کد خبر: ۵۳۷۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳

آیین نامه متناسب‌سازی کی اصلاح می‌شود؟

کف حقوق کارمندان ۱۳ میلیون تومان شد و حداقل دریافتی بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ تومان تعیین شد.
آیین نامه متناسب‌سازی کی اصلاح می‌شود؟

مخاطب ۲۴-  به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴، حداقل مبلغ مندرج در حکم کارگزینی و قرارداد منعقده ماهانه حقوق‌بگیران کارمندان دولت به میزان ۱۳۰ میلیون ریال تعیین شد

جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ مجلس گفت: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، حداقل مبلغ مندرج در حکم کارگزینی و قرارداد منعقده ماهانه حقوق‌بگیران شامل این تبصره به میزان ۱۳۰ میلیون ریال تعیین می‌شود.

این مصوبه باید در صحن مجلس به تصویب برسد تا به بخشی از قانون بودجه بدل شود.

بیشتر بخوانید

حداقل دریافتی بازنشستگان برای سال آینده مشخص شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق با بیان اینکه حداقل دریافتی بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ تومان تعیین شد، گفت: ضریب حقوق بازنشستگان در لایحه بودجه ۲۰ درصد افزایش یابد. همچنین در این بخش باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز عملیاتی و اجرا شود.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق توضیح داد: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق، ضریب حقوق گروه‌های مختلف حقوق بگیر در سال ۱۴۰۴ به میزان ۲۰ درصد و حقوق حداقل بگیران به میزان ۳۰ درصد در سال آینده افزایش می یابد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ ادامه داد: همچنین کمیسیون مصوب کرد؛ امتیاز کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد موضوع بند (۴) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری برای شاغلان مشمول ماده (۱۶) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ترتیب (۳۶۲۵) و (۲۹۶۷) و معادل ریالی امتیاز مذکور برای سایر مشمولان ماده مذکور تعیین می‌گردد پیرو این مصوبه کمک هزینه عائله مندی و حق اولاد و همچنین مشمولان قانون جوانی جمعیت افزایش می یابد.

زارع تاکید کرد: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، حداقل دریافتی حقوق بگیران ۱۳ میلیون تومان و حداقل دریافتی بازنشستگان ۱۱ میلیون و ۷۰۰ تومان تعیین شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد؛ ضریب حقوق بازنشستگان در لایحه بودجه ۲۰ درصد افزایش یابد. همچنین در این بخش باید متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز عملیاتی و اجرا شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: همچنین به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، حقوق مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد.

منتظر اصلاح آیین نامه متناسب‌سازی هستیم آذرماه احکام جدید صادر می‌شود؟

پس از نامه ابلاغی رئیس مجلس، سازمان‌های امور استخدامی و برنامه بودجه یک هفته مهلت دارند که دو ایراد وارد شده بر آیین‌نامه متناسب‌سازی را رفع کنند.

 پس از ابلاغ رئیس مجلس، بازنشستگان کشوری در انتظار اصلاح آیین‌نامه متناسب‌سازی و صدور احکام جدید هستند.

عسگر فریاد، فعال صنفی بازنشستگان کشوری و از اعضای کمیته پیگیری اصلاح متناسب‌سازی، در ارتباط با جداول جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: این جداول باید به تایید هیات وزیران برسد و همراه با دستورالعمل اجرایی به صندوق ابلاغ شود. در عین حال، تصویب‌نامه هیات وزیران که آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی نیز هست، نیازمند اصلاح است که این امر از سوی ریاست مجلس ابلاغ شده است. در نامه ابلاغی رئیس مجلس، دو ایراد کلی ذکر شده که باید برطرف شود.  

او افزود: برای بازنشستگان فرهنگی و بازنشستگان وزارت بهداشت و درمان، جداولی در سازمان برنامه و بودجه با مشارکت نمایندگان بازنشستگان و مدیران صندوق کشوری تدوین شد؛ یک جدول عام نیز برای همه مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری تهیه شده است. این جداولِ مورد توافق ما قرار است به زودی ابلاغ شود. دستورالعمل اجرایی و جداول در نشست با حضور نمایندگان بازنشستگان تدوین شد و باید این دو مولفه از سوی هیات دولت برای اجرا به صندوق‌های بازنشستگی ابلاغ شود.

به گفته فریاد، جدولی که بعداً با امضای روسای سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه به صندوق بازنشستگی کشوری ابلاغ خواهد شد، تنفیذ شده از سوی هیات دولت است، به جز هیات دولت، هیچ نهاد یا کمیته‌ای قدرت قانونی ابلاغ جداول و آیین‌نامه جدید را ندارد.

این فعال صنفی بازنشستگان با بیان اینکه پس از نامه ابلاغی رئیس مجلس، سازمان‌های امور استخدامی و برنامه بودجه یک هفته مهلت دارند که دو ایراد وارد شده بر آیین‌نامه متناسب‌سازی را رفع کنند؛ افزود: امیدواریم توافقاتی که در نشست‌های برگزار شده داشتیم به رسمیت شناخته شود؛ جداول را هیات دولت امضا کند و در آذرماه احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری صادر شود.

 
 
برچسب ها: کارمندان دولت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر