کد خبر: ۲۰۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷

دو خواهر خواستار قصاص برادرشان شدند

تابستان سال ۱۴۰۰ به‌دنبال ناپدید شدن مرد ۵۷ ساله‌ای به نام ابراهیم دختر وی که به پلیس آگاهی رفته بود، گفت: پدرم چند روز پیش برای کاری از خانه بیرون رفت و دیگر بازنگشت. گوشی موبایل پدرم خاموش است و ما می‌ترسیم بلایی سرش آمده باشد.
دو خواهر خواستار قصاص برادرشان شدند

مخاطب24:بدین ترتیب تلاش برای افشای راز ناپدید شدن پدر گمشده آغاز شد. در این میان مأموران پلیس جسد سوخته یک مرد را در جاده چالوس پیدا کردند که شواهد نشان می‌داد در محل دیگر کشته و سپس جنازه‌اش در جاده چالوس به آتش کشیده شده است.

جسدسوخته با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و مأموران برای رازگشایی جنایت به تکاپو افتادند. در این میان نشانی‌هایی که خانواده ابراهیم از او ارائه داده بودند با نشانی‌های جسد ناشناس در جاده چالوس مطابقت داشت.
بدین ترتیب آنها به سردخانه پزشکی قانونی رفتند و جسد پدرشان را شناسایی کردند.

اعتراف تلخ همسر مقتول

در این میان مأموران به بازجویی از خانواده ابراهیم پرداختند و به اختلاف‌های دنباله‌دار وی و همسرش به نام زهره پی بردند. اما تناقض‌گویی‌های این زن، شک پلیس را برانگیخت و سرانجام زهره ۴۵ ساله پرده از راز این جنایت خانوادگی برداشت. وی گفت پسر ۲۵ ساله‌اش آرین، پدرش را کشته است.

با اطلاعاتی که این زن به پلیس داده بود، آرین ۲۵ ساله بازداشت شد و به قتل پدرش اعتراف کرد.

اعتراف به قتل پدر

وی گفت: پدرم مرد بدخلقی بود و همیشه با مادرم درگیری داشت. او سر هر موضوعی مادرم را به باد کتک می‌گرفت و من از رفتارهای او ناراحت بودم. آخرین بار از حساب بانکی پدرم ۱۰ میلیون تومان برداشت کردم. اما وقتی پدرم به ماجرا پی برد بشدت عصبانی شد. او می‌گفت من و مادرم برای برداشت پول از حساب او همدستی کرده‌ایم. پدرم، مادرم را مقابل چشمانم به شدت کتک زد و مرا از خانه بیرون انداخت.

وی ادامه داد: از رفتارهای پدرم خسته شده بودم. به همین خاطر نقشه قتل پدرم را کشیدم تا پدرم را برای همیشه از زندگی حذف کنم. من به پدرم قرص خواب‌آور خوراندم و وقتی که بیهوش شد، او را به جاده چالوس بردم و با کمک مادرم جسد را آتش زدیم و به خانه برگشتیم.

به دنبال اعترافات پسر جوان، مادرش مدعی شد دستی در قتل نداشته و فقط در آتش زدن جسد شوهرش به پسرش کمک کرده است.

به این ترتیب برای آرین به اتهام قتل و برای مادرش به اتهام معاونت در جنایت، کیفرخواست صادر کردند و آنها به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شدند.

در دادگاه

در جلسه رسیدگی به پرونده، دو دختر قربانی برای برادرشان حکم قصاص خواستند و گفتند حاضر به گذشت نیستند. آنها برای مادرشان نیز اشد مجازات تقاضا کردند.

سپس آرین روبه روی قضات ایستاد و گفت: باور کنید رفتارهای بد پدرم باعث شد تا چنین تصمیم اشتباهی بگیرم. وقتی آخرین بار او مقابل چشمانم مادرم را به شدت کتک زد و مرا از خانه بیرون انداخت، غرورم شکسته شد و تصمیم به انتقام گرفتم.

زهره نیز در حالی که اشک می‌ریخت، گفت: من از نقشه قتل شوهرم هیچ اطلاعی نداشتم. پسرم به من گفت به پدرش قرص خواب‌آور خورانده است و جسد شوهرم در صندوق عقب ماشین قرار دارد. او گفت که می‌خواهد جسد را به جاده چالوس ببرد. من که از شنیدن حرف‌های پسرم شوکه شده بودم با او همراه شدم و در حمل جسد و آتش زدن آن مشارکت کردم.

حکم قصاص

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده، آرین را به قصاص و به خاطر جنایت بر میت به پرداخت دیه محکوم کردند. زهره نیز به خاطر معاونت در قتل به ۱۰ سال زندان و پرداخت دیه به خاطر جنایت بر میت محکوم شد.

 
 
برچسب ها: جسد قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر