کد خبر: ۵۳۴۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰
فوتبال انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶

به جام جهانی ۲۰۲۶ می‌رسیم؟

ایران در ششمین بازی خود در انتخابی جام جهانی به مصاف قرقیزستان رفت.
به جام جهانی ۲۰۲۶ می‌رسیم؟

مخاطب ۲۴- تیم ملی فوتبال ایران در ششمین بازی خود در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل قرقیزستان قرار گرفت.

ایران: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، علی نعمتی، میلاد محمدی، صالح حردانی، سیدمحمد کریمی، سعید عزت‌اللهی، محمد محبی، علی قلی‌زاده، مهدی طارمی و سردار آزمون.

قرقیزستان: ارژان توکوتائف، الکساندر میشچنکو، ارسلان بک بردینوف، الدیار زاریپبکوف، امرک کنژی‌بائف، تامیرلان کوزوبائف، علی مردان شوکوروف، گولژیگیت علی قل‌اف، کای مرک، عادل جان عبدالرحمانوف و جوئل کوجو.

بیشتر بخوانید




دقیقه ۶: علی قلی‌زاده ارسال زیبایی از جناح راست زمین انجام داد که سانتر پای چپ او و ضربه سر مهدی طارمی با کمترین اختلاف از کنار دروازه قرقیزستان به بیرون رفت. دقیقه ۱۳: کرنری که میلاد محمدی با نفوذ به محوطه جریمه قرقیزستان گرفته بود را محمد کریمی از جناح چپ ارسال کرد که ضربه سر سعید عزت‌اللهی را توکوتائف ارژان به خوبی برگشت داد، اما توپ در ادامه به پای ارسلان بکبردینوف خورد و جلوی پای مهدی طارمی افتاد تا کاپیتان ایران روی ریباند گل اول بازی را به ثمر رساند. دقیقه ۲۱: شوت محکم میلاد محمدی در مسیر دروازه قرقیزستان به الدیار برخورد کرد و راهی کرنر شد. دقیقه ۲۴: فرار میلاد محمدی از سمت چپ محوطه جریمه و پاس خطرناک او به طارمی و آزمون نرسید تا موقعیت ایران از دست برود. دقیقه ۲۵: پاس در عمق قلی‌زاده در محوطه جریمه قرقیزستان قطع شد و طارمی را در موقعیت تک به تک قرار نداد. دقیقه ۳۳: پاس رو به جلوی مهدی طارمی در میانه زمین به سردار آزمون رسید که در ادامه پاس در عمق تماشایی او در سمت چپ زمین برای صالح حردانی را این مدافع راست پیشتاخته با فرار سریع و دریبل بکبردینوف که تکل زده بود، در موقعیت تک به تک با ضربه بغل پای فنی تبدیل به گل کرد. دقیقه ۵۰: نزدیک بود آلمازبکوف پنج دقیقه پس از تعویض دروازه ایران را روی ارسال از جناح چپ زمین باز کند که بیرانوند توپ را از زیر طاق راهی کرنر کرد. دقیقه ۵۱:توپ ارسالی از کرنر سمت راست زمین برای قرقیزستان را مدافعان ایران دو بار با ضربه سر دفع کردند که در نهایت توپ سرگردان روی هوا را جوئل کوجو با ضربه سر به گوشه دروازه و دور از دستان بیرانوند فرستاد تا امید‌های قرقیزستان برای بازگشت زنده شود. دقیقه ۶۴: پنالتی به دست آمده برای قرقیزستان را جوئل کوجو برخلاف جهت علیرضا بیرانوند که سمت چپ شیرجه رفته بود، با شوت زمینی تبدیل به گل کرد و کار را به تساوی کشید. دقیقه ۷۶: میلاد محمدی که از دقیقه ۶۳ با تعویض حردانی به سمت راست خط دفاعی رفته بود، با فرار سریع از کنار زمین و ارسال تماشایی با پای غیرتخصصی خلق موقعیت کرد تا سردار آزمون با پرش و ضربه سر دیدنی گل سوم را بزند و دوباره ایران را پیش بیاندازد. دقیقه ۶۸: شوت محکم عبدالرحمانوف عادل‌جان از راه دور را بیرانوند دراختیار گرفت. دقیقه ۷۸: فرار میشچنکو از جناح راست زمین و ارسال زمینی او با ضربه آتابائف همراه بود که توپ با اختلاف کمی از کنار دروازه ایران به اوت رفت. دقیقه ۸۲: فرصت عالی برای زدن گل چهارم ایران از دست رفت و در این لحظه پاس در عمق عالی مهدی طارمی برای میلاد محمدی و پاس در عرض این بازیکن را کسی نتوانست استفاده کند تا مدافعان قرقیز توپ را به بیرون از محوطه بزنند. دقیقه ۸۷: حرکت در عرض میلاد محمدی در پشت محوطه جریمه قرقیزستان و شوت فنی او را ارژان دراختیار گرفت.

برچسب ها: جام جهانی 2026
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است
بروجردی تأکید کرد: شاید نیاز داشته باشیم برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما غنی‌سازی ۹۰ درصد داشته باشیم و این کار را بدون محدودیت می‌توانیم انجام دهیم.
برگزیده
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر