کد خبر: ۵۲۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵

پزشکیان، حکم شهرداری را تایید کرد

هیات دولت سیزدهم در ۲۵ مردادماه سال گذشته علیرضا زاکانی شهردار تهران را به عنوان نماینده ویژه در مدیریت آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران انتخاب کرده بودند و حال پزشکیان رئیس جمهوری کشورمان در دولت چهاردهم هم با این سمت موافقت کرده است.
پزشکیان، حکم شهرداری را تایید کرد

مخاطب۲۴- دبیر مرکز رصد، پایش و آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران از استمرار حکم شهردار تهران به عنوان نماینده رئیس جمهور در مدیریت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران خبر داد.

بیشتر بخوانید

عبدالمجید رحمانی در مورد استمرار اختیارات دولت به علیرضا زاکانی در مورد آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران، گفت: در هیات وزیران دولت شهید آیت الله رئیسی با اختیارات شخص رئیس جمهور شهید، شهردار تهران به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور برای پیگیری و مدیریت آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد به ویژه معتاد متجاهر، کودک کار و خیابان، حاشیه نشینی، متکدیان و توانمندسازی خانواده آسیب دیدگان انتخاب شد که در دولت جدید، چون حکم پیشین ملغی نشده بود علیرضا زاکانی با مجموعه دولت و رئیس جمهور صحبت کردند و اختیارات همچنان در اختیار دکتر زاکانی است و در موضوع آسیب‌های اجتماعی نیز حکم دولت پابرجاست و نظر دولت جدید نیز گزفته شد و مانعی برای انجام امور وجود ندارد و فعالیت بر مبنای گذشته ادامه دارد.

وی با بیان اینکه از هفته گذشته جلسات قرارگاه اجتماعی با حضور شهردار تهران برگزار شده است و موضوعات با پیگیری و جدیت بیشتر در حال دنبال شدن است، اظهار کرد: انصافا اتفاقات خوبی نیز در این مدت رخ داده است؛ به‌گونه‌ای که در حوزه‌های مختلف چالش‌ها مشخص و راهکار‌ها نیز تأیید شده و به سمت رفع مشکلات اولویت دار رفته بودیم که با تداوم و استمرار این حکم، با حوزه اختیارات بیشتری می‌توانیم رفع مشکلات اجتماعی را پیگیری کنیم تا شاهد اتفاقات خوبی برای شهر و شهروندان باشیم.

دبیر مرکز رصد، پایش و آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه تفویض اختیار جدیدی صورت نگرفته و همان حکمی که از قبل بود، استمرار دارد گفت: البته تا وقتی مصوبه هیأت دولت ملغی نمی‌شد حکم پابرجا بود؛ اما باز نظر دولت را نیز اخذ کردند که گفتند به کار ادامه دهید.

وی با بیان اینکه ما در شهرداری تهران بر مبنای کاری که مشخص شده کار می‌کنیم، ادامه داد: همزمان با توجه به اینکه اولویت اول ما حل و رفع مسائلی بود که چهره شهر را به هم می‌زدند و به نتایج خوبی هم رسیده است. حالا باید تلاش کنیم که ریشه و سرمنشاء مشخص شود و در کل در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اقدامات خوبی انجام داده‌ایم و زمینه حضور موثر در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی در راستای پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی، ادامه دارد.

هیات دولت سیزدهم در ۲۵ مردادماه سال گذشته علیرضا زاکانی شهردار تهران را به عنوان نماینده ویژه در مدیریت آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران انتخاب کرده بودند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»