کد خبر: ۵۱۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
ریزش‌ها تداوم دارد؟

پیش‌بینی بورس امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۳

بورس تهران در حالی وارد سومین هفته از پاییز می‌شود که ریسک‌های سیاسی و تنش‌های منطقه‌ای همچنان بر بازار‌ها سایه افکنده است، تداوم این وضعیت در کنار دامنه نوسان محدود، خروج بورس از رکود را ملزم به دخالت مستقیم دولت می‌کند.
پیش‌بینی بورس امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- یک هفته تمام معامله در محدوده دامنه نوسان یک درصدی با وجود ریسک‌های سیستماتیکی که هر روز بر شدت آنها افزوده می‌شد بورس را بی‌رمق و سهام را در صف‌های فروش قفل کرد. خروج پول در تمام روز‌های هفته ادامه یافت و رکورد بیش از ۳ همتی را ثبت کرد که از خرداد ۱۴۰۲ بی‌سابقه کرد.

اکنون در حالی بازار سرمایه وارد سومین هفته از پاییز می‌شود که سطح ریسک‌ها در منطقه همچنان بالاست، در چنین شرایطی و در حالی که دامنه نوسان به همین دلیلی همچنان محدود است اگرچه احتمال ریزش‌های سنگین نمی‌رود، اما برای نجات سهم‌ها از صف‌های فروش بورس نیازمند مداخله سیاستگذار، تزریق نقدینگی و جمع کردن صف‌های فروش توسط حقوقی‌هاست، اتفاقی که در ابعاد کوچک در هفته گذشته نیز رخ داد، اما نیازمند تداوم بیشتر و حجم بالاتر است.

از طرفی روز گذشته خبر آمد که رئیس جمهور به محض ورود به کشور دستور ویژه‌ای برای مداخله و مراقبت در بازار‌ها صادر کرد که طی این دستور، همتی وزیر اقتصاد و فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی مامور مراقبت و ورود به بازار‌ها شدند.

طی روز‌های اخیر و همزمان با تشدید نوسانات ارزی، فعالان بازار از حضور پرقدرت بازارساز در بازار و افزایش مداخلات ارزی خبر داده بودند. گفته می‌شود، بانک مرکزی نیز در حال برنامه‌ریزی یک مداخله بزرگ است و ۱۰۰ میلیون درهم نیز برای این منظور بناست در روز‌های آتی وارد بازار شود؛ بنابراین به نظر می‌رسد در هفته جاری شاهد حمایت‌های دولتی از بازار سرمایه نیز باشیم که در این صورت روح تازه‌ای به تابلوی معاملات دمیده می‌شود و تالار شیشه‌ای مقداری به روز‌های پرجنب‌وجوشی که اخیرا در حال تجربه مجدد آنها بود برگردد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
برگزیده
مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن
در حال حاضر به مستاجران ساکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر