کد خبر: ۵۰۷۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰

پیام تسلیت دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در پی شهادت جانسوز شهید سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان

دکتر حسینی مدیرعامل بانک مسکن طی پیامی، شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را تسلیت گفت و حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه لبنان را محکوم کرد.
پیام تسلیت دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در پی شهادت جانسوز شهید سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :متن پیام دکتر حسینی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ. (آیه ۱۶۹ سوره مبارکه آل عمران)

هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند؛ مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

شهید سید حسن نصرالله (رض)؛ مجاهد کبیر، محبوب و عزت آفرین جبهه مقاومت اسلامی و مایه فخر و مباهات همه مؤمنان و آزادگانی است که دل در گرو عزت اسلامی و آزادی قدس شریف دارند؛ پس از سال‌ها رشادت و مجاهدت در راه دفاع از حق و حقیقت و مظلومان بی دفاع، پاداش خود را از حضرت دوست دریافت کرد و به فیض عظمای شهادت نائل آمد.

بی شک حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه بیروت که منجر به شهادت رهبر بزرگ حزب الله لبنان و ده‌ها تن از مردم مظلوم لبنان گردید؛ نشان از ضعف و استیصال این رژیم منحوس دارد. هر چند که با شهادت شهید حسن نصرالله، جبهه مقاومت یکی از پرچمداران افتخارآفرین خود را از دست داد ولیکن به برکت خون او و شهدای دیگر، اندیشه و راه او تا ابد پابرجاست و ان شاءالله به زودی شاهد آزادی قدس شریف و نابودی رژیم سفاک صهیونیستی خواهیم بود.

اینجانب ضمن محکوم کردن حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به منطقه ضاحیه لبنان، شهادت مظلومانه مجاهد فرزانه و اسوه مقاومت، شهید سید حسن نصرالله (رض) را به محضر مبارک امام عصر حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج)، ولی‌امر مسلمین حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، تک تک افراد حزب الله، رزمندگان محور مقاومت، امت اسلامی، مردم عزیز کشور دوست و برادر لبنان، ملت شریف ایران اسلامی و همه آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

سید عباس حسینی

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر