کد خبر: ۵۹۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱

ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان

تیم ملی فوتبال ایران در هفته هشتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی ازبکستان قرار می‌گیرد.
ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان

مخاطب ۲۴- دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در چارچوب هفته هشتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ فردا از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

ایران در گروه A این رقابت‌ها با قطر، ازبکستان، امارات، کره‌شمالی و قرقیزستان هم‌گروه است. تیم ملی فوتبال ایران در اولین دیدار خود در ورزشگاه فولادشهر اصفهان مقابل تیم ملی قرقیزستان قرار گرفت و با چاشنی شانس موفق شد به لطف تک گل مهدی طارمی با ۳ امتیاز کامل این رقابت‌ها را آغاز کند.

در هفته دوم تک گل مهدی قایدی برتری را مقابل امارات رقم زد، در ادامه یوز‌ها با تساوی بدون گل در خانه ازبکستان متوقف شدند. با دبل سردار آزمون و محمد محبی توانستند ۴ بر یک قطر را شکست دهند و با نتیجه ۳ بر ۲ و به سختی کره‌شمالی را از پیش‌رو برداشتند که باز هم محبی در آن دیدار دبل کرد و قایدی نیز دیگر گل ایران را به ثمر رساند.

در آخرین دیدار فیفا دی قبلی نیز بازهم به سختی با نتیجه ۳ بر ۲ قرقیزستان را مغلوب کردیم. طارمی، حردانی و آزمون گلزنان ایران در این دیدار بودند. یوزها، اما در هفته قبل موفق شدند با گل‌های سردار آزمون و محمد محبی، امارات را در ورزشگاه آزادی مغلوب کنند.

ازبکستان نیز کارش را در این مرحله از رقابت‌ها با برتری یک بر صفر خانگی مقابل کره‌شمالی آغاز کرد و در دیدار دوم به سختی قرقیزستان را با نتیجه ۳ بر ۲ از پیش‌رو برداشت. در دیدار رفت مقابل ایران به تساوی بدون گل دست پیدا کرد و سپس موفق شد با برتری یک برصفر مقابل امارات و ۳ بر صفر مقابل قرقیزستان گام بلندی برای صعود به جام جهانی بردارد.

ازبک‌ها روند خوبی که داشتند را ادامه دادند و با یک گل موفق شدند کره‌شمالی را از پیش‌رو بردارند. در نهایت ازبکستان هفته قبل نیز با یک گل قرقیزستان را مغلوب کردند تا همانند ایران با برتری پا به این دیدار بگذارند. این تیم تا به اینجا کار همانند ایران تنها ۵ گل دریافت کرده و بهترین خط دفاعی این گروه را در اختیار دارد.

در حال حاضر تیم ملی فوتبال کشورمان با ۱۹ امتیاز در صدر جدول این گروه قرار دارد و برای کسب جواز حضور به جام‌جهانی ۲۰۲۶ تنها یک امتیاز احتیاج دارد. ازبکستان نیز با ۱۶ امتیاز در رتبه دوم قرار گرفته است. ازبک‌ها نیز در صورت کسب برتری در این دیدار گام بلندی برای صعود به جام جهانی برمی‌دارند.

بازگشت طارمی و عزت‌اللهی به ترکیب

امیر قلعه‌نویی برای این دیدار محمد محبی را به دلیل ۲ اخطاره بودن در اختیار ندارد. اما خبر خوب برای سرمربی تیم ملی فوتبال بازگشت مهدی طارمی و سعید عزت‌اللهی بعد از پشت‌سر گذاشتن دوران مصدومیت است. با این تفاسیر به نظر می‌رسد قلعه‌نویی قصد دارد یوز‌ها را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند.

علیرضا بیرانوند که در دیدار قبلی موفق شد دروازه تیم ملی را مقابل امارات بسته نگه دارد در این دیدار مسئولیت حفاظت از قفس توری تیم ملی را بر عهده دارد. یک‌بار دیگر با توجه به نمایش بدون نقص شجاع خلیل‌زاده و محمدحسین کنعانی‌زادگان، باید شاهد حضور این زوج در قلب خط دفاعی ایران باشیم.

خط دفاعی ایران در دیدار قبلی هم در دفاع و هم در حمله نمایش خوبی داشت. به این ترتیب بعدی به نظر می‌رسد که تغییری در خط دفاعی داشته باشیم، با این تفاسیر صالح حردانی از جناح راست و میلاد محمدی از جناح چپ خط دفاعی ایران را تکمیل می‌کنند.

اولین تغییر نسبت به بازی قبل در خط هافبک ایجاد می‌شود، جایی که به نظر می‌رسد روزبه چشمی علی‌رغم نمایش خوبی که در دیدار مقابل امارات داشت جای خود را به سعید عزت‌اللهی در این دیدار می‌دهد و سعید در کنار سامان قدوس زوج خط میانی ایران را تشکیل می‌دهند.

جلوتر از آنها مهدی قایدی به عنوان وینگر در جناح چپ و علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی به عنوان وینگر در جناح راست به میدان می‌رود. در نهایت با توجه به محرومیت محمد محبی در این دیدار و بازگشت مهدی طارمی از مصدومیت، او پشت‌سر سردار آزمون در خط حمله ۱۱ بازیکن منتخب ایران را برای تقابل با ازبکستان تکمیل می‌کند.

ترکیب احتمالی تیم ملی فوتبال ایران:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، صالح حردانی، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس، مهدی قایدی، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی و سردار آزمون.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر