کد خبر: ۵۱۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

بدهی ۲۵۰میلیارد تومانی سپاهان از کجا آمد؟

مدیرعامل پیشین سپاهان می‌گوید که این باشگاه را با بدهی ۲۵۰ میلیارد تومانی در اختیار گرفته است.
بدهی ۲۵۰میلیارد تومانی سپاهان از کجا آمد؟

مخاطب ۲۴- در فصل بیست و سوم لیگ برتر حرف و حدیث درباره بودجه سپاهان کم نبود. این باشگاه در این مدت به دلیل عدم رعایت قانون سقف بودجه نتوانست از بازیکنانش استفاده کند. همچنین فدراسیون این باشگاه را ۴۰ میلیارد تومان جریمه کرد.

بعد از محمدرضا ساکت، محمدرضا نیکفر برای مدت ۳ ماه و ۶ روز سرپرستی مدیرعاملی سپاهان را برعهده گرفت. مدت و مقطع زمانی سمت وی به گونه‌ای بود که خیلی نمی‌توانست خیلی در بودجه سپاهان مؤثر باشد.

آذربایجانی در ساعات پایانی ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۳ از سوی محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل فولادمبارکه سپاهان به جلسه فراخوانده و تصمیم برکناری‌اش، به وی ابلاغ می‌شود. یک ساعت بعد خبر روی خروجی روابط عمومی باشگاه قرار می‌گیرد.

یکی از نکاتی که درباره سپاهان وجود دارد میزان بدهی این باشگاه است. آذربایجانی در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: زمانی که من مدیریت باشگاه را برعهده گرفتم، باشگاه مبلغ حدود ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی داشت. ۲۵۰ میلیارد تومانی که خارج از بودجه باشگاه بود. البته روند طوری بود که هر سال تحت عنوان تعدیل قرارداد بخشی از بودجه تغییر می‌کرد و رقم خارج از بودجه اولیه، مورد قبول قرار می‌گرفت. برای حل این مسئله مشکل زیادی داشتم تا بتوانم مبلغ خارج از بودجه را از طریق کارخانه تأمین کنم. انصافاً آقای طیب‌نیا در این قضیه خیلی به من کمک کرد و به روشی این موضوع حل شد، اما از نظر مالی تا زمان حل ماجرا فشار زیادی به ما آمد

وی در مورد بدهی باشگاه سپاهان در پایان دوران مدیریتش در سپاهان، عنوان کرد: بودجه امسال ما که نمی‌توانست از سال گذشته کمتر باشد. عملاً به دلیل تورم و افزایش قرارداد کادر، بازیکنان و قرارداد دلاری اعضای خارجی باشگاه، ۳۰ درصد بودجه باشگاه اضافه شد. در مجمع باشگاه بودجه ۹۹۰ میلیارد تومانی تصویب شد که ۶۰ تا ۷۰ درصد آن مربوط به تیم فوتبال بود و بقیه‌اش برای دیگر تیم‌ها هزینه می‌شد. بعد از فوتبال؛ والیبال و هندبال جزو پرهزینه‌ترین‌ها بودند هر چند به نسبت فوتبال هزینه آنها مبلغ زیادی نیست.

زمانی که صحبت از والیبال به میان آمد در مورد بالسا رادولوویچ هم سؤالات زیادی به ذهن رسید. چرا سرمربی اهل مونته‌گرو بعد از ۲ سال همکاری و بدون اینکه بتواند والیبال سپاهان را به سطح اول والیبال کشور برساند قراردادش ۳ ساله تمدید شد؟ حتی اگر باشگاه اصفهانی از عملکرد وی رضایت داشت، امکان تمدید یک ساله قرارداد و بررسی عملکرد در پایان سال وجود داشت. آذربایجانی در این مورد اظهار داشت: تمدید قرارداد نظر هیئت مدیره بود و بنده هم یکی از اعضای هیئت مدیره بودم. در آنجا رأی من منفی نبود و بر اساس نظرات کارشناسی که افراد مرتبط در جلسه داشتند، تصمیم بر تمدید گرفتیم.

برچسب ها: سپاهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر