کد خبر: ۵۱۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۷

اگر پیگیر لاتاری هستید حتما بخوانید!

یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین روش‌ها برای مهاجرت به آمریکا، ثبت‌نام لاتاری است؛ بخت‌آزمایی بزرگی که هرسال انجام می‌شود تا آنها که رؤیای آمریکایی در سر دارند، بخت و اقبال خودشان را محک بزنند.
اگر پیگیر لاتاری هستید حتما بخوانید!

مخاطب۲۴- امسال هم مانند همه سال‌های گذشته از وقتی مهلت قانونی ثبت نام لاتاری اعلام و قرار شد شیفتگان مهاجرت از تاریخ ۱۱ مهر لغایت ۱۵ آبان یا به عبارتی ۲ اکتبر تا پنجم ماه "می" کار ثبت نامشان را انجام دهند بازار تبلیغات رنگارنگ ثبت نام لاتاری هم در گوشه و کنار شهر ها‌ی برگ و کوچک حسابی داغ داغ شده است. این در حالیست که ثبت نام در سایت لاتاری کلا رایگان است، اما اطلاعات محدود و اندک ثبت نام کننده و تسلط کافی نداشتنشان به زبان انگلیسی همواره باعث شده تا فصل ثبت نام لاتاری به فصل درآمد مطلوب مراکز ثبت نام لاتاری تبدیل شود. از شرکت‌ها و موسسات مهاجرتی گرفته تا کافی نت‌ها و حتی عکاسی ها! بله حتی عکاسی‌ها چرا که خیلی‌ها معتقدند علت اصلی رد خیلی از افراد از شرکت در قرعه کشی لاتاری عکس نامناسب و خارج از استاندارد‌های بارگذاری شده متقاضیان است به خاطر هیمن حالا حتی خیلی از عکاس‌ها هم به بهانه این خرده گیری‌ها در بازار ثبت نام لاتاری برای خود بساطی پهن کرده اند و حسابی هم درامدشان از این محل خوب است.

بیشتر بخوانید

آگهی‌هایی که روی مغزتان راه می‌رود 

از وقتی شمارش معکوس برای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۶ آغاز شده به هر طرف که نگاه می‌کنیم اگهی‌های ثبت نام لاتاری به چشم می‌خورد از آگهی‌هایی که روی در و دیوار شهر چسبیده اند و یا به سیمکارت شما پیامک می‌شود تا تبلیغات رنگارنگی که درفضای مجازی توجهتان را به خودشان جلب می‌کنند. آگهی‌هایی با این مضمون «ثبت‌نام لاتاری را به روز‌های آخر نیندازید» یا «ارائه خدمات شبانه روزی برای ثبت نام لاتاری»، یا «از تخفیف ویژه ما برای ثبت نام لاتاری خود و خانواده تان جا نمانید» و خلاصه صد‌ها پیام و تبلیغی که باعث می‌شوند حتی اگر تا به امروز به لاتاری و مهاجرت فکر نکرده اید خواندن این متن‌ها قلقکتان می‌دهد برای یک بار هم که شده شانستان را امتحان کنید.

 

دام لاتاری 

درست است برنده شدن در لاتاری یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین روش برای مهاجرت به امریکا است و همه به جز کشور‌هایی که امریکا اعلام می‌کند شانس شرکت در این قرعه کشی را دارند، اما وقتی پای سودجویان و کلاهبرداران به میان می‌اید باید حسابی حواستان را جمع کنید تا در دامی که به بهانه ثبت نام لاتاری برایتان پهن کرده اند گرفتار نشوید و اجازه ندهید قبل از این که شما به ارزوهایتان برسید این افراد با سرکیسه کردن شما‌ها به ارزو‌های ریز و درشتشان برسند ان هم با هزینه‌هایی قابل توجهی که از شما بابت ثبت نام دریافت می‌کنند.

بررسی‌های ما از بازار ثبت نام لاتاری حکایت از آن دارد که این کار با دریافت حداقل ۳۵۰ هزار تومان از هر نفر انجام می‌شود البته این هزینه فارغ از هزینه مشاوره‌ای است که قرار است برای ثبت نام شما دریافت شود. چرا که معمولا بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان هم به بهانه ارائه مشاوره‌های تخصصی از متقاضایان دریافت می‌شود بهانه شان هم ثبت نام تخصصی‌تر و با دقت‌تر و البته بالا بردن شانس برنده شدن است! حالا اگر شما متاهل باشید و بخواهید دو شانسه ثبت نام کنید باید عدد قم ثبت نام به ازای هر نفر را ضرب در دو کنید یعنی یک بار خودتان به عنوان سرگروه خانواد ثبت نام کنید و یک بار هم همسرتان تا به قول مراکز ثبت نام کننده شانس برنده شدنتان دو برابر شود. در این میان داشتن یا نداشتن فرزند درسته برای شما به عنوان متقاضی تاثیری ندارد، اما برای ثبت نام کنندگان فرق می‌کند چرا که به ازای هر فرزند حداقل ۱۰۰ هزار تومان از شما دریافت میکنند این هزینه‌ها البته کف هزینه‌های ثبت نام لاتاری در فصل داغ ثبت نام این قرعه کشی است چرا که اگر هزینه‌های عکاسی ویژه و پکیج‌های متنوع را هم به آن اضافه کنیم چیزی حدود ۴ تا ۵ میلیون تومان برای هر خانواده اب می‌خورد همه این‌ها در شرایطی است که اگر شما کمی به زبان انگلیسی مسلط باشید و اطلاعاتتان درباره ثبت نام لاتاری قابل قبول باشد می‌توانید خیلی ساده و به صورت کاملا رایگان ثبت نام در لاتاری را به صورت رایگان در سایت اصلی آن انجام دهید به همین سادگی!

نکته قابل توجه اینجاست، ان‌ها که برای سرکیسه کردن ارزومندان لاتاری دام پهن کرده اند به این ثبت نام و دریافت هزینه‌های ناشی از آن قانع نیستند و عزمشان را جزم کرده اند برای به جیب زدن یک پول حسابی آن هم با فیشینگ! قصه از این قرار است که کلاهبرداران لاتاری نسبت به ارسال لینک‌های آلوده برای افراد در فضای مجازی اقدام می‌کنند. شگردشان هم این است ثبت نام لاتاری با حداقل هزینه! متقاضیان هم غافل از همه جا وقتی برای واریز کردن این مبلغ اندک وارد لینک الوده میشوند خیلی راحت در دام این افراد افتاده و تمام حساب و کارت‌های بانکی شان هک میشود آن وقت است که سودجویان دست به کار می‌شوند و تمام موجودی حساب متقاضیان را خالی می‌کنند!

در سراب لاتاری گرفتار نشوید! 

کنگره امریکا از سال ۱۹۹۰ مطابق قانون مهاجرت و ملیت امریکا تصمیم گرفت از طریق لاتاری به تعدادی از افراد ویزای مهاجرت گوناگونی بدهد. از این زمان بود که افراد عاشق مهاجرت به امریکا این فرصت را پیدا کردند که اگر به قول معروف بخت یارشان باشد گرین کارت امریکا را دریافت کنند. از آنجا که لاتاری سالی یک بار برگزار می‌شود فقط ۵۵ هزار نفر در دنیا شانس این را دارند که اسمشان از میان ۶ گردونه متعلق به ۶ قاره بیرون بیاد البته در این میان کشور‌هایی هم هستند که امریکا اصلا به مردمش اجازه شرکت در لاتاری را نمی‌دهد.

از همه این‌ها که بگذریم نکته‌ای که هیچ کدام از مراکز ثبت نام لاتاری به مردم نمی‌گویند و این مسئله باعث می‌شود خیلی‌ها گمان کنند برنده شدن در لاتاری یعنی تمام! و این نتیجه که قرار است برای لاتاری ۲۰۲۶ در اردیبهشت ماه سال آینده اعلام شود برابر است با رسیدن به ارزوها! این در حالی است که برنده شدن شما در لاتاری تازه شروع ماجرا‌های تازه است به گفته «احسان مقصود منش» یکی از کارشناسان مهاجرت کسانی که نامشان به عنوان برنده لاتاری اعلام می‌شود تازه باید برای گرفتن گرین کارت مدارک لازم را اعم از تمکن مالی، پاسپورت، شناسنامه، گواهی ازدواج، گواهی عدم سوء پیشینه و ... را در کنار فیش‌های واریزی درخواست ویزا و معاینات پزشکی ارائه کنید تا ثابت شود بعد از ورود به امریکا می‌توانید از عهده مخارج زندگی بربیایند به خاطر همین است که خیلی از برندگان لاتاری رویای شیرینشان به واقعیت تبدیل نمی‌شود و در نهایت در همان سراب لاتاری ماندگار می‌شوند.

 
برچسب ها: لاتاری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر