کد خبر: ۵۲۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

یک تاریخدان پیروز انتخابات آمریکا را پیش‌بینی کرد

آلن لیختمن، تاریخ‌دان آمریکایی مدعی است با بهره‌گیری از روش «۱۳ کلید» خود می‌تواند نتایج انتخابات آمریکا را پیش‌بینی کند. او که این روش را در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی ایجاد کرده، از آن زمان تاکنون تنها یک‌بار در پیش‌بینی‌های خود اشتباه کرده است.
یک تاریخدان پیروز انتخابات آمریکا را پیش‌بینی کرد

مخاطب۲۴- آلن لیختمن، تاریخ‌دان آمریکایی مدعی است با بهره‌گیری از روش «۱۳ کلید» خود می‌تواند نتایج انتخابات آمریکا را پیش‌بینی کند. او که این روش را در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی ایجاد کرده، از آن زمان تاکنون تنها یک‌بار در پیش‌بینی‌های خود اشتباه کرده است.

کمتر از یک هفته دیگر، شهروندان آمریکایی به پای صندوق‌های رأی خواهند رفت تا رئیس‌جمهور بعدی خود را انتخاب کنند و طبق نظرسنجی‌ها، دونالد ترامپ و کامالا هریس در زمینه شمار رأی‌دهندگان بالقوه تقریباً برابرند.

بیشتر بخوانید

اگرچه نتایج هنوز مشخص نیست، اما برخی رسانه‌ها روز پنجشنبه ۳۱ اکتبر نوشتند که آلن لیختمن، تاریخ‌دان آمریکایی احتمالاً با استفاده از روش «۱۳ کلید» خود، نام رئیس‌جمهور آینده آمریکا را می‌داند.

این استاد دانشگاه آمریکایی در واشنگتن، این شیوه ابتکاری را در سال ۱۹۸۱ و با همکاری زمین‌شناس روسی، ولادیمیر کیلیس-بورک، ایجاد کرد و توسعه داد. آنها با بررسی نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سال ۱۸۶۱ به این سو، ۱۳ معیار تعیین‌کننده را شناسایی کردند که به برنده شدن در انتخابات کمک می‌کند.

تنها یک خطا در نزدیک به ۴۰ سال

لیختمن به رادیو کانادا توضیح داد: «اگر پاسخ شش مورد از سیزده کلید منفی باشد، آن‌وقت انتخابات را حزبی که در کاخ سفید است، می‌بازد. اگر پاسخ هشت مورد مثبت باشد، کامالا هریس پیروز انتخابات خواهد بود.»

او همچنین به خبرگزاری فرانسه گفته است که رأی‌دهندگان بیشتر براساس «نقاط قوت و عملکرد حزب حاضر در کاخ سفید» رأی می‌دهند تا براساس تبلیغات انتخاباتی، زیرا به گفته او ما همیشه «تقریباً همه چیز‌هایی که یک نامزد وعده می‌دهد را فراموش می‌کنیم.»

این تاریخ دان از زمان ایجاد این سیستم، تقریباً هیچ‌گاه در پیش‌بینی‌ها اشتباه نکرده است. تنها خطای قابل توجه او مربوط به سال ۲۰۰۰ و پیروزی جورج دبلیو بوش در انتخاباتی بحث‌برانگیز بود که منجر به بازشماری آرا در فلوریدا و طرح دعوی حقوقی شد. در آن زمان، آلن لیختمن نامزد دموکرات، ال گور، را به عنوان برنده معرفی کرده بود.

کامالا هریس یا دونالد ترامپ؟

این تاریخ‌دان برای انتخابات ۵ نوامبر چنین پیش‌بینی می‌کند که کامالا هریس پیروز خواهد شد.

به گفته او، نامزدی هریس با چندین معیار تعیین‌کننده مطابقت دارد. به‌عنوان مثال، نامزدی او با هیچ اعتراض جدی روبه‌رو نشده است، او با رقابت هیچ کازار مهمی از سوی احزاب ثالث یا مستقل روبه‌رو نیست، حزب او در دوران جو بایدن تغییرات مهمی در سیاست داخلی ایجاد کرده است و بایدن با هیچ رسوایی بزرگ یا جنبش اجتماعی چشمگیری مواجه نشده است.

دونالد ترامپ نیز با برخی از معیار‌ها تطابق دارد، اما به گفته لیختمن، تعداد آنها برای تضمین پیروزی کافی نیست. او همچنین اظهار داشت که رقیب ترامپ به اندازه کافی کاریزماتیک نیست.

۱۳ کلید روش لیختمن کدامند؟

۱- پس از انتخابات میان‌دوره‌ای، حزب حاکم تعداد کرسی‌های بیشتری در مجلس نمایندگان نسبت به انتخابات میان‌دوره‌ای قبلی داشته باشد.

۲- هیچ کس با نامزدی فردی از حزب حاکم مخالفت نکرده باشد.

۳- نامزد حزب حاکم، رئیس‌جمهور فعلی باشد.

۴- هیچ کارزار جدی از سوی احزاب ثالث یا مستقل وجود نداشته باشد.

۵- اقتصاد کوتاه‌مدت در دوران تبلیغات انتخاباتی در رکود نباشد.

۶- در بلندمدت، رشد اقتصادی واقعی به ازای هر نفر در دوران ریاست‌جمهوری برابر یا بیشتر از دو دوره قبل باشد.

۷- دولت فعلی تغییرات عمده‌ای در سیاست داخلی ایجاد کرده باشد.

۸- در دوران ریاست‌جمهوری هیچ ناآرامی اجتماعی بزرگی رخ نداده باشد.

۹- دولت فعلی با هیچ رسوایی بزرگی مواجه نباشد.

۱۰- دولت فعلی در امور خارجی یا نظامی شکست بزرگی نخورده باشد.

۱۱- دولت فعلی در امور خارجی یا نظامی به موفقیت بزرگی دست یافته باشد.

۱۲- نامزد حزب حاکم کاریزماتیک باشد یا قهرمان ملی محسوب

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
شکستن قولنج یا همان ترق‌توروق را دوست داریم! شکستن قولنج یا همان ترق‌توروق را دوست داریم!
«چند وقتی است که قولنج‌گیری و درمان درد‌های مفصلی در فضای مجازی پربازدید شده و متأسفانه، هم دنبال‌کننده بسیاری دارند هم مراجعه‌کننده. قطعاً صدای کریپتاسیون یا همان ترق‌توروق بین مفاصل را شنیده‌اید که صدای شکسته شدن قولنج هم گفته می‌شود. صدایی که با خم و راست کردن مچ دست، گردن، ستون و... توسط خود فرد هم شنیده می‌شود. علت این صدا خروج مایع مفصلی از غضروف مفصل به خاطر فشاری است که ایجاد می‌شود.»
انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک
یافته‌های جدید نشان می‌دهد یک عفونت بیمارستانی خطرناک و بسیار مسری بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد و از طریق سطوحی مانند تخت، تجهیزات و حتی دستان کارکنان بیمارستان‌ها گسترش می‌یابد.
وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟ وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟
وعده دروغ ازدواج زمانی که دستمایه ارتکاب جرم دیگری همچون کلاهبرداری شود قابل پیگیری و مجازات است.
مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟ مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟
سرمربی اسبق تیم ملی در مورد صعود این تیم به جام جهانی و البته اوضاع پرسپولیس به گفت‌و‌گو نشست
ستار شازده خانوم بی صدا شد! ستار شازده خانوم بی صدا شد!
ستار خواننده سرشناس لس‌آنجلسی که از جمله هنرمندان ثروتمند ایرانی است، صدایش را از دست داد.
تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران
مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی برای حضور در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ تمدید شد
برگزیده
عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است
معاون اول رئیس‌جمهور در اولین جلسه ستاد تنظیم بازار در سال ۱۴۰۴ گفت: سختی و شرایط کشور با دهه ۶۰ شباهت دارد.
عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است
وزیر امور خارجه در حاشیه نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است.
سفیر روسیه در بغداد: بشار اسد را تحویل نمی‌دهیم سفیر روسیه در بغداد: بشار اسد را تحویل نمی‌دهیم
در پی درخواست رسمی رئیس دولت سوریه برای تحویل رئیس جمهور سابق این کشور، سفیر روسیه در بغداد با موضع‌گیری قاطع اعلام کرد که اسد هیچ شرطی از پناهندگی خود را نقض نکرده است و تحویل او به دمشق در دستور کار مسکو قرار ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر