کد خبر: ۵۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

برندگان جوایز بفتا در سال ۲۰۲۱ یکشنبه شب (۲۲ اسفند ۱۳ مارس) در مراسمی با اجرای ریبل ویلسون در رویال آلبرت هال لندن معرفی شدند.
برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از همشهری  مراسم آکادمی فیلم بریتانیا ۲۰۲۲ معروف به بَفتا دیشب برگزیدگان خود را شناخت و «قدرت سگ» به کارگردانی «جین کمپیون» بهترین فیلم این مراسم شناخته شد.

 

برندگان بفتا 2022 معرفی شدند

 


بیشتر بخوانید: حمید فرخ نژاد جایزه جشنواره فیلم مسکو را پس داد



 فیلم «قدرت سگ» دیشب در مراسم بفتا (British Academy Film Awards) به عنوان بهترین فیلم شناخته شد. این فیلم به کارگردانی جین کمپیون با دریافت جایزه بهترین فیلم بفتا، حالا یکی از شانس‌های اصلی اسکار در بخش‌های بهترین فیلم و کارگردانی است.
این پیروزی در بزرگ‌ترین جوایز بریتانیا و همچنین شناخته شدن جین کمپیون کارگردان فیلم به عنوان بهترین کارگردان سال، باعث می‌شود این فیلم وسترن در صدر رقابت اسکار هم قرار بگیرد. کمپیون یک روز قبل جایزه بزرگ انجمن کارگردان‌های آمریکا را هم به خود اختصاص داده بود.

برگزیدگان بفتا ۲۰۲۲ با پیشتازی «تلماسه» و «قدرت سگ» برای دریافت جوایز معرفی شدند، این دومین جایزه در یک روز است که جین کمپیون کارگردان فیلم «قدرت سگ» دریافت می‌کند. او شب گذشته نیز بالاترین جایزه هفتاد وچهارمین دوره جوایز انجمن کارگردانان آمریکا را به دست آورد.

برندگان جوایز بفتا در سال ۲۰۲۱ یکشنبه شب (۲۲ اسفند ۱۳ مارس) در مراسمی با اجرای ریبل ویلسون در رویال آلبرت هال لندن معرفی شدند.

هفتادوپنجمین دوره جوایز سینمایی آکادمی هنر‌های فیلم و تلویزیون بریتانیا (بفتا)، از شبکه بی‌بی‌سی وان انگلیس پخش شد و بدین ترتیب این رویداد سینمایی که امسال به دلیل پیامد‌های شیوع کرونا با کمی تاخیر و در ماه آوریل (فروردین ۱۴۰۰) برگزار شد، به تاریخ معمول خود بازگشت و بار دیگر فاصله زمانی دو هفته‌ای با مراسم اهدای جوایز اسکار را حفظ خواهد کرد.

نودوچهارمین دوره جوایز اسکار ۲۷ مارس (۷ فروردین ۱۴۰۱) برگزار خواهد شد.

بهترین فیلم

بلفاست (BELFAST)

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

بهترین نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده تازه‌کار بریتانیایی

هرچه سخت‌تر زمین می‌خورند (THE HARDER THEY FALL)

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

بهترین فیلم غیرانگلیسی

ماشین من را بران (DRIVE MY CAR)

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

بهترین کارگردانی

قدرت سگ (THE POWER OF THE DOG)

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

 

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

جین کمپیون، کارگردان قدرت سگ

بهترین فیلمنامه اصلی

لیکوریش پیتزا (LICORICE PIZZA)

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

بهترین فیلمنامه اقتباسی

کودا (CODA)

 

برندگان بفتا ۲۰۲۲ معرفی شدند

بهترین مستند

تابستان سول (SUMMER OF SOUL)

بهترین انیمیشن

انکانتو (ENCANTO)

بهترین بازیگر زن نقش اول

جوانا اسکنلن، بدترین آدم دنیا (After Love)

بهترین بازیگر مرد نقش اول

ویل اسمیت، شاه ریچارد (King Richard)

بهترین بازیگر زن نقش مکمل

آریانا دبوس، داستان وست ساید (West Side Story)

بهترین بازیگر مرد نقش مکمل

تروی کاتسور، کودا (CODA)

بهترین موسیقی متن اوریجینال

تل‌ماسه (DUNE)

بهترین انتخاب بازیگر

داستان وست ساید (WEST SIDE STORY)

بهترین فیلمبرداری

تل‌ماسه (DUNE)

بهترین تدوین

وقتی برای مردن نیست (NO TIME TO DIE)

بهترین طراحی صحنه

تل‌ماسه (DUNE)

بهترین طراحی لباس

کروئلا (CRUELLA)

بهترین گریم

چشمان تمی فی (THE EYES OF TAMMY FAYE)

بهترین صدابرداری

تل‌ماسه (DUNE)

بهترین جلوه‌های ویژه

تل‌ماسه (DUNE)

بهترین انیمیشن کوتاه بریتانیایی

DO NOT FEED THE PIGEONS

بهترین فیلم کوتاه بریتانیایی

THE BLACK COP

ستاره در حال ظهور (با رأی مردمی)

لاشانا لینچ

جوایز آکادمی فیلم بریتانیا (British Academy Film Awards) که به اختصار جایزه بفتا (BAFTA) نامیده می‌شود، جایزه‌ای است که هر سال به بهترین‌های سینما و تلویزیون در بریتانیا اهدا می‌شود.

نخستین مراسم جوایز بفتا در سال ۱۹۴۹ در بخش سینما برگزار شد و برندگان یک مجسمه برنزی به شکل ماسک دریافت کردند. این ماسک برنزی بر روی یک پایه سنگ مرمر قرار دارد.

در سال ۱۹۵۴ جایزه بفتا در بخش تلویزیون هم به جوایز این مراسم اضافه شد.

اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
لیست فیلم‌های چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر لیست فیلم‌های چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
عناوین فیلم‌های چهل و چهارمین جشنواره ملّی فیلم فجر معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر