به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:یاسر باقری صبح پنج شنبه در نشست هماندیشی وهمآفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال کردستان که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اولین استانی که سند توسعه اقتصاد دیجیتال را تدوین کرد کردستان است که این مهم توسعه و جهش اقتصاد دیجیتال را به دنبال دارد.
وی افزود: باید شبکه ارتباطی را تا آخرین نقطه جلو ببریم و خود را با دنیای دیجیتال پیش ببریم چرا که امروزه مردم در تلاش هستند با کسب و کارهای کوچک بر بسترهای آنلاین و همسو با اقتصاد دیجیتال نیازهای خود را رفع کنند.
وی با بیان اینکه بهره گیری از تحول دیجیتال در کسب و کار، اقتباس قطب نما و رویکرد چابک نقش تاثیر گذاری در فعالیت دارد گفت: تمام بخشها و واحدها باید کنار هم رشد کنند و جایگاه خود را در عرصه دیجیتال بیابند.
باقری خاطر نشان کرد: در اقتصاد دیجیتال جهش تولید نیز باید لحاظ شود چرا که بدون دستیارهای هوشمند و ابزارهایی که از امکانات نوظهور نشأت میگیرد امکان کسب و کار وجود ندارد.
وی اضافه کرد: اپراتورهای مخابراتی در عصر امروز به فناوریهای نوظهور توجه دارند و بر اساس تکنولوژیهای نوین در حوزههای مختلف برنامه ریزی میکنند.
مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران گفت: توجه به اقتصاد دیجیتال یکی از تحولاتی است که در مخابرات مورد توجه قرار گرفته است که راه اندازی سرویس هوبان، اینترنت اشیا، فعالیت در حوزه سلامت، حمل و نقل و کشاورزی از این جمله است.
وی بیان کرد: مشارکت کارکنان و پیروی از اهداف راهبردی یکی از الزامات توسعه اقتصاد دیجیتال در شرکتها، سازمان و دستگاهها است که مخابرات با ایجاد فرصت در مناطق مخابراتی شرایط تدوین نقشه راه را برای آنها فراهم کرده است.
باقری نگاه دوسو توانی مخابرات به اقتصاد دیجیتال و آینده نگری شرکت در راستای حفظ و ارتقای جایگاه این دستگاه خدمات رسان همگام با رشد تکنولوژی، فن آوری و نوآوریهای نو ظهور را، توجه به دو پروژه بزرگ نجما و دیجیتما عنوان کرد.
در همایش هم اندیشی و هم آفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال استان، از سند توسعه اقتصاد دیجیتال استان رو نمایی شد.
در ادامه از فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال استان کردستان که در این زمینه با نوآوری و راه حل علمی ارایه دادند با اهدای لوح تقدیر تجلیل و تبجیل به عمل آمد.