کد خبر: ۵۱۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵

پیش‌بینی بورس امروز یکشنبه ۱۵ مهر

معاملات امروز بازار سهام در حالی از ساعاتی دیگر آغاز می‌شود که سهامداران نگرانند در صورت تداوم روند نزولی دیروز،‌ شاخص کل سطح حمایتی 2 میلیون و 100 هزار واحدی را هم از دست بدهد.
پیش‌بینی بورس امروز یکشنبه ۱۵ مهر

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- دیروز معاملات بازار سهام با روندی رکودی به پایان رسید. هر سه شاخص اصلی بازار نزولی بودند، ارزش معاملات خرد به کمترین میزان در یک ماه و نیم اخیر رسید و خروج پول حقیقی برای هفتمین روز متوالی تکرار شد. بازار حالا در جایی ایستاده که اوایل بوده و حالا در حال از دست دادن تمام کانال‌هایی است که برای رسیدن به آن نزدیک ۲ ماه زحمت کشیده بود.

با این حال سخنان روز گذشته رئیس سازمان بورس، بوی حمایت داشت. صیدی از جلسه مهم صبح روز گذشته گفت و تاکید کرد که بازار سرمایه باید تا پایان سال روی رشد را ببیند.

رئیس سازمان بورس که در مراسم روز کارگزار سخن می‌گفت ضمن تاکید بر تعامل با سیاستگذار پولی گفت: «سهامدار خرد کوتاه مدت نگاه می‌کند و حق دارد که نگران سرمایه‌اش باشد. ما باید به بازار آرامش دهیم.»

با این حال کارشناسان معتقدند با وجود سایه سنگین ریسک‌های سیاسی بر بورس، حمایت لفظی چاره کار نیست و معامله‌گران باید در عمل هم این حمایت‌ها را ببینند. در واقع سیاستگذار باید با حمایت‌ها و اقدامات متنوع انگیزه را برای ورود به بورس افزایش داد. اقداماتی نظیر کاهش کارمزد معاملات، افزایش تدریجی دامنه نوسان، کاهش نرخ اوراق دولتی و سپرده بانکی می‌تواند در جذب سرمایه‌گذار به بازار سهام کمک کند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
برگزیده
مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن
در حال حاضر به مستاجران ساکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر