کد خبر: ۵۲۴۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰

یکپارچگی به‌دور از دعوا‌های جناحی زمینه ایجاد وفاق ملی

رئیس‌جمهور حل‌کردن مشکلات استان سیستان و بلوچستان و دستیابی به توسعه داخلی و بین‌المللی را نیازمند همراهی گروه‌های لازم با نگاه به طرح جامع استان دانست.
یکپارچگی به‌دور از دعوا‌های جناحی زمینه ایجاد وفاق ملی

مخاطب ۲۴- جلسه هیئت دولت پیش‌ازظهر امروز چهارشنبه، به‌ریاست مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور تشکیل شد، و با پیشنهاد وزیر کشور و تصویب اعضای هیئت دولت منصور بیجار به‌عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

پزشکیان در این جلسه با بیان اینکه از ابتدای تشکیل دولت چهاردهم، رسیدگی به مسائل و مشکلات استان سیستان و بلوچستان از دغدغه‌های اصلی بوده است، گفت: پس از مستقر شدن استاندار جدید، همه باید کنار یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات استان حل شود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های کم نظیر این استان، اظهار داشت: ظرفیت ترانزیتی استان، کشور‌های همسایه و سواحل مکران می‌تواند ظرفیت‌های خوبی را برای استان به وجود آورد.

رئیس‌جمهور حل‌کردن مشکلات استان سیستان و بلوچستان و دستیابی به توسعه داخلی و بین‌المللی را نیازمند همراهی گروه‌های لازم با نگاه به طرح جامع استان دانست و گفت: حل مشکلات به‌وسیله طرح جامع استان امکان‌پذیر است و دولت هم با پشتیبانی‌ها و اختیارات لازم خود را مکلف به حل این مسایل می‌داند، زیرا ما خدمتگزار مردم هستیم.

بیشتر بخوانید

پزشکیان با یادآوری سخنان خود در دوران تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری مبنی بر اینکه "باور و اعتقاد ما یکی بودن و پرهیز از برتریت قومی بر دیگری است. "، گفت: همان‌طور که خداوند متعال در قرآن مجید می‌فرماید «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی‏ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ»؛ هیچ‌کسی نسبت به دیگری برتری ندارد، مگر با تقوا و این شعار و سرلوحه کار ماست.

وی با بیان اینکه یکپارچگی و اتحاد به‌دور از دعوا‌های قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر