کد خبر: ۵۱۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲

هواوی تصاویر رسمی گوشی‌های نوا ۱۳ و ۱۳ پرو را منتشر کرد

عکس‌های منتشرشده از گوشی‌های سری نوا ۱۳ تنوع رنگ‌های آن‌ها را نشان می‌دهند.

مخاطب ۲۴-  در آستانه‌ی رویداد رونمایی نوا ۱۳ و نوا ۱۳ پرو،‌ امکان پیش خرید گوشی ها در وب‌سایت Vmall هواوی فراهم شده است. از این طریق، تصاویر رسمی و برخی مشخصات هر دو گوشی منتشر شده‌اند.

 

هواوی تأیید کرده است که گوشی‌های سری نوا ۱۳ را در تاریخ ۲۲ اکتبر (۲۹ مهر) در چین رونمایی خواهد کرد. نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل HarmonyOS تحت عنوان HarmonyOS Next نیز همزمان با سری جدید گوشی هواوی معرفی خواهد شد.

 

تصاویر رسمی نشان می‌دهند که نوا ۱۳ و نوا ۱۳ پرو در چهار رنگ مختلف سبز، سفید، بنفش کم‌رنگ و مشکی عرضه خواهند شد. مدل نوا ۱۳ با کانفیگ‌های فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت در دسترس خواهد بود، در حالی که مدل پرو گزینه‌ی یک ترابایتی را نیز ارائه می‌دهد.
هواوی هنوز مشخصات دو گوشی جدید خود را تأیید نکرده است؛ با این حال، می‌گوید که هر دو از ارتباطات ماهواره‌ای Beiduo و قابلیت فوکوس چندگانه در تصویربرداری پشتیبانی خواهند کرد.

طبق گزارش‌های اخیر، نوا ۱۳ و نوا ۱۳ پرو ممکن است از پردازنده‌ی کرین ۹۰۱۰ به‌همراه ۱۲ گیگابایت رم بهره‌مند شوند. مدل پایه احتمالاً از دوربین سلفی ۶۰ مگاپیکسلی و دوربین‌های دوگانه در پنل پشتی شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد.

بیشتر بخوانید

از طرف دیگر، گفته می‌شود نوا ۱۳ پرو مجهز به دوربین سلفی دوگانه‌ی ۶۰ + ۸ مگاپیکسلی خواهد بود. در قسمت پشتی این گوشی، احتمالاً دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۸ مگاپیکسلی قرار خواهد گرفت.

 

اگرچه ظرفیت باتری گوشی‌های سری نوا ۱۳ مشخص نیست، گفته می‌شود که هر دو از شارژ ۱۰۰ وات پشتیبانی خواهند کرد و علاوه‌براین دارای حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر خواهند بود.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر