کد خبر: ۵۹۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
ایران ۲-۲ ازبکستان

جشن صعود به جام جهانی سخت بود!

تیم ملی فوتبال ایران با تساوی مقابل ازبکستان به جام جهانی صعود کرد
جشن صعود به جام جهانی سخت بود!

مخاطب۲۴-در دور هشتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف ازبکستان رفت که در پایان بازی با تساوی ۲ بر ۲ تمام شد. با این تساوی، ایران ۲۰ امتیازی شد و در فاصله ۲ هفته به پایان مسابقات مقدماتی، به جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کرد. این چهارمین صعود پیاپی، و هفتمین صعود ایران در مجموع به جام جهانی است.

ایران: علیرضا بیرانوند، میلاد محمدی، شجاع خلیل‌زاده، محمد حسین کنعانی‌زادگان، صالح حردانی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس، مهدی قایدی، مهدی طارمی، علیرضا جهانبخش و سردار آزمون.

ازبکستان: یوسوپوف، خوسانوف، آشورماتوف، اشمورودوف، سیف الله اف، علیجانف، شوکوروف، خامروبکوف، ارکینوف فیض الله اف، شومورودوف

گزارش بازی

در دقیقه ۹ سردار آزمون پس از یک-دو با مهدی طارمی از پشت محوطه جریمه شوت‌زنی کرد که ضربه او با کمترین فاصله از کنار تیرک عمودی دروازه ازبکستان به اوت رفت. در دقیقه ۱۵ در شرایطی که طارمی در زمان کرنر ایران تمرکز یوسوپوف را با چرخیدن دور او بهم زده بود، مهدی قایدی از سمت راست زمین ارسال خطرناکی انجام داد که ضربه سر جهانبخش را یوسوپوف به شکل ناقص دفع کرد ولی در ادامه شومورودوف به خوبی توپ را دور کرد تا دروازه ازبکستان باز نشود. در دقیقه ۱۶ روی ارسال بازیکنان ازبکستان از سمت چپ و اشتباه شجاع خلیل زاده در دفع توپ، ارکینوف با یک ضربه به گوشه دروازه گل اول تیم مهمان را زد. دقیقه ۱۸: ارسال فیض‌الله‌اف از روی ضربه ایستگاهی میانه زمین و ضربه سر شوکوروف را بیرانوند راهی کرنر کرد. دقیقه ۲۱: سانتر خطرناک فیض‌الله‌اف به نقطه کور را علی‌جانوف با شوت والی تماشایی زد که ضربه او بی‌دقت بود و به بیرون رفت. دقیقه ۲۴: ارسال پای چپ میلاد محمدی به پشت مدافعان ازبکستان و مقابل تیرک دوم از مقابل سردار آزمون رد شد و به اوت رفت. دقیقه ۲۶: ارسال حردانی از سمت راست را مهدی طارمی با ضربه سر به بهترین شکل برای قایدی کاشت که ضربه او در موقعیت تک به تک را یوسوپوف به خوبی دفع کرد و در ادامه هم ضربه آشورماتوف به زیر توپ موجب شد تا خطر از دروازه ازبکستان رفع شود. دقیقه ۲۹: پاس در عمق دیدنی سامان قدوس را سردار آزمون با فرار عالی از بین دو مدافع ازبکستان و شوت زمینی سرضرب زد که توپ با کمترین فاصله از کنار تیرک راهی اوت شد. در دقیقه ۵۲ پرتاب اوت اشتباه علی‌جانوف به مهدی قایدی رسید که او در مقابل دو بازیکن حریف توپ را با ارسال چیپ و تماشایی به سردار آزمون رساند و این بازیکن هم با کنترل عالی به مهدی طارمی پاس داد تا طارمی با شوت والی تماشایی به زیر طاق گل تساوی را به ثمر رساند. با وجود این، ثانیه‌هایی از خوشحالی بازیکنان ایران از گل تساوی نگذشته بود که ازبکستان در سمت چپ زمین صاحب ضربه ایستگاهی شد و ارسال فیض‌الله‌اف را سردار آزمون رها کرد تا توپ به گوشه دروازه ایران و دور از دستان بیرانوند برود و گل دوم ازبک‌ها در دقیقه ۵۳ زده شود. در دقیقه ۶۹ پاس مهدی قایدی، ارسال طارمی و ضربه سر آزمون را یوسوپوف با واکنشی عالی دفع کرد و در ادامه آشورماتوف اجازه نداد سردار در ریباند گلزنی کند و توپ را از مقابل پای او زد، اما حمله ایران بازهم ادامه پیدا کرد و این بار حرکت طارمی از سمت چپ محوطه جریمه و شوت او به تور کنار دروازه خورد.

نتایج انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در آسیا

ژاپن ۰-۰ عربستان

کره جنوبی ۱-۱ اردن

چین ۰-۲ استرالیا

اندونزی ۱-۰ بحرین

قرقیزستان ۳-۱ قطر

ایران- ازبکستان

فلسطین- عراق

کویت- عمان

کره شمالی -امارات

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر