کد خبر: ۵۳۵۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳

پزشکیان: مطالعات انتقال پایتخت آغاز شده است

رئیس‌جمهور گفت: آقای عارف مأموریت بررسی طرح انتقال پایتخت را برعهده دارد. بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند کشور را در آینده با بحران‌های زیست‌محیطی و مشکلات متعدد دیگر مواجه سازد.
پزشکیان: مطالعات انتقال پایتخت آغاز شده است

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان در دیدار‌های جداگانه با اعضای مجمع نمایندگان استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، توسعه و توانمندسازی استان‌های جنوبی و محروم کشور را یکی از ارکان بنیادین سیاست‌های دولت چهاردهم دانست.

رئیس جمهور ضمن ابراز خرسندی از این دیدار‌ها خاطرنشان کرد: ضروری است اقدامات زیربنایی در مناطق جنوبی کشور اجرایی و با بهره‌گیری شایسته از ظرفیت‌های اقتصاد دریا محور، گره‌های دیرپای این مناطق گشوده شود.

پزشکیان با اشاره به پایان مهلت قانونی سند چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: هر چند زمان یک برنامه خاص ممکن است به سر آید، اما چشم‌انداز توسعه برای کشور پایانی ندارد. حتی اگر توانسته باشیم اهداف برنامه‌های گذشته را محقق کنیم، چشم‌انداز توسعه باید همواره تداوم داشته باشد.

پزشکیان بر لزوم پایبندی به برنامه‌های موجود تأکید کرد و اظهار داشت: بسیاری از صاحب‌نظران، کارشناسان و خبرگان کشور با همراهی مجلس شورای اسلامی، دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام، برنامه‌ای جامع و علمی تحت عنوان سند چشم‌انداز تدوین کرده‌اند که از پشتوانه نظری مستحکمی برخوردار است و باید برای تحقق اهداف آن همه تلاش خود را به کار بگیریم.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت وفاق ملی در مسیر توسعه تصریح کرد: کشور متعلق به هیچ گروه، جناح یا قبیله خاصی نیست. نباید افراد شایسته و کارآمد را به دلیل اختلاف‌نظر کنار گذاشت و از کسانی که توانایی لازم را ندارند، صرفاً به دلیل هم‌فکری استفاده کرد. پیشرفت کشور مستلزم همدلی و اتحاد تمامی اقشار و نخبگان است.

پزشکیان خاطرنشان کرد که شخصاً به صورت منظم و هفتگی موضوع توسعه سواحل مکران را دنبال می‌کند و معتقد است اگر دولت بتواند کریدور‌های شمال و جنوب کشور را احیا کند، گامی اساسی در مسیر توسعه کشور برداشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید

رئیس جمهور در ادامه بر بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاران و مشاوران بین‌المللی برای اجرای طرح توسعه مکران تأکید کرد و اظهار داشت: همانگونه که در عرصه ورزش از توانایی‌های مربیان و بازیکنان خارجی بهره می‌بریم، در توسعه کشور نیز باید از بهترین ظرفیت‌های جهانی استفاده کنیم.

پزشکیان همچنین به آغاز مطالعات طرح انتقال پایتخت اشاره کرد و گفت: آقای دکتر عارف مأموریت بررسی این طرح را بر عهده دارند. بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند کشور را در آینده با بحران‌های زیست‌محیطی و مشکلات متعدد دیگر مواجه سازد.

رئیس‌جمهور درخصوص بهره‌گیری از ظرفیت کشور‌های همسایه تصریح کرد: نگاه دولت، تعمیق روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه است. این موضوع در سفر به عراق نیز پیگیری شد و گروهی مأموریت ویژه‌ای برای عملیاتی کردن این همکاری‌ها بر عهده دارند. این اقدامات می‌تواند بستری برای خنثی‌سازی تحریم‌های ظالمانه فراهم آورد.

در ادامه این نشست‌ها، نمایندگان استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان به بیان دغدغه‌ها و مطالبات مردم این دو استان پرداختند.

ضرورت احیای شورای‌عالی خلیج فارس، تأمین مطالبات معوق طرح‌های شیرین‌سازی آب، تجدیدنظر دولت در سیاست‌های مرتبط با کالا‌های موسوم به «ته‌لنجی»، توزیع عادلانه اعتبارات میان استان‌ها، بازسازی و نوسازی زیرساخت‌های فرسوده به ویژه راه‌های مواصلاتی، توسعه بندرگاه‌ها و فرودگاه‌های شهرستان میناب، توجه به معیشت مردم مناطق محروم، تقویت مشارکت استان هرمزگان در طرح توسعه سواحل مکران، افزایش اختیارات استانداران و انتخاب استاندار بومی برای استان هرمزگان، احیای ایستگاه‌های جمع‌آوری سوخت مازاد در سیستان و بلوچستان و پیگیری طرح خرید خدمات معلمان اهم موارد مطرح‌شده در این نشست بودند.

نمایندگان استان سیستان و بلوچستان همچنین از انتخاب اولین استاندار بومی این استان قدردانی و اعلام کردند که این تصمیم با استقبال گسترده مردم منطقه همراه بوده است.

پزشکیان در پایان ضمن قدردانی از نمایندگان به دلیل طرح این مطالبات، بر ضرورت تدوین راهکار‌های علمی و عملی برای حل مشکلات مطرح شده تأکید کرد و با ابراز خرسندی از اولین سفر استانی هیات دولت به استان سیستان و بلوچستان، تداوم پیگیری مشکلات این استان را از وظایف اصلی دولت چهاردهم دانست.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر