کد خبر: ۵۱۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
لیگ نخبگان آسیا

استقلال ۰-۱ النصر عربستان؛ ۹۰ دقیقه بازی بی حاصل!

استقلال هم به مانند دو نماینده دیگر ایران در آسیا بازی هفته سوم خود را با شکست پشت سرگذاشت.
استقلال ۰-۱ النصر عربستان؛ ۹۰ دقیقه بازی بی حاصل!

مخاطب۲۴ـ تیم فوتبال استقلال که روز‌های پرتنشی را پشت سر می‌گذارد در سومین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا در دبی میزبان النصر عربستان است.

استقلال در بازی اول خود با نتیجه ۲ بر ۰ مقابل الغرافه به پیروزی رسید، اما در دومین دیدار در یک بازی پرانتقاد ۳ بر ۰ به السد باخت.

استقلال: حسین حسینی، رافائل سیلوا، سامان فلاح، محمدحسین مرادمند، ابوالفضل جلالی، رامین رضاییان، زبیر نیک‌نفس، دیدیه اندونگ، محمدحسین اسلامی، جلال‌الدین ماشاریپوف و مهرداد محمدی

النصر: بنتو، ایمریک لاپورت، محمد سیماکان، سالم النجدی، نواف بوشل، مارسلو بروزوویچ، عبدالله الخیبری، اوتاویو، انجلو، سادیو مانه و کریستیانو رونالدو

بیشتر بخوانید

دقیقه ۵: روی پاس رامین رضاییان، توپ روی خط محوطه جریمه به مهرداد محمدی رسید و در شرایطی که او قصد داشت به سمت دروازه ضربه بزند، پای لاپورت را زد که این حرکت منجر به مصدومیت محمدی شد و او زمین بازی را در دقیقه ۷ ترک کرد. دقیقه ۱۸: یک و دوی دیدنی نواف البوشل با سادیو مانه منجر به خلق یک موقعیت برای البوشل شد که ضربه او را حسینی مهار کرد. دقیقه ۲۱: شوت کریستیانو رونالدو از گوشه محوطه جریمه استقلال، از کنار دروازه سیدحسین حسینی به بیرون رفت. دقیقه ۳۰: شوت ماشاریپوف از کنار دروازه به بیرون رفت. دقیقه ۳۲: شوت اوتاویو مونتیرو پس از برخورد به مدافعان استقلال پله شد و در دستان حسینی آرام گرفت. دقیقه ۳۶: شوت راه دور جلال الدین ماشاریپوف به شکل خطرناکی از بالای دروازه النصر به بیرون رفت. دقیقه ۴۰: شوت کریستیانو رونالدو از گوشه محوطه جریمه را حسینی در آغوش گرفت. دقیقه ۴۲: یک و دوی تماشایی آنجلو و رونالدو منجر به یک موقعیت خطرناک برای وینگر جوان النصر شد که حسینی با خروج از دروازه و یک واکنش تماشایی، مانع از گلزنی او شد. دقیقه ۵۹: آنجلو در محوطه جریمه صاحب توپ شد که تعادل خود را از دست داد و داور نیز اعتقادی به خطای پنالتی نداشت. دقیقه ۶۶: کرنر ارسالی رامین رضاییان توسط مدافعان النصر برگشت داده شد. توپ در محوطه جریمه به زبیر نیک نفس رسید که ضربه بی دقت او از بالای دروازه به بیرون رفت. دقیقه ۷۰: اندرسون تالیسکا از راه دور و پشت محوطه جریمه اقدام به شوت زنی کرد که ضربه تماشایی او با واکنش استثنایی حسینی و اثرگذاری او روی توپ همراه شد و با اختلاف بسیار کمی از کنار تیرک راهی کرنر شد. دقیقه ۷۲: پاس تماشایی کاکوتا در محوطه جریمه و موقعیت ایده آل به کوشکی رسید ولی ضربه او بسیار بد بود و بنتو به راحتی توپ را مهار کرد. دقیقه ۷۴: النصر حملات پر دامنه‌ای را به روی دروازه خلق کرد. ابتدا زبیر نیک نفس در آخرین لحظه و پیش از شوت زنی رونالدو موفق به دفع توپ شد، اما رونالدو مجدداً صاحب فرصت شد. شوت محکم او را حسینی مهار کرد و در ادامه به تالیسکا رسید که ضربه او با برخورد به مرادمند راهی کرنر شد. دقیقه ۸۰: ارسال کرنر بروزوویچ با ضربه سر آیمریک لاپورت همراه شد و در شرایطی که توپ در آستانه ورود به دروازه بود، رافائل سیلوا با سر توپ را از روی خط برگشت داد و در ادامه ضربه تالیسکا پس از برخورد به تیرک و واکنش حسینی راهی کرنر شد. دقیقه ۸۲: ارسال کرنر بروزوویچ ابتدا با ضربه سر دیدنی رونالدو همراه شد که توپ با واکنش تماشایی حسینی از زیر طاق دروازه برگشت داده شد و در ادامه لاپورت موفق شد روی ریباند و در میان غفلت مدافعان دروازه را باز کند. دقیقه ۸۸: وسلی ریبیرو پس از یک و دو با اوتاویو وارد محوطه جریمه شد که شوت این بازیکن به تیرک عمودی دروازه برخورد کرد.

برچسب ها: لیگ نخبگان آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
مربی برایتون به پرسپولیس می‌آید مربی برایتون به پرسپولیس می‌آید
وحید هاشمیان برای تقویت کادرفنی خود البته دستیارانی از فوتبال آلمان در نظر دارد و شاید یکی از چهره‌های قابل اشاره و ویژه را در بین این نفرات بتوان به مربی اسبق برایتون انگلیس عنوان کرد.
سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پای مصدومش را با موفقیت جراحی کرد.
ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت
مربی بدنساز ترک‌تبار پرسپولیس که همراه با اسماعیل کارتال به ایران آمده بود، با انتشار پیامی از هواداران سرخ خداحافظی کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر