کد خبر: ۵۰۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰

بازگشت بورس به روند متعادل؟

معاملات بورس تهران، امروز برای سومین روز متوالی در دامنه نوسان مثبت و منفی یک صورت می‌پذیرد و انتظار است که تعادل به بازار سرمایه برگردد.
بازگشت بورس به روند متعادل؟

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- روز گذشته شاهد کاهش هیجانات ناشی از ریسک سیاسی اخیر در بازار‌ها بودیم، دلار و طلا روند کاهشی در پیش گرفتند و وضعیت معاملات در بورس تهران نیز با تعادل بیشتری دنبال شد. در نیمه دوم بازار شاخص کل روند متعادل‌تری داشت و صف‌های فروش برخی از شاخص‌سازان جمع شد و با نزدیک شدن به پایان معاملات روز گذشته به تعداد نماد‌های مثبت بازار افزوده شد. دلار و طلا که البته ریسک‌های منطقه نتوانست اثر قابل توجهی بر آنها بگذارد روز گذشته روند اصلاح قیمت پیش گرفتند و شاهد آغاز معاملات منفی در صندوق‌های طلا نیز بودیم، اما به اعتقاد کارشناسان این موضوعات نمی‌تواند نوید بازگشت سریع روند معاملات به مدار مثبت باشد.
دامنه نوسان از روز شنبه و در واکنش به موقع سیاستگذار به مثبت و منفی یک درصد کاهش یافت و در نتیجه این اقدام از ریزش‌های هیجانی شاخص‌ها جلوگیری شد، اتفاقی که اگر در زمان وقوع دو ریسک قبلی نیز رخ داده بود شاهد اصلاحات بیش از حد در قیمت سهام نمی‌بودیم. تحلیلگران معتقدند در ادامه و در صورت عدم بروز اتفاق دیگری در منطقه بازارساز می‌تواند محدوده دامنه نوسان را به حداقل مثبت و منفی سه افزایش دهد، چرا که محدود ماندن دامنه نوسان خود این ترس که هنوز سایه ریسک‌ها بر سر بازار هست را به سهامداران القا می‌کند و باعث رکود در معاملات می‌شود.

در حالی که به نظر می‌رسد در ادامه هفته تنها ریسک بازار ریسک‌های ژئوپلیتیک باشد، از جهات دیگر وضعیت خوبی را شاهد هستیم. برخی از نماد‌ها گزارشات عملکرد ماهانه خوبی ارائه کردند و نوید گزارشات مطلوب سه و ۶ ماهه را داده‌اند، از طرفی افزایش نرخ کامودیتی‌ها که در جریان بسته حمایتی چین و همچنین کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو رخ داده وضعیت خوبی را برای کامودیتی‌محور‌ها ایجاد کرده است، علاوه بر این اظهارات اخیر مدیرعامل ایران خودرو احتمال عرضه مجدد خودرویی‌ها را در بورس کالا تقویت کرده است، این عوامل در کنار افزایش تدریجی، اما ادامه‌دار نرخ نیما در صورتی که شاهد بروز ریسک‌های سیاسی اخیر بنودیم تداوم سبزی را در هفته جاری برای بازار سرمایه رقم می‌زد.

دنبال کردن وضعیت معاملات بازار سرمایه در روز یکشنبه به ما نشان می‌دهد که چنانچه اتفاق جدیدی در عرصه ریسک‌های سیاسی رقم نخورد در ادامه هفته و همچینین روز جاری تعادل بیشتری را در معاملات شاهد خواهیم بود، به مرور از تعداد نماد‌های منفی کاسته می‌شود، صف‌های فروش جمع‌آوری می‌شود و با توجه به ارزندگی قیمت اغلب سهام، ارائه گزارشات مطلوب مخصوصا در نماد‌های خرد و متوسط و همچنین P/E مناسب آنها سبزی مجددا مهمان تابلوی معاملات خواهد بود. البته لازم به تاکید است که این موضوعات همگی مشروط به عدم رخداد اتفاق دیگری در عرصه سیاسی است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟ سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟
پس از مشخص شدن ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا به سرطان پروستات، جمعی از قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات برای او آرزوی بهبودی کردند و ترامپ در پیامی برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی داشت.
دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان
هوش مصنوعی همه‌کاره، در حال بلعیدن فرصت‌های شغلی، درآمد و حتی هویت ماست. اگر همین امروز ابزارهایش را یاد نگیرید، فردا ممکن است زیر دستانش کار کنید!
گردش مالی نمایشگاه کتاب امسال باورنکردنی شد! گردش مالی نمایشگاه کتاب امسال باورنکردنی شد!
این دوره نمایشگاه کتاب با افزایش حدود ۱۰۰درصدی نمایشگاه کتاب نسبت به سال گذشته همراه بوده است
دختر خوب مناسب ازدواج چه ویژگی‌هایی دارد؟ دختر خوب مناسب ازدواج چه ویژگی‌هایی دارد؟
در واقع ممکن است برای کسی که در یک خانواده مذهبی به دنیا آمده، مهم‌ترین ویژگی مورد نظر، پوشش و حجاب کامل باشد، امکان دارد برای کسی که در یک خانواده ثروتمند به دنیا آمده مهم‌ترین ویژگی یک دختر خوب، این باشد که او بتواند مستقل بوده و درآمد داشته باشد یا اصلاً دختر خوب برای رابطه از نظر یک فرد دیگر، کسی است که کم‌توقع باشد.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر