مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
استاد باستانشناسی دانشگاه شیراز و مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید گفت: «طی ۱۲ سال کاوش و بررسی دانشگاههای شیراز و بلونیای ایتالیا، به کشفیاتی برای بازسازی شهر باستانی پارسه تخت جمشید دست یافتیم و ویرانههای دروازه ۱۲ متری این شهر زیبا و باشکوه نیز کشف شد.»
مخاطب ۲۴- علیرضا عسکری چاوردی در رویداد شب علم دانشگاه شیراز اظهار کرد: تخت جمشید عظمت تاریخ ایران است و با توجه به اینکه در قلب تمدن پارس در هنگامی که ایران در اوج شکوه و عظمت خود قرار داشت درخشیده، برای ما اهمیت تاریخی بسیاری دارد.
وی افزود: در این سالها مرزهای ایران از سویی به دره سند و ایندوس و از سوی دیگر تا رود دانوب میرسیده، همه بخشهای مهم آفریقا و عربستان در قلمرو حاکمیت ایران قرار داشته و پیوندهای خویشاوندی که در خاورمیانه میبینیم همه محصول دوره هخامنشی است و در حقیقت میتوان گفت تخت جمشید محصول و میراث خاورمیانه است و در این میراث جهانی همه هنرهای این منطقه دیده میشود.
عسکری چاوردی ادامه داد: شیرازه هنرهای تمدنهای پیش از هخامنشی، در تخت جمشید به یکدیگر گره خورده و الگوی ساخته که تا امروز نیز در قلب سرزمین ایران ماندگار است.
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ بهصورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساختها، توسعه خدمات و بهینهسازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامههای استراتژی مخابرات در آینده است.
اسرائیل اینبار صراحتاً تاریخ ایران را هدف قرار داده است. دقیقاً امری که خودش از نبود آن در رنج است. ابنیه تاریخی ایران یادگار تاریخ چند هزارساله این کشور است و در این سالها علیرغم تمام بالا و پایین شدنها و کم و کاستیها و بیمهریها، سازمانهای فرهنگی تمام تلاش خود را کردهاند تا آثار و ابنیه تاریخی را سالم نگه دارند و نسل جدید از وجود این تاریخ بیبهره نماند.
حجم بارندگیها در کل کشور روند کاهشی دارد و خشکسالی، وارد پنجمین سال پیاپی شده است. در عین حال، برخی استانها شرایط هشدارآمیزتری را تجربه میکنند. سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی در این دسته قرار دارند.