کد خبر: ۵۳۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷

رهبر انقلاب: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح بر افزایش توان رزم متمرکز باشد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، افزایش توان رزمی را باعث پیشگیری از تهاجم دشمن دانستند و افزودند: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیروی دریایی در همه فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید متمرکز بر افزایش آمادگی و توان رزم باشد.
رهبر انقلاب: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح بر افزایش توان رزم متمرکز باشد

مخاطب۲۴- حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا در دیدار مسئولان و فرماندهان نیروی دریایی ارتش با گرامیداشت سالروز ۷ آذر ۱۳۵۹ و حماسه‌آفرینی ناوچه پیکان در مقابل دشمن بعثی که روز نیروی دریایی نام گرفته است، نیروی دریایی را در دنیای امروز نیرویی حیاتی و تعیین‌کننده خواندند و با تحسین فعالیت بخش‌های مختلف عملیاتی، اطلاعاتی، پشتیبانی، سازندگی و نوآوری در نیروی دریایی ارتش، گفتند: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیروی دریایی در همه فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید متمرکز بر افزایش آمادگی و توان رزم باشد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، افزایش توان رزمی را باعث پیشگیری از تهاجم دشمن دانستند و افزودند: مهمترین کار نیرو‌های مسلح پیشگیری از تهاجم است بنابراین باید به گونه‌ای عمل و توان رزمی کشور را در نگاه و رصد بدخواهان ایران برجسته کنید که به معنی واقعی احساس کنند هرگونه برخورد برای آنها هزینه سنگینی به دنبال خواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامی، استمرار مأموریت‌های دریانوردی را ضروری برشمردند و گفتند: همچنان‌که پیش از این گفته شد می‌توان مأموریت چند ماهه ناوگروه ۸۶ و جزئیات آن را با زبان و ابزار هنر به افکار عمومی منتقل کرد. در ابتدای این دیدار، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این نیرو در بخش‌های مختلف بیان کرد.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید! بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید!
فیلم «سوپرمن» به‌عنوان آغازگر فاز جدید کمپانی DC، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و حالا طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه ماجرا هستند. از سوپرگرل و بتمن تا واندر وومن و حتی ضدقهرمان‌هایی مثل دث‌استروک و بین، این کمپانی برنامه‌ای بلندپروازانه با ۹ فیلم تاییدشده برای ساخت یک دنیای سینمایی منسجم در پیش دارد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
برگزیده
ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر
تحلیل متن خبر منتشره از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب، از تاکید جدی ایشان روی کلیدواژه‌های مهم حکایت می‌کند.
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
چرا اسرائیل حامی درروزی‌ها است؟ چرا اسرائیل حامی درروزی‌ها است؟
دروزی‌ها در جنگ‌های ۱۹۶۷، ۱۹۷۳ و در حملات علیه حزب‌الله لبنان در دهه‌های اخیر، در کنار ارتش اسرائیل جنگیده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر