کد خبر: ۲۸۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت آبزی پروری سواحل مَکُران

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان وبلوچستان در زمینه آبزی پروری، ظرفیت‌های بی‌بدیلی دارد .
سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت آبزی پروری سواحل مَکُران

مخاطب 24- استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان در زمینه آبزی پروری، ظرفیت‌های بی بدیلی دارد که مهمترین آن‌ها پرورش ماهی در قفس، جلبک‌ها و صدف است، گفت: هم اکنون بخش خصوصی در صنعت آبزی پروری سواحل مَکُران سرمایه گذاری ۱۸میلیارد تومانی انجام داده است.

محمد کرمی در سفر به چابهار و بازدید از ظرفیت‌های شیلاتی، تجاری و اقتصادی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر به‌این ظرفیت‌ها به خوبی توجه شود و بتوانیم‌سرمایه گذاری کنیم، می‌تواند به ایجاد اشتغال و تولید ثروت‌کمک کند.

او بیان کرد: دولت در بخش شیلات بسیار مصمم و پای کار است تا بتوانند به سرعت ظرفیت‌های شیلاتی استان را از حالت بالقوه، به بالفعل برساند و برای این کار به سرمایه گذاران هم کمک خواهیم کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: انتظار و خواسته چندین ساله صیادان چابهار برای دریافت گواهینامه ثبت قایق‌های صیادی فاقد هویت امروز محقق شد که جای خوشحالی دارد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان نیز گفت: با پرورش ماهی در قفس ما بدنبال آن هستیم، آبزی پروری در دریا را جایگزین صید ماهی کنیم که هم سوددهی خوبی دارد و هم کیفت ماهی پرورشی در دریا بسیار بالاست.

عطالله رئیسی اظهار کرد: در بحث آبزی پروری در دریا، ریسک سرمایه گذاری خیلی پائین و هزینه‌های سرمایه گذاری در مقایسه با سودی که دارد به مراتب کمتر است.

او تصریح کرد: شرایط سرمایه گذاری در سواحل مَکران کاملا برای سرمایه گذارن فراهم است و اگرچنانچه سرمایه گذاری تمایل به آبزی پروری دارد ما آمادگی داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن پروانه بهره برداری برای آن‌ها صادر کنیم و هیچ‌گونه محدودیتی هم در این زمینه نداریم.

استاندار سیستان و بلوچستان در سفر به چابهار از نوار ساحلی چابهار- بریس، ظرفیت‌های بندر و شیلاتی، طرح‌های عمران شهری شهرداری کنارک بازدید و از نزدیک مسائل و مشکلات مردم را بررسی و دستورات لازم را صادر کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر