کد خبر: ۵۲۴۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰

یکپارچگی به‌دور از دعوا‌های جناحی زمینه ایجاد وفاق ملی

رئیس‌جمهور حل‌کردن مشکلات استان سیستان و بلوچستان و دستیابی به توسعه داخلی و بین‌المللی را نیازمند همراهی گروه‌های لازم با نگاه به طرح جامع استان دانست.
یکپارچگی به‌دور از دعوا‌های جناحی زمینه ایجاد وفاق ملی

مخاطب ۲۴- جلسه هیئت دولت پیش‌ازظهر امروز چهارشنبه، به‌ریاست مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور تشکیل شد، و با پیشنهاد وزیر کشور و تصویب اعضای هیئت دولت منصور بیجار به‌عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

پزشکیان در این جلسه با بیان اینکه از ابتدای تشکیل دولت چهاردهم، رسیدگی به مسائل و مشکلات استان سیستان و بلوچستان از دغدغه‌های اصلی بوده است، گفت: پس از مستقر شدن استاندار جدید، همه باید کنار یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات استان حل شود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های کم نظیر این استان، اظهار داشت: ظرفیت ترانزیتی استان، کشور‌های همسایه و سواحل مکران می‌تواند ظرفیت‌های خوبی را برای استان به وجود آورد.

رئیس‌جمهور حل‌کردن مشکلات استان سیستان و بلوچستان و دستیابی به توسعه داخلی و بین‌المللی را نیازمند همراهی گروه‌های لازم با نگاه به طرح جامع استان دانست و گفت: حل مشکلات به‌وسیله طرح جامع استان امکان‌پذیر است و دولت هم با پشتیبانی‌ها و اختیارات لازم خود را مکلف به حل این مسایل می‌داند، زیرا ما خدمتگزار مردم هستیم.

بیشتر بخوانید

پزشکیان با یادآوری سخنان خود در دوران تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری مبنی بر اینکه "باور و اعتقاد ما یکی بودن و پرهیز از برتریت قومی بر دیگری است. "، گفت: همان‌طور که خداوند متعال در قرآن مجید می‌فرماید «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی‏ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ»؛ هیچ‌کسی نسبت به دیگری برتری ندارد، مگر با تقوا و این شعار و سرلوحه کار ماست.

وی با بیان اینکه یکپارچگی و اتحاد به‌دور از دعوا‌های قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»