قانونی پیشنهاد داشتیم، اما هیات رئیسه کمیسیون تلفیق آن را قابل طرح ندانست؛ اما ما از این موضوع کوتاه نخواهیم آمد و به عنوان پیشنهاد کمیسیون اجتماعی مطرح خواهیم کرد و جانانه از آن دفاع خواهیم کرد؛ زیرا معتقدیم بیش از یک میلیون نفر از هم‌وطنان ما به لحاظ شغلی در یک وضعیت متزلزل و ناپایدار هستند و احساس امنیت نمی‌کنند و این ساماندهی و تبدیل وضعیت ایشان به آنها هویت، امید و امنیت شغلی می‌دهد.

نماینده کمیسیون اجتماعی در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ در پایان تصریح کرد: موارد ذکر شده در حال حاضر فقط در کمیسیون تلفیق بودجه به تصویب رسیده و در صورت تصویب در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان لازم الاجرا هستند.

برچسب ها: حداقل حقوق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر