کد خبر: ۳۲۷۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
فرمانده نیروی دریایی ارتش اعلام کرد:

جزییات جدیدترین الحاقات به نیروی دریایی ارتش

امیر دریادار ایرانی گفت: امروز در سواحل زیبای مکران و بندر کنارک شاهد الحاق و رونمایی از آخرین دستاورد‌ها به حوزه نیروی دریایی ارتش در بخش سامانه‌های موشکی برد بلند و سامانه‌های پهپادی در حوزه‌های مختلف شامل شناسایی، انهدامی و جنگالی و همچنین، بالگردی هستیم.
جزییات جدیدترین الحاقات به نیروی دریایی ارتش

مخاطب 24- امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز - یکشنبه، سوم دی‌ماه - در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه خبر سیما گفت: امروز در سواحل زیبای مکران و بندر کنارک شاهد الحاق و رونمایی از آخرین دستاورد‌ها به حوزه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری ایران در بخش سامانه‌های موشکی برد بلند و سامانه‌های پهپادی در حوزه‌های مختلف شامل شناسایی، انهدامی و جنگالی هستیم.

او افزود: سامانه‌های بالگردی که برای اولین بار به سامانه‌های جنگالی و اطلاعاتی تجهیز شده‌اند و یک یدک‌کش بندرگاهی و لنگرگاهی نیز امروز به نیروی دریایی ارتش الحاق می‌شود.

امیر دریادار ایرانی بیان کرد: این دستاورد‌ها امروز با حضور سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش به توان رزمی و عملیاتی ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش و منطقه سوم دریایی نبوت در کنارک الحاق شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به الحاق موشک کروز دریایی «طلائیه» به نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: سامانه موشکی طلاییه با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر به عنوان یک موشک کاملاً هوشمند در طول عملیات پروازی خود امکان این را دارد تا به صورت هوشمندانه و از طریق سامانه مادر، اهداف جدیدی برای آن تعریف شود. یعنی امکان تغییر هدف اولیه پیش‌بینی شده برای موشک هنگام عملیات پروازی وجود دارد و طلائیه در طول مسیر می‌تواند برنامه پرواز پیچیده‌ای را انتخاب و به سمت هدف حرکت کند. به نحوی که غافلگیری را در بالاترین سطح ممکن انجام داده و با دشمن درگیر شود.

او افزود: سلاح دیگری که امروز به منطقه سوم دریایی نبوت الحاق شد، موشک کروز دریایی «نصیر» است. این موشک با برد بیش از ۱۰۰ کیلومتر یک موشک کاملاً هوشمند است و از توانمندی بسیار بالا در زمینه عملیات‌های انهدامی برخوردار است. این موشک بر روی یگان‌های موشک انداز در ترکیب مختلف ساختاری و یگانی در حال نصب است که امروز یک فروند از آن که بر روی ناو موشک‌انداز مستقر در بندر کنارک نصب شده، رونمایی خواهد شد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به سایر تجهیزاتی که امروز به منطقه سوم دریایی ارتش الحاق می‌شود، عنوان کرد: در حوزه خود حفاظتی قطعاً سامانه‌های جنگ الکترونیک بیشترین کمک را به ما می‌کنند. ما این حوزه را در بخش بالگردی در اختیار نداشتیم و برای اولین بار صنایع دفاعی کشورمان موفق شدند تا تجهیزات کاملاً به روز در ابعاد مختلف آماده شده و بر روی این بالگرد نصب شده و بر روی همه بالگرد‌ها نصب خواهد شد.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: یک بخش هم فریب و مقابله با انواع موشک‌ها با حساسه‌های مختلف نیز روی این بالگرد نصب است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: در خصوص بالگرد اطلاعاتی از آنجایی که اطلاعات نقش مهمی در حوزه‌های مختلف دارد. در حوزه اطلاعاتی بخش اطلاعات سفید را داریم که یکی از وظایف نیروی دریایی راهبردی ارتش در عمق اقیانوس است که در حوزه تامین امنیت و ایمنی دریانوردان عزیز فعال بوده و بسیار کمک کننده است.

او افزود: ما از فواصل دورتر امکان شناسایی و رهگیری را در اختیار خواهیم داشت. همچنین در عملیات‌های مختلفی به طور تخصصی در حوزه رزم دریایی در عمق دریا می‌تواند بیشترین کمک را به ماه انجام داده و اطلاعات را در سه حوزه چشمی، سامانه‌ای و تشخیص دوست از دشمن دریافت کند.

امیر دریادار ایرانی در پایان گفت: همه این تجهیزات توسط صنایع دفاعی کشور طراحی و تولید شده است که قطعاً نقش جوانان، دانش بنیان‌ها، دانشمندان و متخصصان و همچنین صنایع دفاعی که شبانه روزی در این حوزه فعال هستند، موثر بوده است و با افتخار همه این تجهیزات ایرانی است.


منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکا مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکا مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
صفحه خبر بالای تصاویر