کد خبر: ۴۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳

واکنش جشنواره فیلم فجر به اظهارات خانم نویسنده در مورد حلال زادگی

ستاد جشنواره چهلم فجر با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اظهارات نویسنده و سخنان هنجارشکنانه وی که البته با تکذیب و عذرخواهی‌اش نیز همراه شده است، ربطی به رویکرد و نگاه سازمان جشنواره فجر ندارد و از سوی ستاد جشنواره به شدت تقبیح و محکوم می‌شود.
واکنش جشنواره فیلم فجر به اظهارات خانم نویسنده در مورد حلال زادگی

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴، به نقل از روابط عمومی چهلمین جشنواره فیلم فجر، ستاد جشنواره چهلم فجر با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد به تازگی ویدیویی در حال بازنشر و وایرال شدن در شبکه‌های مختلف اجتماعی و رسانه‌های مجازی است که نشان می‌دهد عده‌ای در صدد تخریب چهره چهلمین جشنواره فیلم فجر است.

 

واکنش جشنواره فیلم فجر به اظهارات خانم نویسنده در مورد حلال زادگی

 


در حالی که به گواه مستندات و به اذعان بسیاری از کارشناسان و اصحاب فرهنگ و سینما، جشنواره امسال با ایجاد تغییرات گسترده و ریل‌گذاری در راستای گفتمان انقلاب کوشیده است مانع از هنجارشکنی‌ها و رفتار‌های متجاهرانه شود و فضایی مطلوب از یک جشنواره انقلابی را فراهم آورد.


جشنواره فجر در گام چهلم قدم‌های محکم و جهش‌های ملموسی را در حوزه گفتمان‌سازی، ایجاد هویت بصری انقلابی و طراحی تشریفات مبتنی بر شعائر، هنجار‌های اجتماعی و نگاه عدالت محور فرهنگی برداشته است اگرچه همچنان، بر این باوریم که دستیابی به جایگاه مطلوب‌تر و ایده‌آل در کوتاه مدت ممکن نیست و ایجاد تحولات عمیق‌تر و بنیان‌گذاری گزاره‌های جدید مستلزم زمانی بیشتری است.

ویدیوی منتشر شده به ظاهر، می‌خواهد مجموعه‌ای از تصاویر به هم پیوسته عکس هنرپیشه‌ها را در فضای جشنواره فجر امسال نشان دهد در حالی که بسیاری از این تصاویر هیچگونه ارتباطی به جشنواره فیلم فجر امسال ندارند و از جا‌های دیگر به تصاویر و لوگوی فجر الصاق شده‌اند و راوی و گوینده می‌کوشد از طریق گفتار روی متن تصاویر بین تصاویر پیوستگی ایجاد کند.

* محکومیت اباحه‌گری در جشنواره فیلم فجر

در بخش دیگری از این فایل تصویری برش از ویدیوی سخنان نویسنده یکی از فیلم‌های سینمایی حاضر در نشست خبری جشنواره است که به طور قطع، نوعی اظهارنظر شخصی است و ارتباطی به سازمان جشنواره ندارد. اظهارات این نویسنده و سخنان هنجارشکنانه وی که البته با تکذیب و عذرخواهی وی نیز همراه شده است ربطی به رویکرد و نگاه سازمان جشنواره فجر ندارد و این‌گونه اظهارات مغایر با شرع مقدس از سوی ستاد جشنواره به شدت تقبیح و محکوم می‌شود.

ستاد چهلمین جشنواره فیلم فجر از اساس این‌گونه اظهارنظر‌های مبتنی بر اباحه‌گری را محکوم می‌داند و معتقد است سینمای ایران باید پاک و مطهر از هر حرکت، سخن و رفتار غیر شرعی باشد.

در این ادامه اطلاعیه آمده است: آنچه در سال‌های اخیر به سینمای ایران خسران وارد کرده همین نگاه هنجارشکنانه و ضد اخلاقی است که متأسفانه خانواده‌ها را از سالن‌های سینِما دور کرده است و این نگاه هنجارشکن با کمال تاسف، در روح و درونمایه برخی از آثار سینمایی هم رخنه کرده است.

جشنواره فجر ضمن محکوم کردن چنین نگرش‌های ساده لوحانه و مغایر با فرهنگ، اخلاق و هنجار‌های اجتماعی و اسلامی بر این باور است که سینمای ایران در سایه سار اخلاق و در پرتو رفتار‌های دینی و هنجار‌های اجتماعی به رشد و اعتلا خواهد رسید.

همچنین، ستاد جشنواره فجر، هر گونه پیگیری و تعقیب حقوقی و قضایی سازندگان و تهیه‌کنندگان این فیلم را که به قصد تخطئه جشنواره و جریحه‌دار ساختن اذهان خانواده‌های مذهبی تولید شده است، برای صیانت از جایگاه و شأن واقعی این رویداد سینمایی و در راستای دفاع از شرافت و نجابت قاطبه هنرمندان و سینماگران کشور حق مسلم خود می‌داند.

captcha
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.