کد خبر: ۵۱۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱

شاهین پلاس با این مشخصات وارد بازار شد

اولین‌سری از مدل‌های شاهین پلاس تحویل مشتریان سایپا شد
شاهین پلاس با این مشخصات وارد بازار شد

مخاطب۲۴- شرکت سایپا در یک آبان اولین سری از خودرو جدید خود، شاهین پلاس اتومات را به خریداران تحویل داد.

شاهین پلاس گران‌ترین خودرو سایپا محسوب می‌شود. می‌توانیم شاهین پلاس اتومات را رقیب تارا در بازار به شمار بیاوریم. قیمت کارخانه شاهین پلاس اتومات حدود ۷۵۸ میلیون تومان است. گفتنی است که قیمت کارخانه شاهین پلاس اتومات فاصله بیش از ۶۰ میلیون تومانی با تارا اتوماتیک دارد این درحالی است که از نظر فنی و آپشن‌ها تقریبا در یک سطح قرار دارند.

از جمله تفاوت‌های شاهین پلاس اتومات با شاهین اتومات داشتن آپشن‌هایی مانند صندلی برقی راننده، گرمکن صندلی، شیشه دودی عقب و تریم دورنگ در کابین است.

بیشتر بخوانید

قیمت شاهین پلاس؛ حدود ۷۵۸ میلیون تومان

قیمت کارخانه شاهین پلاس ۷۵۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان اعلام شده است. با اینکه شاهین پلاس از نظر فنی هم رده با تارا اتوماتیک است، اما با قیمت بیشتری از آن به فروش می‌رسد. گفتنی است که قیمت کارخانه تارا اتوماتیک فول یا V ۴ در حد ۶۹۰ میلیون تومان است. همین عامل باعث شده که عده‌ای در رقابت پذیر بودن این محصول با تارا اتوماتیک تردید داشته باشند. درباره قیمت بازار شاهین پلاس باید گفت که تا این لحظه آگهی در بازار برای فروش آن وجود ندارد. اما در سایت‌های خودرویی قیمت بازاری حدود ۹۰۰ میلیون تومان برای آن پیش‌بینی می‌شود.

مشخصات فنی و آپشن‌های شاهین پلاس

شاهین پلاس دارای یک موتور ME ۱۶ با حجم ۱۵۷۸ سی سی با حداکثر نیروی ۱۱۱ اسب بخار است و می‌تواند گشتاوری به اندازه ۱۵۰ نیوتون متر را به چرخ‌ها منتقل کند.

این درحالی است که شاهین اتومات یک موتور M ۱۵ TC با حجم ۱۴۹۷ سی سی دارد. با این حال قدرت و گشتاور موتور شاهین پلاس اتومات و شاهین اتومات یکسان است. مصرف ترکیبی سوخت شاهین پلاس ۷.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و از یک گیربوکس ۶ سرعته AT بهره می‌برد. سیستم ترمز شاهین پلاس در هر دو محور از نوع دیسکی است. سیستم تعلیق جلوی آن مک فرسون و تعلیق عقب آن از نوع پیچشی است. شاهین پلاس استاندارد آلایندگی یورو ۵ را پاس می‌کند.

اگر بخواهیم امکانات شاهین پلاس را بررسی کنیم باید گفت که داری امکاناتی، چون صندلی برقی راننده، گرمکن صندلی جلو است که در شاهین اتومات این امکانات وجود نداشت. دی لایت، سنسور نور، نمایشگر ۱۰ اینچی مولتی مدیا، کروز کنترل، آینه‌های برقی جانبی با گرمکن، سنسور فشار باد تایر، سانروف برقی، سنسور پارک عقب، دوربین عقب و تهویه مطبوع اتوماتیک از جمله آپشن‌هایی است که طبق کاتالوگ منتشر شده از شرکت سایپا در شاهین پلاس وجود دارد.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر