کد خبر: ۵۱۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳

آمریکا به ایران چه پیامی داد؟

آسوشییتدپرس در گزارشی در این باره نوشت: به نظر می‌رسد این حمله همچنین هشداری غیرمستقیم برای ایران، حامی اصلی حوثی‌ها باشد که طی سال گذشته دو بار اسرائیل را با حملات موشکی بالستیک هدف قرار داده است. بمب افکن‌های رادارگریز برد بلند B-۲ Spirit در هر حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای به شدت محافظت شده ایران مانند نطنز یا فردو قابل استفاده است.
آمریکا به ایران چه پیامی داد؟

مخاطب۲۴- ورود ایالات متحده به مجموعه تنش های جاری در منطقه غرب آسیا در نتیجه تداوم جنگ اسرائیل در نوار غزه و لبنان، جدی تر از پیش شده است. واشنگتن در شرایطی که تلاش می کند فضای انتخابات پیش رو در این کشور از تحولات میدانی در غرب آسیا متأثر نشود و همزمان دامنه تنش میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم اسرائیل را هم محدود نگاه دارد، سیاست تضعیف ارکان محور مقاومت و نیروهای مورد حمایت ایران در منطقه را هم پیش می برد.

بیشتر بخوانید

بر همین اساس شامگاه گذشته ارتش ایالات متحده یک سری از اهداف حوثی ها در یمن را بمباران کرده است. به گزارش الجزیره، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که بمب افکن های B-۲ نیروی هوایی ایالات متحده حملات دقیق را علیه پنج مکان زیرزمینی انبار تسلیحات در مناطق تحت کنترل حوثی ها انجام دادند. به گفته این مقام آمریکایی، این حملات تأسیسات زیرزمینی محافظت شده را هدف قرار دادند که برای ذخیره سازی قطعات تسلیحاتی از نوع مورد استفاده حوثی ها برای هدف قرار دادن کشتی های غیرنظامی و نظامی در منطقه استفاده می شد.

آستین گفت: «این یک نمایش منحصر به فرد از توانایی ایالات متحده برای هدف قرار دادن تأسیساتی بود که دشمنان ما می‌خواهند آنها را از دسترس دور نگه دارند؛ مهم نیست چقدر در زیر زمین، سخت یا مستحکم دفن شده‌اند، ما می توانیم آنها را هدف قرار دهیم.»

به کارگیری بمب افکن های رادارگریز برد بلند B-۲ Spirit نیروی هوایی ایالات متحده نشان دهنده توانایی حمله ایالات متحده برای اقدام علیه این اهداف در صورت لزوم، در هر زمان و هر مکان است.

آستین در بخش هایی از سخنان خود با طرح این ادعا که «حملات حوثی‌ها همچنان به مختل کردن تجارت بین‌المللی منجر می شود»، گفت که او دستور انجام این عملیات نظامی را داده و این حملات برای «تضعیف توانایی حوثی‌ها برای ادامه رفتار بی‌ثبات‌کننده‌ آنها و حفاظت و دفاع از نیروها و پرسنل آمریکایی در یکی از حیاتی‌ترین آبراه‌های جهان» انجام شده است.

حوثی‌های وابسته به ایران از آغاز جنگ غزه تاکنون بیش از 100 حمله موشکی و پهپادی به کشتی‌ها در دریای سرخ انجام داده‌اند.این گروه یمنی حملات خود را به عنوان نمایش حمایت از فلسطینی‌هایی که با بمباران‌های اسرائیل مواجه هستند، معرفی کرده اند، اگرچه به کشتی‌هایی که هیچ ارتباط آشکاری با جنگ ندارند نیز حمله شده است.

بمباران های اخیر ایالات متحده یک روز پس از آن صورت می گیرد که هانس گراندبرگ، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن، هشدار داد که این کشور در خطر کشیده شدن بیشتر به سمت تشدید تنش نظامی در خاورمیانه است.

گراندبرگ به شورای امنیت سازمان ملل گفت، در حالی که یمنی‌ها «آرزو» صلح دارند، امیدها برای پایان دادن به تشدید خشونت در منطقه «دور به نظر می‌رسد».

او گفت: «اکنون امیدهای یمنی ها مانند بسیاری در خاورمیانه برای آینده ای روشن در زیر سایه آتش سوزی بالقوه فاجعه بار منطقه ای قرار گرفته است.»

آسوشییتدپرس در گزارشی در این باره نوشت: به نظر می رسد این حمله همچنین هشداری غیرمستقیم برای ایران، حامی اصلی حوثی ها باشد که طی سال گذشته دو بار اسرائیل را با حملات موشکی بالستیک هدف قرار داده است. بمب افکن های رادارگریز برد بلند B-۲ Spirit در هر حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای به شدت محافظت شده ایران مانند نطنز یا فردو قابل استفاده است.

B-۲ با قابلیت حمل اتمی، که اولین بار در سال ۱۹۹۹ در جنگ کوزوو عمل کرد، به ندرت توسط ارتش ایالات متحده در جنگ استفاده می شود، زیرا ارزش هر هواپیما حدود ۱ میلیارد دلار است. در افغانستان، عراق و لیبی نیز سابقه استفاده از این بمب افکن ها توسط ایالات متحده وجود دارد. این بمب افکن ها در پایگاه هوایی «وایتمن» در میسوری مستقر هستند و معمولاً حملات دوربرد را از آنجا انجام می دهند؛ اگرچه برخی از B-۲ در ماه سپتامبر در استرالیا بودند.

برچسب ها: آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طی ۱۵ روز گذشته دو رکورد تاریخی بنزینی در کشور ثبت شده است.
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
برگزیده
واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران واکنش روسیه به تهدید نظامی ترامپ علیه ایران
معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به لفاظی‌های رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص حمله احتمالی به ایران تاکید کرد: ما تهدید‌ها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
رابطه ایلان ماسک و ترامپ کات شد؟ رابطه ایلان ماسک و ترامپ کات شد؟
ایلان ماسک که به عنوان وزیر کارآیی دولت در تیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت می‌کند احتمالاً به زودی این سمت را ترک می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر