کد خبر: ۵۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹

وام مسکن ارزان شد

هزینه وام مسکن در سومین هفته اسفند ریزش قابل توجهی داشته و 10 درصد کاهش پیدا کرد. این کاهش سرانجام نرخ سود را نیز متاثر کرده و این شاخص را در مرز 22 درصد ثابت نگه داشت.
وام مسکن ارزان شد

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از اقتصادنیوز، قیمت اوراق تسه پس از رکوردزنی‌ها در بازار خرید و فروش این اوراق در هفته سوم اسفند ماه کاهش قابل توجهی پیدا کرده و به مرز ۱۲۰ هزارتومان رسید.

 

وام مسکن ارزان شد

 


بیشتر بخوانید: قیمت وام مسکن باز صعودی شد



این کاهش در خرید اوراق تسهیلات بانک مسکن سرانجام موجب کاهش نرخ سود وام مسکن شده و هزینه وام را برای متقاضیان تقلیل داد.

 


اوراق تسه
افت هزینه وام مسکن در هفته سوم اسفند ۱۴۰۰

متقاضیان وام مسکن می‌توانند جهت خرید خانه از این نهاداوراق تسه خریداری کرده و به اعتبار ۵۰۰ هزار تومان برای هر کدام از اوراق از بانک مسکن وام جهت خرید خانه اخذ کنند.

قیمت این اوراق در بازار وام مسکن به صورت روزانه تعیین می‌شود و ناشی از عرض و تقاضای این برگه هاست.

سقف خرید وام برای مجردین برابر با ۲۴۰ میلیون تومان و برای متاهلین معادل با ۴۶۰ میلیون تومان بوده و متقاضیان می‌توانند با درنظرگرفتن هزینه اوراق و سقف تعیین شده آن از سوی بانک مسکن اقدام به خرید وام کنند.

در همین رابطه قیمت اوراق که در هفته‌های زمستانی این بازار سیری صعودی به خود گرفته بود و به کانال ۱۴۰ هزار تومان رسیده بوده در انتهای هفته سوم اسفند ماه کاهش قابل توجهی پیدا کرد.

این رقم درابتدای هفته برابر با ۱۳۵ هزار تومان بوده که با ۱۰.۷ درصد کاهش در انتهای این مقطع به ۱۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان برای هرکدام از اوراق رسید.

کاهش ثبت شده قیمت دربازار وام مسکن سرانجام قیمت وام را برای متقاضیان کاهش داده و در نهایتموجب شد تا این رقم برای متقاضیان مجرد در حد ۳۳ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان وبرای متاهلین برابر با ۵۷ میلیون و ۸۴۰ هزار تومان ثبت شود.

با وجود ریزش ۱۰ درصدی قیمت اوراق در این هفته، اما هنوز سطح به ثبت رسیده از این متغیربالاتراز قیمت‌های روز‌های ابتدایی زمستان امسال قرار داشته است.

اوراق تسه
قفل نرخ سود در مرز ۲۲ درصد

با توجه به خرید وام مسکن از سوی متقاضیان وام و پرداخت اولیه هزینه وام نرخ سود هم از میزان اسمی خود جدا خواهد شد.

طبق قاعده زمستانی بانک مسکن آن‌هایی که قصد خرید وام از این طریق از بانک مسکن را دارند می‌توانند نیمی از وام خود را اوراق تهیه کرده که نرخ سود اسمی آن ۱۷.۵ درصد بوده و نیمی دیگر را از بانک مسکن اخذ وام با نرخ سود ۱۸ درصدی کنند.

این عملیات در انتها موجب خواهد شد تا نرخ سود وام مسکن نیز شاخص مهمی در این برآورد باشد.

در همین رابطه نرخ سود وام مسکن در روز ۱۸ اسفند ماه در پایان هفته سوم این ماه به ۲۲ درصد رسیده ودر این سطح ثابت مانده است.
این در حالی است که در روز‌های اوج گیری قیمت وام، نرخ سود موثر در بازار وام مسکن نیز تا مرز ۲۴ درصد بالا آمده بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر