کد خبر: ۵۱۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵

محمود فکری به شلاق محکوم شد؟

رئیس کمیته تدوین و تطبیق مقررات فدراسیون فوتبال با انتقاد از صحبت‌های سرمربی مس شهر بابک، گفت: جامعه ورزش باید فراتر از رنگ و سلیقه به این رفتار حساسیت نشان دهد.

src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴- محمود فکری سرمربی تیم فوتبال مس شهر بابک در نشست خبری بعد از دیدار تیمش مقابل سایپا که با برتری ۲ بر یک مس همراه بود، اظهارات عجیب و زشتی به زبان آورد که از سوی اهالی فوتبال مورد انتقاد قرار گرفت. در همین زمینه، سید عباس موسوی رئیس کمیته تدوین و تطبیق مقررات فدراسیون فوتبال یادداشتی را در اختیار قرار داده است که عیناً در زیر می‌خوانید.  

به باور من علت اصلی این حجم ابتذال کلامی و گفتاری فراموشی رسالت فرهنگی از سوی مراجع مهم الگوساز و مروج فرهنگ و اخلاق است. شوربختانه صدا و سیما به جای آنکه در نماد یک دانشگاه گسترده مروج اخلاق، ادب و فضیلت‌های معنوی باشد و بدین منظور اشخاص اندیشمند، باوقار و صاحب فضل را در مناسبت‌های گوناگون دعوت کند، گاه و بیگاه تریبون خود را در اختیار افراد لوده و لمپن قرار می‌دهد و از حضور و انتقال ادبیات آنها به فرهنگ ملی و ارزش‌های جامعه خدشه جدی وارد می‌سازد!

مربی قبل و بعد یک بازی فرصت کوتاهی در انعکاس دیدگاه کلی خود راجع به آن مسابقه و رخداد‌های پیرامون آن دارد. این فرصت چه جای پرداختن به مسائل یک باشگاه دیگر در سطحی دیگر آن هم با این ادبیات سخیف و چرکین است؟! این شخص سال‌ها پیش در میانه راه تیم شهر خود را رها ساخته و با کاروانی به سمت همین باشگاه استقلال حرکت کرد! در حالی که تیم نساجی با مرارت بسیار پس از سال‌ها به لیگ برتر صعود کرد و با این رفتار دور از جوانمردی کادر مربیان به سراشیبی سقوط رفته بود! در برنامه‌ها و مناسبت‌های مختلف رفتار‌های مشابه از او بروز یافته و حال ساحت پاک ورزش را آغشته به ادبیات موهنی ساخته که بهت‌برانگیز است. کمیته اخلاق از هر گونه مماشات و انفعال برابر این اقدام باید پرهیز کند. چه خطر اصلی گسترش چنین فرهنگ و ادبیات ناشایستی بدآموزی و ابتذال فرهنگی نزد قشر جوان و نوجوان دنبال‌کننده ورزش است، نیز همین رفتار‌های سخیف به مخالفین حضور بانوان محترم در ورزشگاه‌ها بهانه می‌دهد تا با داعیه حفظ شأن و کرامت ایشان از حضور یا حضور در پرتو برابری جنسیتی مخالفت کنند.

جامعه فوتبال و دغدغه‌مندان ورزش باید فراتر از رنگ و سلیقه به این رفتار حساسیت نشان دهند. بزه دیده از این رفتار تنها یک شخص نیست بلکه کلیت جامعه فوتبالی است. مجنی علیه از این ناسزا و به واقع قذف می‌تواند دادخواهی کیفری با اعمال حد قذف برابر مواد ۲۴۵ به بعد قانون مجازات اسلامی - کتاب تعزیرات اقامه نماید. با اینکه ذاتاً مخالف مجازات‌های بدنی هستم، اما نواختن ۸۰ تازیانه حدی بابت چنین رفتاری را متضمن تمام اهداف اصلاحی تنبیه کیفری می‌بینم.

برچسب ها: محمود فکری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
ارسال محموله موشکی ویژه چین به ایران ارسال محموله موشکی ویژه چین به ایران
نشنال‌اینترست گزارش داد ایران با درس‌آموختن از جنگ ۱۲روزه، توان موشکی خود را تقویت می‌کند و چندین محموله «سدیم پرکلرات» از چین رسید.
سخنگوی دولت: امکان غنی‌سازی برای ما وجود ندارد سخنگوی دولت: امکان غنی‌سازی برای ما وجود ندارد
سخنگوی دولت دربارهامکان غنی‌سازی، پیام رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان، اقدامات اقتصادی و رفاهی دولت، یارانه‌ها و پروژه‌های انرژی توضیح داد و به مردم اطمینان داد.
سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین
با کاهش شدید قیمت بیت‌کوین، ارزش بازار آن نزدیک به ۶۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت و نگرانی‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال افزایش پیدا کرد.
ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه! ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه!
ایگور سرگیف بار دیگر به پرسپولیس لینک شد
انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز هشدار داد: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون، سهم آب کشاورزی خوزستان را کاهش و مشکلات اجتماعی ایجاد می‌کند.
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر