کد خبر: ۵۳۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

قصاص برای همسر معاون شهردار و همدستش

قضات دادگاه کیفری استان تهران، همسر معاون شهردار تهران و همکارش را به جرم قتل به قصاص و زندان محکوم کرد.
قصاص برای همسر معاون شهردار و همدستش

مخاطب۲۴- معاون شهردار تهران یک سال قبل در جریان اختلاف خانوادگی که با همسرش داشت به قتل رسید. این زن که او نیز از مدیران کل در شهرداری است، با همدستی مردی از کارمندان شهرداری دست به قتل زد.

هرچند قتل ابتدا این‌طور جلوه داده شد که آقای معاون دچار گاز گرفتگی شده اما پزشکی قانونی تایید کرد که علت مرگ خفگی و داروهای قوی خواب‌آور بوده است.

به این ترتیب، همسر آقای معاون بازداشت شد. تحقیقات نشان می‌داد این زن و شوهرش اختلافات شدیدی با هم داشتند. او در بازجویی‌ها به قتل شوهرش با همدستی فردی به نام کامران اعتراف کرد و گفت با همدستی هم مرتکب قتل شدند و تصمیم داشتند همه چیز را گازگرفتگی یا خودکشی با گاز نشان دهند.

بیشتر بخوانید

با بازداشت کامران، او نیز به دست داشتن در قتل اعتراف کرد و گفت گاز خانه را باز گذاشت تا آقای معاون را بکشد. او بعداً در جلسه دادگاه گفت: من با همسر مقتول ارتباط خاصی نداشتم. ما فقط با هم همکار بودیم و من با شوهر او هم دوستی زیادی داشتم اما این زن به من از اختلافش با شوهرش گفت و چند بار گفت تصمیم دارد شوهرش را بکشد. از من کمک خواست ولی من قبول نکردم. تا اینکه شب حادثه به من پیام داد که شوهرش را با دارو مسموم کرده و گاز خانه را باز گذاشته است. من برای کمک به آنجا رفته بودم و فکر نمی‌کردم آقای معاون مرده باشد اما دیدم مرده است و خانه را ترک کردم.

زن جوان هم قتل را گردن کامران انداخت و گفت: من اصلاً در مسموم کردن شوهرم دست نداشتم و هر اعترافی کردم تحت تاثیر فشارهای اداره آگاهی بود. من اختلاف خاصی با شوهرم نداشتم. اگر قبلاً گفتم او به من بی‌محلی می‌کرد، تحت فشار گفتم. ما در حد معمول با هم درگیری داشتیم و بیشتر نبود.

در نهایت، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند و هر دو متهم را به جرم مشارکت در قتل به قصاص و زندان محکوم کردند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر