کد خبر: ۵۰۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

اجتماع ایرانیان در حمایت از نیرو‌های مسلح امروز برگزار می‌شود

اجتماع سراسری مردم ایران در حمایت از اقدام شب گذشته نیرو‌های مسلح و موشک‌باران رژیم صهیونیستی ساعت ۱۴ امروز در در میدان امام حسین (ع) تهران و همچنین میادین اصلی شهر‌های مختلف کشور برگزار خواهد شد.
اجتماع ایرانیان در حمایت از نیرو‌های مسلح امروز برگزار می‌شود

مخاطب ۲۴- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای به پاس گرامیداشت یک عمر مجاهدت این اسطوره مبارزه با رژیم جنایتکار صهیونیستی مردم قدر شناس ایران اسلامی در سراسر کشور و در تهران از ساعت ۲ بعداز ظهر در میدان امام حسین علیه السلام گردهم خواهند آمد و ضمن بزرگداشت این عالم بزرگ مجاهد، با شعار‌های مرگ بر اسرائیل و مرگ بر امریکا و تقدیر و تشکر از قوای مقتدر نیرو‌های مسلح کشور، اجتماع بزرگ و دشمن شکنی را به نمایش گذاشته و با حمایت کامل از عملیات انتقام، همواره تحت زعامت ولی امر مسلمین حضرت آیت العظمی امام خامنه‌ای از ملت‌های مظلوم بویژه مردم لبنان و غزه مظلوم و قهرمان پشتیبانی خواهند کرد و تا نابودی رژیم منحوس و پلید اسرائیل قدمی به عقب بر نخواهند داشت.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:بسمه تعالیبار دیگر نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران عظمت و اقتدار بر آمده از اتکال به حی قادر و اراده پولادین ملت بزرگ و سلحشور کشور در پاسخی قاطع و بی‌نظیر به خباثت‌های رژیم صهیونیستی و یاوه گویی‌های سران بی مقدار باند جنایتکار این رژیم در یک عملیات بزرگ موشکی به نمایش گذاشت و دل‌های تمامی مسلمانان جهان به ویژه مردم مظلوم و قهرمان غزه و لبنان را شاد و سیلی محکمی به سران مزور و دروغگوی امریکا زد. این عملیات که درپاسخ به ترور رهبر مبارز حماس شهید اسماعیل هنیه و شهادت مجاهد کبیر رهبر همیشه سرفراز و ماندگار حزب الله شهید سید حسن نصرالله و جمعی از یاران شهید انجام شد سخن ماندگار سید حسن نصرالله که ان اوهن البیوت لبیت العنکبوت را بار دیگر ثابت و توخالی بودن رژیم منحوس را در معرض دید جهانیان قرار داد. به پاس گرامیداشت یک عمر مجاهدت این اسطوره مبارزه با رژیم جنایتکار صهیونیستی مردم قدر شناس ایران اسلامی در سراسر کشور و در تهران از ساعت ۲ بعداز ظهر در میدان امام حسین علیه السلام گردهم خواهند آمد و ضمن بزرگداشت این عالم بزرگ مجاهد، با شعار‌های مرگ بر اسرائیل و مرگ بر امریکا و تقدیر و تشکر از قوای مقتدر نیرو‌های مسلح کشور، اجتماع بزرگ و دشمن شکنی را به نمایش گذاشته و با حمایت کامل از عملیات انتقام، همواره تحت زعامت ولی امر مسلمین حضرت آیت العظمی امام خامنه‌ای از ملت‌های مظلوم بویژه مردم لبنان و غزه مظلوم و قهرمان پشتیبانی خواهند کرد و تا نابودی رژیم منحوس و پلید اسرائیل قدمی به عقب بر نخواهند داشت. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر