کد خبر: ۵۳۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷

رهبر انقلاب: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح بر افزایش توان رزم متمرکز باشد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، افزایش توان رزمی را باعث پیشگیری از تهاجم دشمن دانستند و افزودند: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیروی دریایی در همه فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید متمرکز بر افزایش آمادگی و توان رزم باشد.
رهبر انقلاب: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح بر افزایش توان رزم متمرکز باشد

مخاطب۲۴- حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا در دیدار مسئولان و فرماندهان نیروی دریایی ارتش با گرامیداشت سالروز ۷ آذر ۱۳۵۹ و حماسه‌آفرینی ناوچه پیکان در مقابل دشمن بعثی که روز نیروی دریایی نام گرفته است، نیروی دریایی را در دنیای امروز نیرویی حیاتی و تعیین‌کننده خواندند و با تحسین فعالیت بخش‌های مختلف عملیاتی، اطلاعاتی، پشتیبانی، سازندگی و نوآوری در نیروی دریایی ارتش، گفتند: جهت‌گیری نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیروی دریایی در همه فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید متمرکز بر افزایش آمادگی و توان رزم باشد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، افزایش توان رزمی را باعث پیشگیری از تهاجم دشمن دانستند و افزودند: مهمترین کار نیرو‌های مسلح پیشگیری از تهاجم است بنابراین باید به گونه‌ای عمل و توان رزمی کشور را در نگاه و رصد بدخواهان ایران برجسته کنید که به معنی واقعی احساس کنند هرگونه برخورد برای آنها هزینه سنگینی به دنبال خواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامی، استمرار مأموریت‌های دریانوردی را ضروری برشمردند و گفتند: همچنان‌که پیش از این گفته شد می‌توان مأموریت چند ماهه ناوگروه ۸۶ و جزئیات آن را با زبان و ابزار هنر به افکار عمومی منتقل کرد. در ابتدای این دیدار، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این نیرو در بخش‌های مختلف بیان کرد.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند
بتسیلم اعلام کرد رژیم اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار فلسطینی در کرانه باختری کشته و خشونت علیه غیرنظامیان ادامه دارد.
لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
علی لاریجانی در واکنش به شهادت هیثم علی طباطبایی گفت نتانیاهو با ادامه ماجراجویی‌های خود نشان داده که راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد
ارتش رژیم صهیونیستی تصاویر لحظه ترور هیثم علی طباطبایی، فرمانده نظامی حزب‌الله، را منتشر کرد؛ این اقدام واکنش‌های گسترده‌ای در منطقه به دنبال داشت.
سویه جدید آنفلوآنزای A؛ شدت بیشتر و انتشار سریع‌تر سویه جدید آنفلوآنزای A؛ شدت بیشتر و انتشار سریع‌تر
مینو محرز هشدار داد سویه جدید آنفلوآنزای نوع A با شدت بالا وارد ایران شده؛ تب، بدن‌درد و سرفه از مهم‌ترین علائم آن هستند و انتقال سریع است.
تاریخ قطعی پرداخت کالابرگ مرحله پنجم اعلام شد تاریخ قطعی پرداخت کالابرگ مرحله پنجم اعلام شد
وزارت کار اعلام کرد کالابرگ الکترونیکی مرحله پنجم تا پایان هفته جاری به روال سابق پرداخت می‌شود و طرح یارانه‌ای جدید در دست بررسی است.
تهران زیر گنبد دود تهران زیر گنبد دود
تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون فقط شش روز هوای پاک داشته و بیش از نیمی از روز‌ها در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است؛ سلامت شهروندان در خطر جدی است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر